X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze jedno
    nie bardzo czaję o co Ci chodzi?

a ta żyrafa jest dla śmiechu..
    EwaT wrote:
    bardzo ci pasuje to zdjęcie z zyrafą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:28

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do samego końca
    czyli tyle ile trzeba
    do końca świata i jeszcze dalej (Baz Astral-Toy Story)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:29

Reni lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no Ewo, bardzo możliwe że masz rację, ale.... tonący brzytwy się chwyta
    i tak myślę co cykl,....'niby wszystko jest ok, to może jednak tej nowej witaminy mi tylko brakuje i już będę w ciąży'
    nie da się ukryć że pary starające się to ludzie podatni na reklamy, z resztą wszyscy jesteśmy, zależy tylko na jakim etapie życia jesteśmy, to na reklamy się łapiemy
    pewnie za parę lat będziemy podatne na reklamy środków na wątrobę i osteoporozę

jem zdrowo, wysypiam się, nie piję, nie palę, ruszam się, raczej nie żyję w stresie i co? może brak infolicu? może czegoś innego....
    nie wiem, ale chciałabym wiedzieć na wczoraj żeby nie tracić kolejnego cyklu

Tak samo myślę. I naprawdę dam o siebie :)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a i jeszcze jedno
    nie bardzo czaję o co Ci chodzi?

a ta żyrafa jest dla śmiechu..

Obstawiam odpowiedz:
    Tusk jest smieszny

:D

Bozia3, paszczakin, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky - wiem, że suplementujesz męża. Przeciwutleniacze w dużych dawkach to podstawa. Może zwiększ dawkę L-karnityny do 2 gr dziennie, do tego koenzym Q10 - 300 mg dziennie.
    Natomiast jest jeszcze inna droga - czytałam już kilka pozytywnych wypowiedzi na temat bardzo mocnego przeciwutleniacza - jakim jest Astaksantyna. Jest ona ileś tam (bardzo dużo) razy silniejsza od wit. E np. Jest lek dla mężczyzn, który po kilku cyklach przyjmowania okazała się zbawienny, dzięki właśnie bardzo dużemu nasyceniu tej astaksantyny. on się nazywa Axaren Men. Nie zaszkodzi - a a nóż pomoże.....

Lucky, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Boziu, sprawdzę i pewnie zakupię
    gorzej z M :) jak ja go urobię żeby kolejną tabletkę łykał :D już teraz mówi że mu wątroba siądzie i że z niego lekomana robię :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dzięki Boziu, sprawdzę i pewnie zakupię
    gorzej z M :) jak ja go urobię żeby kolejną tabletkę łykał :D już teraz mówi że mu wątroba siądzie i że z niego lekomana robię :)
    wątroba? niekoniecznie - akurat te rzeczy, które oni łykają to jak najbardziej dla panów w średnim wieku tylko im dobrze zrobią - odmłodzą itp..:)

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze mu wyjadę z tym 'panem w średnim wieku' i całkiem mi się zbuntuje :)
    on się czuje jak młody bóg i mówi że jak łyka garść leków, to przeze mnie wygląda jak dziadek o krok od śmierci ;)

Bozia3, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do samego końca
    czyli tyle ile trzeba

czyli do menopauzy?

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli będzie trzeba to nie widzę w tym nic złego
    ale wydaje mi się, że nie będę czekać na ciążę do 43 roku myślę, że będzie wcześniej..
    EwaT wrote:
    czyli do menopauzy?

Bozia3, Simba, Bursztyn, Niuta, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyli do menopauzy?

oj Ewo, no widzisz jak czytasz? tzn jak komentujesz? tak żeby zabolało

ja myślę że koniec to ciąża :) czyli sukces

Reni, Bursztyn, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oświecona wykształcona kobieta stosuję wszystkie zalecenia O. Sroki łącznie z piciem ziół i nie zaszkodziły mi na pewno, a ile radości przy tym...

Reni, EwaT, Bozia3 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

" Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
    tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
    to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu

taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie

jasne?

a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    oj Ewo, no widzisz jak czytasz? tzn jak komentujesz? tak żeby zabolało

ja myślę że koniec to ciąża :) czyli sukces

jak kuba bogu....

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to Ewa jak następnym razem coś Ci się będzie działo to nie wpadaj tutaj i nie skiełcz, bo co raz więcej osób przestaje obchodzić Twoja osoba..

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeśli będzie trzeba to nie widzę w tym nic złego
    ale wydaje mi się, że nie będę czekać na ciążę do 43 roku myślę, że będzie wcześniej..

to dobrze że tak myślisz

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to Ewa jak następnym razem coś Ci się będzie działo to nie wpadaj tutaj i nie skiełcz, bo co raz więcej osób przestaje obchodzić Twoja osoba..

a Ty myślisz że kogoś obchodzisz na tym forum? do jakiego stopnia? chyba ci sie życie z avatarkami na ekranie pomieszało

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestańcie reagować na wpisy TEJ PANI i będzie po sprawie...a niech sobie pisze w powietrze, nie reagujcie...TĄ PANIĄ to kręci przecież

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna sfrustrowana Ewa.. gadaj sobie ile wlezie..

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    " Dziwi mnie tez bardzo fakt, ze nazwalas to miejsce [...]nikiem czy jakos tam w ktorym siedza ch uje a nie matki "
    tak nie napisałam ale rozumiem że możesz nie pamietać co napisałam zwłaszcza wieczorną porą
    to napisze ci jeszcze raz żeby znowu nie zmieniała sensu

taka matka która ma problem z samodzielnym przewinięciem swojego dziecka to ch.j nie matka i lepiej żeby pozostała przy psie lub kocie

jasne?

a to forum to jak najbardziej pierdzidołek i nie widze w tym nic ubliżajacego a Ty myslałas że to to jest? grecka agora?
    no i znowu niz zrozumials....
    poniwaz matek aktualnych lub przyszlych majacych problem z gownem dziecka byla tutaj wiekszosc, wiec wg. twojej wypowiedzi sa ch u ja mi a nie matkami, wiec po co rozmawiasz z ch u ja mi ? pierdzidolek nie jest dla mnie obrazliwy ma natomiast pejoratywny wydzwiek - jesli rozumiesz o co mi chodzi, wiec tym bardziej nie rozumiem po co tu wchodzisz? A grecka agora to nie jest bo nie spelnia standardow, i ludzie zamknieci mentalnie oraz pozbawinie logicznego myslenia nie mieliby tam wstepu, a tutaj niestety maja....Nie musisz mi odpowiadac, bo mi ta odpowiedz wlasciwie do niczego nie jest potrzebna i moge sobie pozostac ze swoim zdziwieniem. Odpowiedz sama sobie.

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2234 2235 2236 2237 2238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ