35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Uważam, że dobrze dobrane suplementy dla mojego A. nam pomogły. Były to duże dawki - a w jedzenie samych brazylijskich orzechów można by się bawić kolejne miesiące.
Pomiędzy tysiącami postów nie na temat - to forum dało mi dużą wiedzę przekazywaną przez doświadczone kobiety. Zaczęła mnie tu szkolić polarmiś i potem inne dziewczyny.
Od CIebie EwaT jak na razie oprócz plucia jadem, zakazu picia wody i negowaniem wszystkiego, w czym sama bierzesz udział nie dowiedziałam się niczego konstruktywnego....
bozia nie pierdziel
na kogo konkretnie plułam jadem? -
Nie chodzi mi o konkretne osoby - ale ogólnie mam takie odczucie. Nie rozumiem po co to robisz? Skoro uważasz, że to forum nie spełnia warunków forum dla staraczek, że wykresy niepotrzebne, monitoringi niepotrzebne - to w jakim celu tu funkcjonujesz ? Może Cię źle oceniam - ale coraz częściej mam wrażenie, że Twoim celem nie jest wspieranie, a ogłoszenie całemu światu - że oto ja jestem w ciąży - ta oświecona, uwolniona od jakichś specjalnych starań i lęków, potrafiąca wszystko odpuścić kobieta -a wy zacofane, sfrustrowane nieudacznice męczcie się dalej...i nawet głupiego gówna u dziecka nie umiecie docenić. Wywyższasz się - może to jakaś przeciwwaga dla kompleksów?EwaT wrote:bozia nie pierdziel
na kogo konkretnie plułam jadem?
Simba, Reni, samira, Bursztyn, malgos741, Kate 75, mysza1975, Niuta, gosia7122, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia nie denerwuj się
Chucky już tak ma
Poczytaj jej wcześniejsze posty jak zaczynała jak chwytała każdą informację, która mogłaby się przydać
jak martwiła się tempkami
zapomniał wół.....
ja też się zastanawiam dlaczego tak.. skąd taka zmiana
Bozia3, Simba, samira, Bursztyn, Iwone, megan8, Kate 75, Niuta, Panda, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:spróbuj może z żelem jeszcze - może masz jakiś śluz nie teges....
na żelu jedziemy (haha! dosłownie) od czerwca, wiesiołek, siemię, wino, orzechy, M na wspomagaczach (tylko L-karnityny nie miał w dawkach takich jak Twój i Q10 w ogóle)
wydaje mi się że zrobiłam co mogłam
samira, polarmiś, Kate 75, Niuta lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Otoz to. Ja dzialam zgodnie z planem i rozsadkiem. Mialam juz wszystkie mozliwe zabiegi i badania, moj M rowniez - i nic. Prowadze mega zdrowy tryb zycia. Jestem uwaznym konsumentem i z reguly nie daje sie nabrac reklamom (no chyba ze dzialaja podprogowo;), ale jesli ktos pisze ze cos mu pomogle, a moj lekarz nie odradza zazywania tego, to dlaczego nie?
a moge wiedzieć co spozywasz na codzień skoro tak megazdrowo? -
Lucky wrote:na żelu jedziemy (haha! dosłownie) od czerwca, wiesiołek, siemię, wino, orzechy, M na wspomagaczach (tylko L-karnityny nie miał w dawkach takich jak Twój i Q10 w ogóle)
wydaje mi się że zrobiłam co mogłam
U nas podobnie tylko M wspomagaczy nie bral bo nie potrzebowal - tylko cynk.
Teraz zgodnie z planem powinnas otrzymac najbardziej znienawidzona i kretynska rade: wyluzuj - nie mysl o tym
samira, Lucky, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
bardzo ci pasuje to zdjęcie z zyrafą
tempki mierzyłam przez 3 cykle po czym stwierdziłam że nie ma sensu
a Ty ile jeszcze bedziesz mierzyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:18
-
nick nieaktualnyz jednym się zgodzę ze te wszystkie suplementy nabijają kasę producentom farmaceutycznymEwaT wrote:tak Samira ale rodzi się pytanie na ile on jest przyswajalny pzrez organizm? ktoś wie? wg mnie to kolejny produkt do zbicia kasy, nie tak dawno tzw amerykańscy naukowcy odkryli że witaminy w tabletkach możemy spłukać w kiblu ponieważ są nieprzyswajalne
przecież szpinak można surowy wkroić do sałatki, jajka gotować na miękko,brokuły surowe itd przy odrobinie wysiłku ułożyć wartościowa dietę jak na staraczke przystało ale na tym nikt kasy nie zrobi więc się o tym nie mówi nawet na tym forum czy innych podobnych, zamiast tego nabija się tysiące postów które z zaciążeniem nie maja nic wspólnego
i jeszcze taki producent będzie pisał jeden z drugim czego wymaga organizm kobiety tak jakbym ja sama nie wiedziała, na pewno nie wymaga tabletek tylko żeby do żołądka coś wartościowego wsadzić a nie ten syf który lezy na półkach sklepowych, żeby się wyspać, nie palić i nie pić
ale współczesne kobiety mają deficyt k.foliowego w organizmie i go nie wytwarzamy tylko dostarczamy z pożywieniem a to i za mało dlatego tak ważna jest jego suplementacja przed ciążą i w ciąży ...
Panda lubi tę wiadomość
-
samira wrote:z jednym się zgodzę ze te wszystkie suplementy nabijają kasę producentom farmaceutycznym
ale współczesne kobiety mają deficyt k.foliowego w organizmie i go nie wytwarzamy tylko dostarczamy z pożywieniem a to i za mało dlatego tak ważna jest jego suplementacja przed ciążą i w ciąży ...
To samo dotyczy witaminy D
samira, Panda lubią tę wiadomość
-
to ja odpowiem: generalnie na kazda tutaj i we wszystkie strony. Jestes jak czolg- ktory jedzie przed siebie i miazdzy, nie zwazajac co ma przed soba. Nie docieraja do Ciebie logiczne argumenty- bo przyznac sie ze przy je ba las jak szczerbaty w kraty byloby ujma na honorze. Nie masz poczucia humoru i dystansu do wlasnej osoby- mimo ze taka poze starasz sie przyjac, natomiast Twoje czesto niestety obrazliwe teksty powinny byc przyjmowane z przymrozenim oka- tego wymagasz od innych ale sama nie potrafisz dac. Masz nietolarancje na odmienne zdanie innych osob, ale najgorsze dla mnie jest to, ze nie masz szacunku do innych ludzi, niestety. Podejrzewam, ze zycie Ci doswiadczylo dosc mocno i pewnie sa powody dla ktorych jestes sfrustrowana i pozbawiona poczucia wlasnej wartosci, ale to jeszcze nie powod zeby nie szanowac innych ludzi i ich pogladow. . Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce pierdolnikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki - cytuje Twoje slowa- ale jakos dziwnie codziennie tutaj przychodzisz. Jak to sie dzieje, ze nie szkoda Ci czasu na rozmowy z ch ujami.. Niedlugo zacznie robic sie wokol Ciebie pusto i nikt nie bedzie sie chcial z Toba gadac. Zarowno tutaj jak w realu. Wiec teraz, zanim uniesiesz sie pseudo-duma, i zaczniesz rzucac inwektywami- wez gleboki oddech i przemysl troche swoje zachowanie. Bo o ile na poczatku czulam do Ciebie sympatie, o tyle z powodu powyzszego zaczyna mi przechodzic.EwaT wrote:bozia nie pierdziel
na kogo konkretnie plułam jadem?
Simba, samira, Reni, Bozia3, Iwone, grosza, paszczakin, Mango, malgos741, megan8, Kate 75, mysza1975, Niuta, Panda, gosia7122, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
do samego końca
czyli tyle ile trzeba
EwaT wrote:bardzo ci pasuje to zdjęcie z zyrafą
tempki mierzyłam przez 3 cykle po czym stwierdziłam że nie ma sensu
a Ty ile jeszcze bedziesz mierzyć?
Simba, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bo te ch uje nie matki w ciąży się źle odżywiały .. taka sytuacjasamira wrote:właśnie witamina D3 dlatego często niemowlakom podaje się tą witaminę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:26
Simba, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny