35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Witam się z kawką !

Wszystkim dobrego dnia
Pusurku dawno cię nie było, dotarłaś szczęśliwe do domu i jak pogoda na dalekiej północy, też macie taaką zimę ?
Współczuję takich wyborów dot. szpitala co człowiek to opinia, wiem, że moje znajome mają skrajne opinie, każda chwali swój, ja w razie czego nie mam zbytniego wyboru, szpital mam 55 km ode mnie, ale to jedyny właściwy z moimi problemami więc Gdańsk Kliniczna, a porodówkę mam pod bokiem ok. 5 km dodatkwo z bardzo dobrą opinią.
Wczoraj miałam koszmarny dzień w męża wjechał chłopak wpadł w poślizg i przywalił mu w bok, na szczęście mąż cały,bo wziął tego dnia dostawczy i wysoko siedział, ale samochód na lawetę się tylko nadawał, a dopiero co odebrany od mechanika, strach pomyśleć gdyby pojechał osobówką
Czyli wczoraj u mnie kumulacja jak ja tego nie cierpię, nigdy pojedynczo, tylko parami, może dziś będzie lepiej.
Pozdrowionka
najwazniejsze ze maz caly i zdrowy samochod sie wyklepie
powodzenia w nowym cyklu
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Witam się z kawką !

Wszystkim dobrego dnia
Pusurku dawno cię nie było, dotarłaś szczęśliwe do domu i jak pogoda na dalekiej północy, też macie taaką zimę ?
Współczuję takich wyborów dot. szpitala co człowiek to opinia, wiem, że moje znajome mają skrajne opinie, każda chwali swój, ja w razie czego nie mam zbytniego wyboru, szpital mam 55 km ode mnie, ale to jedyny właściwy z moimi problemami więc Gdańsk Kliniczna, a porodówkę mam pod bokiem ok. 5 km dodatkwo z bardzo dobrą opinią.
Wczoraj miałam koszmarny dzień w męża wjechał chłopak wpadł w poślizg i przywalił mu w bok, na szczęście mąż cały,bo wziął tego dnia dostawczy i wysoko siedział, ale samochód na lawetę się tylko nadawał, a dopiero co odebrany od mechanika, strach pomyśleć gdyby pojechał osobówką
Czyli wczoraj u mnie kumulacja jak ja tego nie cierpię, nigdy pojedynczo, tylko parami, może dziś będzie lepiej.
Pozdrowionka
Wspolczuje. Na szczescie nic sie nikomu nie stalo. Trzymaj sie
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny, które właśnie zachodzą ( w tym i ja) .. macie już jakieś objawy?

Z niecodziennych objawow: Ja wczoraj poznym popoludniem jak robilam zakupy to mialam straszne zawroty glowy, balam sie, ze mnie beda ze sklepu wynosic
tylko ze to chyba nie do konca objaw ciazowy, co?
ale nigdy tak jeszcze nie mialam
Poza tym piersi bola od owulki i od 3 dni podbrzusze, ale co ciekawe tylko rano i wieczorem, w ciagu dnia jakos przechodzi
Alis, samira, Kate 75, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Z niecodziennych objawow: Ja wczoraj poznym popoludniem jak robilam zakupy to mialam straszne zawroty glowy, balam sie, ze mnie beda ze sklepu wynosic
tylko ze to chyba nie do konca objaw ciazowy, co?
ale nigdy tak jeszcze nie mialam
Poza tym piersi bola od owulki i od 3 dni podbrzusze, ale co ciekawe tylko rano i wieczorem, w ciagu dnia jakos przechodzi
No jak nie objaw - ciaza jak nic!
Na kiedy chcesz termin porodu?
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba ale to moze nie termometr nie wiem jakiej dlugsci sa Twoje cykle jak dla mnie bylaby to ciaza ja mam zwykle max 28 dni. Powodzenia jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 09:39
samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Simba ale to moze nie termometr nie wiem jakiej dlugsci sa Twoje cykle jak dla mnie bylaby to ciaza ja mam wykle max 28 dni. Powodzenia jeszcze raz

Ja mam cykle 29-dniowe.
Nie chce sie nakrecac.
Natomiast dzisiaj zupelnie przypadkiem zrobilam bete, a to dlatego ze wczoraj bylam u rodzinnego i przepisala mi antybiotyki na kaszel, ktore mam brac od dzisiaj, a ze jednoczesnie kierowala mnie na badania krwi, to zaznaczyla bete zebym wiedziala czy moge brac czy nie. Wynik o 5ej.
Tylko ze ja juz czuje brzuch na @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 09:43
Kate 75, Panda, samira, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki.
Ostatnio jak przykryję się kocykiem w domu to przytnę komara już o 22, a później tylko szybko do sypialni. Jakoś zaczęłam wcześniej chodzić spać.
Objawy jedynie co to cycki bolą jak diabli.
no i wysoka tempka ale ja tak zawsze mam przez lutkę. Sikam dużo ale piję teraz więcej ciepłej herbatki.
O łóżeczkach się nie wypowiem bo się na tym nie znam co prawda mój m jest zachwycony tymi turystycznymi.
Zimo a kysz nie lubię cię.
bo ciągle marznę.
Kate 75, samira, Bozia3, Bursztyn, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyDroga koleżanko Reni!objawy ciążowe to ja mam od dwóch lat w każdym cyklu!
Jak postaraliśmy się (słabo) w pierwszym miesiącu to M po dniu "poczęcia" prawie już ogłosił całej rodzinie, że będziemy mieć dziecko i to dziedzica oczywiście!
Simba, Reni, Kate 75, Alis, polarmiś, samira, Bozia3, Panda, Olena, caffe, Parka, Mango, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Alis, a Szpital specjalistyczny im.A.Falkiewicza (Wrocław) też ma takie złe opinie?
No właśnie to jest moja wrocławska alternatywa. Problem z tym szpitalem jest taki, że w razie problemów z dzieckiem musieliby je przewieźć gdzie indziej. Poza tym nie jest tam chyba ładnie - kobiety kiepsko oceniają warunki, za poród rodzinny się płaci, ale przynajmniej jest stosunkowo dużo pozytywnych opinii o położnych i lekarzach (choć negatywne oczywiście też). Znalazłam tam jednego ginekologa przeprowadzającego cc, który ma dobre opinie jako chirurg. Jako lekarz prowadzący ciążę jest krytykowany. W każdym razie chcę się do niego prywatnie zapisać.
Muszę też sprawdzić, która porodówka będzie zamknięta na wakacje, bo co roku jest w którejś remont.
samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja mam cykle 29-dniowe.
Nie chce sie nakrecac.
Natomiast dzisiaj zupelnie przypadkiem zrobilam bete, a to dlatego ze wczoraj bylam u rodzinnego i przepisala mi antybiotyki na kaszel, ktore mam brac od dzisiaj, a ze jednoczesnie kierowala mnie na badania krwi, to zaznaczyla bete zebym wiedziala czy moge brac czy nie. Wynik o 5ej.
Tylko ze ja juz czuje brzuch na @.
czyli bedziesz dzisiaj wiedziala, no to super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:06
malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Kate - dobrze, że już wszystko w porządku i nic złego się nie stało...
Parka - zasłabnięcie w sklepie czy na ulicy - to jeden z pierwszych objawów ciąży
. Oczywiście objawy innych kobitek tu dziś opisane - też atrakcyjne
Reni, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam objawy dokładnie takie same, jak w poprzednich cyklach na @ - identyczne - nabrzmiałe i bolące cycki, apetyt i kręcenie w podbrzuszu i krzyżu na @. Tylko przy ciotce schodzi napięcie i to mija, a tu nie - ciągnie się do dziś...
Alis, malgos741, Panda, samira, Reni, Simba, Bursztyn, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba to trzymam kciuki.
Kate dobrze że mąż cały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:10
Kate 75, Simba, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Spadam do roboty pa do wieczorka
samira, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość