X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze jedno
    nie bardzo czaję o co Ci chodzi?

a ta żyrafa jest dla śmiechu..
    EwaT wrote:
    bardzo ci pasuje to zdjęcie z zyrafą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:28

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do samego końca
    czyli tyle ile trzeba
    do końca świata i jeszcze dalej (Baz Astral-Toy Story)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:29

Reni lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no Ewo, bardzo możliwe że masz rację, ale.... tonący brzytwy się chwyta
    i tak myślę co cykl,....'niby wszystko jest ok, to może jednak tej nowej witaminy mi tylko brakuje i już będę w ciąży'
    nie da się ukryć że pary starające się to ludzie podatni na reklamy, z resztą wszyscy jesteśmy, zależy tylko na jakim etapie życia jesteśmy, to na reklamy się łapiemy
    pewnie za parę lat będziemy podatne na reklamy środków na wątrobę i osteoporozę

jem zdrowo, wysypiam się, nie piję, nie palę, ruszam się, raczej nie żyję w stresie i co? może brak infolicu? może czegoś innego....
    nie wiem, ale chciałabym wiedzieć na wczoraj żeby nie tracić kolejnego cyklu

Tak samo myślę. I naprawdę dam o siebie :)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a i jeszcze jedno
    nie bardzo czaję o co Ci chodzi?

a ta żyrafa jest dla śmiechu..

Obstawiam odpowiedz:
    Tusk jest smieszny

:D

Bozia3, paszczakin, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky - wiem, że suplementujesz męża. Przeciwutleniacze w dużych dawkach to podstawa. Może zwiększ dawkę L-karnityny do 2 gr dziennie, do tego koenzym Q10 - 300 mg dziennie.
    Natomiast jest jeszcze inna droga - czytałam już kilka pozytywnych wypowiedzi na temat bardzo mocnego przeciwutleniacza - jakim jest Astaksantyna. Jest ona ileś tam (bardzo dużo) razy silniejsza od wit. E np. Jest lek dla mężczyzn, który po kilku cyklach przyjmowania okazała się zbawienny, dzięki właśnie bardzo dużemu nasyceniu tej astaksantyny. on się nazywa Axaren Men. Nie zaszkodzi - a a nóż pomoże.....

Lucky, nick nieaktualny, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Boziu, sprawdzę i pewnie zakupię
    gorzej z M :) jak ja go urobię żeby kolejną tabletkę łykał :D już teraz mówi że mu wątroba siądzie i że z niego lekomana robię :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dzięki Boziu, sprawdzę i pewnie zakupię
    gorzej z M :) jak ja go urobię żeby kolejną tabletkę łykał :D już teraz mówi że mu wątroba siądzie i że z niego lekomana robię :)
    wątroba? niekoniecznie - akurat te rzeczy, które oni łykają to jak najbardziej dla panów w średnim wieku tylko im dobrze zrobią - odmłodzą itp..:)

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze mu wyjadę z tym 'panem w średnim wieku' i całkiem mi się zbuntuje :)
    on się czuje jak młody bóg i mówi że jak łyka garść leków, to przeze mnie wygląda jak dziadek o krok od śmierci ;)

Bozia3, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do samego końca
    czyli tyle ile trzeba

czyli do menopauzy?

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli będzie trzeba to nie widzę w tym nic złego
    ale wydaje mi się, że nie będę czekać na ciążę do 43 roku myślę, że będzie wcześniej..
    EwaT wrote:
    czyli do menopauzy?

Bozia3, Simba, Bursztyn, Niuta, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyli do menopauzy?

oj Ewo, no widzisz jak czytasz? tzn jak komentujesz? tak żeby zabolało

ja myślę że koniec to ciąża :) czyli sukces

Reni, Bursztyn, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oświecona wykształcona kobieta stosuję wszystkie zalecenia O. Sroki łącznie z piciem ziół i nie zaszkodziły mi na pewno, a ile radości przy tym...

Reni, EwaT, Bozia3 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

" Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
    tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
    to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu

taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie

jasne?

a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    oj Ewo, no widzisz jak czytasz? tzn jak komentujesz? tak żeby zabolało

ja myślę że koniec to ciąża :) czyli sukces

jak kuba bogu....

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to Ewa jak następnym razem coś Ci się będzie działo to nie wpadaj tutaj i nie skiełcz, bo co raz więcej osób przestaje obchodzić Twoja osoba..

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeśli będzie trzeba to nie widzę w tym nic złego
    ale wydaje mi się, że nie będę czekać na ciążę do 43 roku myślę, że będzie wcześniej..

to dobrze że tak myślisz

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to Ewa jak następnym razem coś Ci się będzie działo to nie wpadaj tutaj i nie skiełcz, bo co raz więcej osób przestaje obchodzić Twoja osoba..

a Ty myślisz że kogoś obchodzisz na tym forum? do jakiego stopnia? chyba ci sie życie z avatarkami na ekranie pomieszało

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestańcie reagować na wpisy TEJ PANI i będzie po sprawie...a niech sobie pisze w powietrze, nie reagujcie...TĄ PANIĄ to kręci przecież

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna sfrustrowana Ewa.. gadaj sobie ile wlezie..

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    " Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
    tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
    to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu

taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie

jasne?

a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?
    no i znowu niz zrozumials....
    poniwaz matek aktualnych lub przyszlych majacych problem z gownem dziecka byla tutaj wiekszosc, wiec wg. twojej wypowiedzi sa ch u ja mi a nie matkami, wiec po co rozmawiasz z ch u ja mi ? pierdzidolek nie jest dla mnie obrazliwy ma natomiast pejoratywny wydzwiek - jesli rozumiesz o co mi chodzi, wiec tym bardziej nie rozumiem po co tu wchodzisz? A grecka agora to nie jest bo nie spelnia standardow, i ludzie zamknieci mentalnie oraz pozbawinie logicznego myslenia nie mieliby tam wstepu, a tutaj niestety maja....Nie musisz mi odpowiadac, bo mi ta odpowiedz wlasciwie do niczego nie jest potrzebna i moge sobie pozostac ze swoim zdziwieniem. Odpowiedz sama sobie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2234 2235 2236 2237 2238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ