X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    taras to mam duży i też myślałam o takim wykorzystaniu łóżeczka :P
    no właśnie, u mnie to samo

samira, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    a to nie jest tak, że jak przychodzi co do czego to nie zawsze rodzi się w tym szpitalu co się chciało? bo nie ma miejsc
    moja przyjaciółka wybrała mswia, bo miała tam chody i jej mama tam pracowała jak zaczęła rodzić wylądowała w Zofii
    druga chciała w Zoffi to skierowali ją na Madalińskiego tam też nie i grzała na Inflancką
    jak to jest?

caffe, samira, Simba, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;-)
    Aniu g. głowa do góry, miejmy nadzieję, że wyniki będą niebawem i będziesz spokojniejsza a marzec tak naprawdę to zaraz będzie ;-)
    Piszecie o szpitalach i porodach, ja jestem w cholernej rozterce, przez to ze nie ma mojej gin to nic nie wiem, chodzę to tego poleconego przez nią, on jest ordynatorem porodówki w prywatnej klinice i do tej pory podpisywali umowę zawsze z NFZ a w tym roku nie! i co mam zrobić...
    ale myślę, ze tak jak z córką, teraz też nie będę miała za dużego wyboru bo m.in ze względu na tarczycę wtedy w grę wchodziła tylko patologia ciąży w matce polce i teraz też tak może być, póki co czekam na powrót mojej gin

caffe, samira, Kate 75, Alis, ania.g, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, które właśnie zachodzą ( w tym i ja) .. macie już jakieś objawy? hahaa1.gif

caffe, samira, Simba, malgos741, ania.g, Bursztyn, Monia37, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle miłego dnia

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    a to nie jest tak, że jak przychodzi co do czego to nie zawsze rodzi się w tym szpitalu co się chciało? bo nie ma miejsc
    moja przyjaciółka wybrała mswia, bo miała tam chody i jej mama tam pracowała jak zaczęła rodzić wylądowała w Zofii
    druga chciała w Zoffi to skierowali ją na Madalińskiego tam też nie i grzała na Inflancką
    jak to jest?
    Reni, to czasami jest jak ruska ruletka. Przed porodem lekarz wydaje skierowanie do szpitala i powinni przyjąć. Tak z biegu to nie wiem, nie chcę się wypowiadać.

Mam nadzieję, że te zapowiedziane kontrole trochę się wezmą za to wszystko na oddziałach położniczych. Ale moze to mrzonki :)

bliska77, Alis, Parka, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny, które właśnie zachodzą ( w tym i ja) .. macie już jakieś objawy? hahaa1.gif
    Pewnie pierwsze (tak ja Ty), niecierpliwość ;)

Reni, bliska77, Panda, Kate 75, Bursztyn, Parka, Mango, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    jak to jest?
    jeśli będę chodziła do tego lekarza do którego zaczęłam chodzić to na 100% urodzę w jego szpitalu bo jest tam ordynatorem mimo ze to prywatny ale na NFZ

bliska77, malgos741, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    jak to jest?

no ja juz wiem w ktorym chce rodzic ale na razie nie ma ciazy wiec doopa blada...miejscowke juz mam ;)

Kate 75, Parka, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda w PL? ;-)
    Panda wrote:
    no ja juz wiem w ktorym chce rodzic ale na razie nie ma ciazy wiec doopa blada...miejscowke juz mam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 09:17

Panda, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni jak co miesiąc ,pełen zestaw smileys-jumping-645440.gif

Reni, malgos741, Parka, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry! :)

Zobaczcie jaka fajna animacja o ciazy, po norwesku, ale opisu nie trzeba czytac, za to fajnie dziecko rosnie :)

http://www.babyverden.no/Verktoy/Se-barnet-og-magen-vokse/

Milego dnia! :)

Nadal najbardziej przerazajacy jest ten maly otwor przez ktory ma przejsc :)
    Czesc Babeczki!

Reni, bliska77, Panda, malgos741, samira, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pewnie pierwsze (tak ja Ty), niecierpliwość ;)

ja mam tylko wkurwka delikatnego ale to z powodu tego ze zawsze mi sie wydawalo ze sobie po prostu szybciutko zajde a te starania mnie mecza i powaznie sie zaczynam zastanawiac co zrobie jak sie okaze ze cos nie tegaz np z zolnierzami...nie umie sobie odpowiedziec na to pytanie hmmmmm....???

samira, Reni, caffe, malgos741, Kate 75, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Panda w PL? ;-)
    hahaha no to jest plan B ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Tak, dzisiaj jak wstalam, to bardzo chcialo mi sie siku ;)

Reni, caffe, malgos741, samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda... to wtedy Ty sobie walniesz lufę a swojego Panicza upasiesz tabsami i pójdzie.
    Nie martw się na zapas
    Panda wrote:
    ja mam tylko wkurwka delikatnego ale to z powodu tego ze zawsze mi sie wydawalo ze sobie po prostu szybciutko zajde a te starania mnie mecza i powaznie sie zaczynam zastanawiac co zrobie jak sie okaze ze cos nie tegaz np z zolnierzami...nie umie sobie odpowiedziec na to pytanie hmmmmm....???

Panda, samira, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no właśnie a ja wczoraj wieczorem byłam taka zmęczona ;-)
    Simba wrote:
    Tak, dzisiaj jak wstalam, to bardzo chcialo mi sie siku ;)

caffe, Simba, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Panda, nie skupiaj się nad czarnymi scenariuszami, póki nie musisz <3

bliska77 lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z kawką ! :)
    Wszystkim dobrego dnia :)

Pusurku dawno cię nie było, dotarłaś szczęśliwe do domu i jak pogoda na dalekiej północy, też macie taaką zimę ? ;)

Współczuję takich wyborów dot. szpitala co człowiek to opinia, wiem, że moje znajome mają skrajne opinie, każda chwali swój, ja w razie czego nie mam zbytniego wyboru, szpital mam 55 km ode mnie, ale to jedyny właściwy z moimi problemami więc Gdańsk Kliniczna, a porodówkę mam pod bokiem ok. 5 km dodatkwo z bardzo dobrą opinią.

Wczoraj miałam koszmarny dzień w męża wjechał chłopak wpadł w poślizg i przywalił mu w bok, na szczęście mąż cały,bo wziął tego dnia dostawczy i wysoko siedział, ale samochód na lawetę się tylko nadawał, a dopiero co odebrany od mechanika, strach pomyśleć gdyby pojechał osobówką :(
    Czyli wczoraj u mnie kumulacja jak ja tego nie cierpię, nigdy pojedynczo, tylko parami, może dziś będzie lepiej.
    Pozdrowionka :)

Alis, samira, bliska77, Pusurek, Bursztyn, Parka, Myszonek, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no właśnie a ja wczoraj wieczorem byłam taka zmęczona ;-)

Aha, jeszcze sobie przypomnialam - dzisiaj rano mialam straszna zachcianke na kawe :)

Reni, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2290 2291 2292 2293 2294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ