35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a i jeszcze jedno
nie bardzo czaję o co Ci chodzi?
a ta żyrafa jest dla śmiechu..
EwaT wrote:bardzo ci pasuje to zdjęcie z zyrafąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:28
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:no Ewo, bardzo możliwe że masz rację, ale.... tonący brzytwy się chwyta
i tak myślę co cykl,....'niby wszystko jest ok, to może jednak tej nowej witaminy mi tylko brakuje i już będę w ciąży'
nie da się ukryć że pary starające się to ludzie podatni na reklamy, z resztą wszyscy jesteśmy, zależy tylko na jakim etapie życia jesteśmy, to na reklamy się łapiemy
pewnie za parę lat będziemy podatne na reklamy środków na wątrobę i osteoporozę
jem zdrowo, wysypiam się, nie piję, nie palę, ruszam się, raczej nie żyję w stresie i co? może brak infolicu? może czegoś innego....
nie wiem, ale chciałabym wiedzieć na wczoraj żeby nie tracić kolejnego cyklu
Tak samo myślę. I naprawdę dam o siebie
-
Lucky - wiem, że suplementujesz męża. Przeciwutleniacze w dużych dawkach to podstawa. Może zwiększ dawkę L-karnityny do 2 gr dziennie, do tego koenzym Q10 - 300 mg dziennie.
Natomiast jest jeszcze inna droga - czytałam już kilka pozytywnych wypowiedzi na temat bardzo mocnego przeciwutleniacza - jakim jest Astaksantyna. Jest ona ileś tam (bardzo dużo) razy silniejsza od wit. E np. Jest lek dla mężczyzn, który po kilku cyklach przyjmowania okazała się zbawienny, dzięki właśnie bardzo dużemu nasyceniu tej astaksantyny. on się nazywa Axaren Men. Nie zaszkodzi - a a nóż pomoże.....
Lucky, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wątroba? niekoniecznie - akurat te rzeczy, które oni łykają to jak najbardziej dla panów w średnim wieku tylko im dobrze zrobią - odmłodzą itp..Lucky wrote:dzięki Boziu, sprawdzę i pewnie zakupię
gorzej z M
jak ja go urobię żeby kolejną tabletkę łykał
już teraz mówi że mu wątroba siądzie i że z niego lekomana robię 
Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
jeśli będzie trzeba to nie widzę w tym nic złego
ale wydaje mi się, że nie będę czekać na ciążę do 43 roku myślę, że będzie wcześniej..EwaT wrote:czyli do menopauzy?
Bozia3, Simba, Bursztyn, Niuta, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
" Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu
taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie
jasne?
a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?
-
Reni wrote:to Ewa jak następnym razem coś Ci się będzie działo to nie wpadaj tutaj i nie skiełcz, bo co raz więcej osób przestaje obchodzić Twoja osoba..
a Ty myślisz że kogoś obchodzisz na tym forum? do jakiego stopnia? chyba ci sie życie z avatarkami na ekranie pomieszało -
nick nieaktualny
-
no i znowu niz zrozumials....EwaT wrote:" Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu
taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie
jasne?
a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?
poniwaz matek aktualnych lub przyszlych majacych problem z gownem dziecka byla tutaj wiekszosc, wiec wg. twojej wypowiedzi sa ch u ja mi a nie matkami, wiec po co rozmawiasz z ch u ja mi ? pierdzidolek nie jest dla mnie obrazliwy ma natomiast pejoratywny wydzwiek - jesli rozumiesz o co mi chodzi, wiec tym bardziej nie rozumiem po co tu wchodzisz? A grecka agora to nie jest bo nie spelnia standardow, i ludzie zamknieci mentalnie oraz pozbawinie logicznego myslenia nie mieliby tam wstepu, a tutaj niestety maja....Nie musisz mi odpowiadac, bo mi ta odpowiedz wlasciwie do niczego nie jest potrzebna i moge sobie pozostac ze swoim zdziwieniem. Odpowiedz sama sobie.
samira lubi tę wiadomość