35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUgotowalam to to ale w smaku jest jak kalarepka, nie ma w sobie ziemniakowej konsystencji. Tak powinno byc?paszczakin wrote:.
ja misiu bardzo czesto, bo my ziemniakow nie jadamy.. pgotowac jak ziemory, w osolonej wodzie i voila! takie wrzucam do salatki warzywnej. Bardzo dobre jest tez puree, tylko trzeba troche mocniej przyprawic, sola, pieprzem lub papryka, (ja dodaje tez galki muszkatołowej), bo inaczej slodkie bedzie.. -
nick nieaktualnySmakowala ale w takim razie musze ja gotowac dluzej.paszczakin wrote:yyy, ziemniakowatej konsystencji? znaczy miekkiej? topinambour raczej na twardawo trzeba gotowac, bo inczej sie slizga

a smakuje ci tak czy nie bardzo?
fok, sto lat nie jadlam kalarepki! chce kalarepke, swieza w plasterkach!
Simba, mam zachcianki, w ciazy jestem!
Ja tez mama zachcianke, nie nawidze ciemnego piwa a wyslalam meza po pomarancze na sok i ciemne piwo typu giness, moze byc belijski leffe! Mam zachcianke, mowisz ze to znak?
Myszonek, paszczakin, Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWierze, ze sie chce! ale ja czerwone od czasu do czasu lykam a piwa ciemnego lata swietlne nie pilam!EwaT wrote:jak ja bym dopadła czerwone wytrawne teraz.......to by się działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 18:34
EwaT lubi tę wiadomość
-
ja nie chce, ale chyba Ty tak....EwaT wrote:chcesz ustalać standarty wstępu? haha
tak, takich potencjalnych matek gównobojaczek była większość, być może nie bez powodu są akurat na tym forum, jakiś niedobór chemii w organizmie powoduje gównobojactwo? warto by się zagłębić
a teraz się zaklikaj na śmierć
zastanawiam sie jaki niedobor chemi w orgaznizmie powoduje u Ciebie brak czytania ze zrozumieniem....
i nie mam pojecia co znaczy zaklikac sie na smierc? Ale Tobie pewnie temat jest bliski.
Reagujesz agresja na jakikolwiek komentarz sprzeczny z Twoim zdaniem. Zastanow sie nad tym, bo przy dzieciach agresja niewskazana, dziecko tez bedziesz chciala zatlamsic na kazdym kroku przejawiania swojego zdania... Wspolczuje Tobie, bo chyba ciezko Ci samej ze soba wytrzymac i wspolczuje dziecku bo bedzie musialo z Taba zyc do 18...przynajmniej
P.S ladny avatar, bardzo oddaje Twoja osobowosc
szczęśliwa 2, Myszonek, Mango, Simba, samira, EwaT, malgos741, megan8, Kate 75, bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja z innej beczki
Zjadlam wlasnie kabanosa, wedzonke krotoszynska, to poprawilam paczkiem z dzemem i zapilam Kubusiem. I twierdze, ze najlepsze jedzenie jest w Polsce!
Bursztyn, polarmiś, Myszonek, Simba, samira, malgos741, megan8, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no jest, nie da sie ukrycPusurek wrote:To ja z innej beczki
Zjadlam wlasnie kabanosa, wedzonke krotoszynska, to poprawilam paczkiem z dzemem i zapilam Kubusiem. I twierdze, ze najlepsze jedzenie jest w Polsce! 
(kabanosa nie zjadlabym i wedzonki tez nie, ale reszta super)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak, jaEwaT wrote:to tylko iluzja wsparcia
może ktoś sie lepiej czuje pisząc o swoich obawach na forum zgadzam się
ale czy możesz powiedzieć że ktoś zaciążył dzięki konkretnemu forum?
poza tym google i tak wie najwięcej
Dzięki pewnemu forum, gdzie dziewczyna napisała jakie bierze leki i w jakiej dawce...I gdyby nie ona - dalej bym czekała nie wiem na co
Wiec jak widzisz- forum nie tylko jest do gadania głupot, ale też do wsparcia i podsuniecia pomysłów zaciażenia.
caffe, samira, malgos741, Iwone, Kate 75, bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusurku, ja bym tez to zjadla, ale wszytkie rzeczy, ktore wymienilas są z cukrem pewnie, nie? A tak w swiecie idealnym cukier powinien byc tylko w lukrze na paczku..
No w paczku i Kubusiu cukier jest na pewno. Ja na czas wakacji w Polsce zrobilam sobie dyspense i pochlaniam wszystko to, czego nie mam tam
A sporo tego
Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDAGI wrote:tak, ja
Dzięki pewnemu forum, gdzie dziewczyna napisała jakie bierze leki i w jakiej dawce...I gdyby nie ona - dalej bym czekała nie wiem na co
Wiec jak widzisz- forum nie tylko jest do gadania głupot, ale też do wsparcia i podsuniecia pomysłów zaciażenia.
Ja tez. Dzieki temu, ze dostalam namiary na suplementy dla mojego mezczyzny. Staralismy sie 2 lata ( a raczej nie zabezpieczalismy sie przez 2 lata ) i nagle po 2 cyklach na forum jestem w ciazy. No jesli to nie pomoc forum, to chyba juz tylko cud
szczęśliwa 2, Myszonek, samira, malgos741, Iwone, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Was gorąco w ten mroźny dzień

Ale mam stron do nadrobienia - ojojojooj
Będzie co czytać.
Reni to Twój Mąż wybiera się na badanie nasienia, czy pomyliłam się? Koniecznie niech robi rozszerzone, pamiętasz jak u mnie było podstawowe wyszło ok, a w morfologii lipa, dobrze że zdecydowaliśmy się od razu na rozszerzone.
A tak w ogóle to Wam powiem, że dobiega koniec 2 tyg trzymania się diety, z ćwiczeniami kiepsko, bo dopiero 3 razy ćwiczyłam, ale waga drgnęła
pewnie to woda, no ale zawsze to jakieś pocieszenie, już nie widzę 8 z przodu tylko 7 na wadze 
Nadrabiam czytanie dalej
Pusurek, szczęśliwa 2, Simba, samira, Kate 75, mysza1975, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość