X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to dobrze że tak myślisz

Wspolczuje Twojemu nienarodzonemu dziecku i Twojemu mezowi, choc istnieje duze prawdopodobienstwo, ze to rowniez od niego czerpiesz te swoje zlote mysli i oklepane frazesy, typu: gdzie pieniadz tam nie ma moralnosci, sprawiedliwosc nie istnieje itp. Mysle, tak bo czasem piszesz jak tepy kibol, ktory szuka zaczepki i uwaza wszystkich innych za kretynow.
    Czesto wspominasz o polityce - bardzo dobrze bys tam pasowala
    Skoro kompletnie brak Ci inteligencji emocjonalnej, to zainteresuj sie jezykoznawstwem. Procesy komunikacji werbalnej powinny Ci uswiadomic, jak bardzo jestes arogancka.
    Nie bede wiecej komentowac Twoich wpisow. Szkoda, bo wsrod calego belkotu udalo ci sie powiedziec kilka ciekawych rzeczy.
    Aha - wlasnie przypomnialo mi sie takie powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiota, bo ten najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem zalatwi doswiadczeniem".

Reni, Bozia3, samira, Kate 75, mysza1975, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiesz Ewa, ja jestem tu kilka dni tylko, a mam dokladnie to samo wrazenie- ze jestes jakims trollem z onetu, ktory wpada sie tutaj wyzyc..

I chyba tez uwazlabym, ze lepiej Cie ignorowac, ale leje po nogach (fuuuu) z odpowidzi dziewczyn ;)

"Troll z oneta" - nowy gatunek czlowieka :) podoba mnie sie to :)

megan8 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i znowu niz zrozumials....
    poniwaz matek aktualnych lub przyszlych majacych problem z gownem dziecka byla tutaj wiekszosc, wiec wg. twojej wypowiedzi sa ch u ja mi a nie matkami, wiec po co rozmawiasz z ch u ja mi ? pierdzidolek nie jest dla mnie obrazliwy ma natomiast pejoratywny wydzwiek - jesli rozumiesz o co mi chodzi, wiec tym bardziej nie rozumiem po co tu wchodzisz? A grecka agora to nie jest bo nie spelnia standardow, i ludzie zamknieci mentalnie oraz pozbawinie logicznego myslenia nie mieliby tam wstepu, a tutaj niestety maja....Nie musisz mi odpowiadac, bo mi ta odpowiedz wlasciwie do niczego nie jest potrzebna i moge sobie pozostac ze swoim zdziwieniem. Odpowiedz sama sobie.

chcesz ustalać standarty wstępu? haha
    tak, takich potencjalnych matek gównobojaczek była większość, być może nie bez powodu są akurat na tym forum, jakiś niedobór chemii w organizmie powoduje gównobojactwo? warto by się zagłębić
    a teraz się zaklikaj na śmierć :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    biedna sfrustrowana Ewa.. gadaj sobie ile wlezie..

i tak gadam mniej niż Ty

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    "Troll z oneta" - nowy gatunek czlowieka :) podoba mnie sie to :)

mnie też
    to tylko zlepek literek tak jak Simba , wytwór anonimka zza ekranu

i cokolwiek byś nie napisała jak najbardziej napisze co myśle :)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, od jakiegoś czasu atmosfera na forum robi się nieciekawa. Z osobami które tu kiedyś bywały mam kontakt telefoniczny i każda z nich mówi że z tego powodu przestaje się udzielać na forum.Czytają,ale się nie udzielają.

Przykre to jest, bo uważam, że wchodzimy tu po to, by pogadać o wszystkim i o niczym, bez strachu że ktoś inny nas obrazi bez powodu. Nie po to jest to forum!

Dogadywanie komuś czy wyśmiewanie się że w ciążę nie zachodzi to podłość!
    Tym bardziej że nigdy nie wiemy co nas czeka. W ciążę można zajść szybko, ale utrzymać ją bez problemu a później urodzić zdrowe dziecko to drugie, wiec nie ma co się cieszyć zawczasu, bo może okazać się że samej sie będzie szukało wsparcia i co wtedy?!
    Zmiana forum albo nicka?

Myszonek, Bozia3, samira, Bursztyn, malgos741, megan8, Kate 75, gosia7122, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wiecie co, od jakiegoś czasu atmosfera na forum robi się nieciekawa. Z osobami które tu kiedyś bywały mam kontakt telefoniczny i każda z nich mówi że z tego powodu przestaje się udzielać na forum.Czytają,ale się nie udzielają.

Przykre to jest, bo uważam, że wchodzimy tu po to, by pogadać o wszystkim i o niczym, bez strachu że ktoś inny nas obrazi bez powodu. Nie po to jest to forum!

Dogadywanie komuś czy wyśmiewanie się że w ciążę nie zachodzi to podłość!
    Tym bardziej że nigdy nie wiemy co nas czeka. W ciążę można zajść szybko, ale utrzymać ją bez problemu a później urodzić zdrowe dziecko to drugie, wiec nie ma co się cieszyć zawczasu, bo może okazać się że samej sie będzie szukało wsparcia i co wtedy?!
    Zmiana forum albo nicka?

lol , tak ponieważ udzielanie sie na forum jest niezbędne w procesie zaciążenia już nie mówiąc o porodzie

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gif
    EwaT wrote:
    lol , tak ponieważ udzielanie sie na forum jest niezbędne w procesie zaciążenia już nie mówiąc o porodzie

Simba, EwaT lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden cel a tyle wariacji na temat:-)

Robie ponownie tom yum:-)

Iwone, Myszonek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Nie jest niezbędne ale jest bardzo pomocne.
    Np.w mojej sytuacji, nie znam nikogo z mojego otoczenia, kto próbuje w tym wieku zaciążyć dlatego szukałam forum gdzie są osoby w wieku pow.35+
    Poza tym fajnie tu pogadać z babkami w zbliżonym wieku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 15:48

Myszonek, polarmiś, Bozia3, samira, malgos741, megan8, Kate 75, mysza1975, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku, jak samopoczucie? Jak łapka w dniu dzisiejszym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadlyscie kiedys tapinamburu? Kupilam omylkowo biorac za odmiane korzenia azjatyckiego a tu okazalo sie ze to zupelnie co innego ale wyczytalam ze b. zdrowe. Na razie wrzucilam do zupy ale jesli ktoras z Was ma doswiadczenie z tym warzywem i pomysly na jego przyrzadzenie to napiszcie.

Myszonek, EwaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Polarku, jak samopoczucie? Jak łapka w dniu dzisiejszym?
    Lapka ma sie dobrze. W poniedzialek jade do kliniki zapisac termin zabiegu:-)

Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie jest niezbędne ale jest bardzo pomocne.
    Np.w mojej sytuacji, nie znam nikogo z mojego otoczenia kto próbuje w tym wieku zaciążyć dlatego szukałam forum gdzie są osoby w wieku pow.35+

to tylko iluzja wsparcia
    może ktoś sie lepiej czuje pisząc o swoich obawach na forum zgadzam się
    ale czy możesz powiedzieć że ktoś zaciążył dzięki konkretnemu forum?
    poza tym google i tak wie najwięcej

Iwone lubi tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiesz, że dzisiaj ta nazwa rzuciła mi się w oczy (gdzieś na necie było, że zdrowe)- choć nie bardzo wiem, co to - z wyglądu przypominało imbir :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jeden cel a tyle wariacji na temat:-)

Robie ponownie tom yum:-)
    polarmisiu podaj przepis na tą zupę : mnie też takie lekarstwo by się przydało , a ja lubię ostre rzeczy :)

Myszonek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmisiu podaj przepis na tą zupę : mnie też takie lekarstwo by się przydało , a ja lubię ostre rzeczy :)

Dzięki Bozia, bo już w głowę zachodziłam co to tom yum ;) musiałam gdzieś przeoczyć wpisy :) a to zupa :P

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tobie teraz nie wolno ostrych potraw.

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tom yum to tradycyjna zupa tajska- taki nasz rosol tylko bosko pikantny. Ja lubie ale dawno nie jadlam wiec wczoraj skutki byly. Brzuch mi sie zmniejszyl o 5 cmm!! Choc wole by sie zwiekszyl.

Iwone, Myszonek, Reni, Mango, Niuta lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to tylko iluzja wsparcia
    może ktoś sie lepiej czuje pisząc o swoich obawach na forum zgadzam się
    ale czy możesz powiedzieć że ktoś zaciążył dzięki konkretnemu forum?
    poza tym google i tak wie najwięcej
    Możliwe że tylko iluzja, ja jednak czuję inaczej.
    Powiem Ci że znam osoby które zaciążyły dzięki poradom na forum naszym i na innych.Poza tym co uważam najważniejsze, to to, że odważyły się w tym wieku jeszcze,albo dopiero pierwszy raz spróbować.
    Myślę że każda z nas zanim zaczęła myśleć o ciąży w tym wieku najpierw zaczęła wyszukiwać informacji w necie i na forach.

Kate 75, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 2235 2236 2237 2238 2239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ