35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Tom yum to tradycyjna zupa tajska- taki nasz rosol tylko bosko pikantny. Ja lubie ale dawno nie jadlam wiec wczoraj skutki byly. Brzuch mi sie zmniejszyl o 5 cmm!! Choc wole by sie zwiekszyl.
Mniami ja też tak chcę
jak możesz to zarzuć przepisem w dziale przepisów
ładnie proszę 
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Możliwe że tylko iluzja, ja jednak czuję inaczej.
Powiem Ci że znam osoby które zaciążyły dzięki poradom na forum naszym i na innych.Poza tym co uważam najważniejsze, to to, że odważyły się w tym wieku jeszcze,albo dopiero pierwszy raz spróbować.
Myślę że każda z nas zanim zaczęła myśleć o ciąży w tym wieku najpierw zaczęła wyszukiwać informacji w necie i na forach.
no chyba żartujesz że miałabym się sugerować internetem, to była moja i męża decyzja wyłącznie, zresztą ustaliliśmy przed ślubem takie rzeczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zeby sie cos stalo dziecku jesli faktycznie jestes przyzwyczajona, tajki owoce zagryzaja pikantna chili. Podam przepis na przepisach.Bozia3 wrote:serio to mówisz? a ja ostro przyprawiam - cóż może się stać od ostrych przypraw?
Myszonek lubi tę wiadomość
-
Polarku - awatar rewelka - nota bene to mój znajomy ze szkolnych lat (koniec podstawówki i cała średnia) stąd "Mariolkę" znam już od bardzo dawna. Dodam, że Wojtek vel Igor świetnie rysuje. A Robert z Paranienormalnych chodził ze mną do Technikum (ale 2 lub 3 klasy wyżej).
Reni, polarmiś, samira, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tom yum to tradycyjna zupa tajska- taki nasz rosol tylko bosko pikantny. Ja lubie ale dawno nie jadlam wiec wczoraj skutki byly. Brzuch mi sie zmniejszyl o 5 cmm!! Choc wole by sie zwiekszyl.
jadłam kiedyś zupę w jakiejs tajskiej knajpie któta miała king prawns i jakąś trawe cytrynowa w składzie-mega smak, do tego piekielnie ostra! tajska kuchnia zdecydowanie the best!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy ja tak moge sobie wstawic jego fotke? Prawa wlasnosci itp. Moge?Myszonek wrote:Polarku - awatar rewelka - nota bene to mój znajomy ze szkolnych lat (koniec podstawówki i cała średnia) stąd "Mariolkę" znam już od bardzo dawna. Dodam, że Wojtek vel Igor świetnie rysuje. A Robert z Paranienormalnych chodził ze mną do Technikum (ale 2 lub 3 klasy wyżej).
Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak to ta, ja dodaje jeszcze pieczarki i rybe morska, biala. Do tego konieczna ( dla mnie) kolendra . Ogien w gebie i nie tylko ....EwaT wrote:jadłam kiedyś zupę w jakiejs tajskiej knajpie któta miała king prawns i jakąś trawe cytrynowa w składzie-mega smak, do tego piekielnie ostra! tajska kuchnia zdecydowanie the best!
Myszonek, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedna bolka. I bez wkadek miesnych- woda, przypraw ( mam gotowa paste), lisc kaffiru ( taka roslina), trawa cytrynowa, papryka chili, marchewka, pieczarki i pomidor i kolendra.Myszonek wrote:Polarku, a te 5cm mniej to po ilu talerzach zupy??

Myszonek, EwaT lubią tę wiadomość
-
No to sobie zafunduję tą zupę kilka razy, potem poprawię efekt jej działania przygotowaniem do kolonoskopii (11 lutego) a w marcu to już będę znowu piękna

No dobra, dość żartów - przyznam się, że też lubię ostre
polarmiś, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:i tak trzymać Myszonie

cukier to wróg płodności!
niestety - to zbyt daleko posunięta interpretacja - uwielbiam czekoladę i dobre ciasta. Natomiast już któryś raz piszę - odstawienie pszenicy (w moim przypadku) pomaga zwalczać cukrowy głód.
Iwone, EwaT, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość