35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co, tu się tyle dzieje, tyle ciekawych dyskusji i waznych informacji, a ja nie mam kiedy tego czytać
czy tylko ja tak mam?
kiedy Wy to wszystko piszecie?
każdego dnia jestem w szoku że tyle stron powstaje, bardzo bym chciała ponadrabiać, ale przy dziecku nie włączam komputera, w pracy nie ma kiedy, pozostały czas jakoś tak ucieka na ogarnianiu całości
podziwiam płodność, ciekawe kawałki, wszechstronność, życzliwość i wsparcie
wybaczcie że nie jestem w stanie tak samo jak Wy się udzielać
mam wrażenie że mija mnie coś ważnego i przykro mi, tak jakby przyjaciółki spotykały się zawsze w godzinach gdy ja nie mogę i potem zostają mi ploty z drugiej ręki
czyli odgrzewane kotlety
tak się wyżaliłam
może w ciąży będę mogła siedziec spokojnie i pisać z Wami o wszystkim
czy mogę napisać że : zachodzę w lutym i rodzę w październiku ?
Myszonek, polarmiś, Bozia3, caffe, Alis, Simba, Bursztyn, samira, mysza1975, Kate 75, Parka, megan8, Olena, bliska77, malgos741, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky, ja też często nie mogę nadrobić czytania i nie zawsze to robię.
Czasem
ale zaraz mi przechodzi.
Oczywiście, że możesz napisać, że: zachodzisz w lutym i rodzisz w październiku. BAAAA możesz nawet zajść w lutym i urodzić w październiku.
Czego oczywiście Ci bardzo życzę
ja się dołączam

Bozia3, Lucky, Sabina, caffe, samira, mysza1975, Kate 75, megan8, malgos741, Monia37, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:mam wrażenie że mija mnie coś ważnego i przykro mi, tak jakby przyjaciółki spotykały się zawsze w godzinach gdy ja nie mogę i potem zostają mi ploty z drugiej ręki

?
Lucky, nic innego nam nie pozostaje jak zorganizować zjazd w rzeczywistości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:18
samira, mysza1975, Kate 75, Parka, bliska77, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:wiecie co, tu się tyle dzieje, tyle ciekawych dyskusji i waznych informacji, a ja nie mam kiedy tego czytać
czy tylko ja tak mam?
kiedy Wy to wszystko piszecie?
każdego dnia jestem w szoku że tyle stron powstaje, bardzo bym chciała ponadrabiać, ale przy dziecku nie włączam komputera, w pracy nie ma kiedy, pozostały czas jakoś tak ucieka na ogarnianiu całości
podziwiam płodność, ciekawe kawałki, wszechstronność, życzliwość i wsparcie
wybaczcie że nie jestem w stanie tak samo jak Wy się udzielać
mam wrażenie że mija mnie coś ważnego i przykro mi, tak jakby przyjaciółki spotykały się zawsze w godzinach gdy ja nie mogę i potem zostają mi ploty z drugiej ręki
czyli odgrzewane kotlety
tak się wyżaliłam
może w ciąży będę mogła siedziec spokojnie i pisać z Wami o wszystkim
czy mogę napisać że : zachodzę w lutym i rodzę w październiku ?
Lucky, ja rzadko kiedy trafiam na jakakolwiek dyskusje. Czytam juz po ptokach, ale i tak jest ciekawe
Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś mam pierwszy dzień @ ale cieszę się, że nie mam takiego kryzysu, jak przez ostatnie 3 cykle.Sabina wrote:
Dziś mam dzień, że wierzę
Sabina - damy radę
My z mężem staramy się o pierwsze maleństwo - ale też spotkaliśmy się niedawno (miesiąc temu była 3 rocznica ślubu a jesteśmy razem 4 lata)
Simba, Bursztyn, Monia37, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky internet w komórce

stoisz w korku cyk..
siedzisz na kiblu cyk..
i się kręci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:29
Myszonek, Simba, Bursztyn, samira, Parka, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://www.sosrodzice.pl/kwestia-smaku/
lubicie wypieki
http://www.sosrodzice.pl/niemowle-zjedzenia/ cukiereczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:36
Myszonek, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Myszon - bedziesz moim przewodnikiem po tamtych okolicach, bo pod koniec ubieglego roku kupilismy w Grudzy (niedaleko Jeleniej Gory) duzy poniemiecki dom do remontu i chcemy tam w przyszlosci zamieszkac
Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Myszon - bedziesz moim przewodnikiem po tamtych okolicach, bo pod koniec ubieglego roku kupilismy w Grudzy (niedaleko Jeleniej Gory) duzy poniemiecki dom do remontu i chcemy tam w przyszlosci zamieszkac

Trzeba było mówić wcześniej - nie znasz kogoś kto chce tam kupić mieszkanie?? samo centrum JG - chcę ściągnąć mamę do siebie ale musimy sprzedać jej mieszkanie
a przewodnikiem mogę być - bardzo chętnie
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No niestety, nie znam. Prawde mowiac, ani nikogo tam nie znam ani w ogole nie znam tych okolic. Moze to nierozsadne, ale zdecydowalismy sie na tamte okolice wodzac palcem po mapie Polski. A potem tam pojechalismy i bardzo nam sie spodobalo
Myszonek, Bursztyn, samira, Kate 75, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobry wybór
Karkonosze i Izery to piękne okolice.
a na marginesie: Grudza jest koło Janic - a tam organizowałam wymianę młodzieży z Polski, Czech, Niemiec i Belgii i pieszo zwiedzaliśmy całą okolicę.
Poznałam wtedy proboszcza z Grudzy
ale to był 2004 i 2005 rok
Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://www.sosrodzice.pl/kwestia-smaku/
lubicie wypieki
http://www.sosrodzice.pl/niemowle-zjedzenia/ cukiereczka?
Yyyyyy makabreska jakas.
Jeszcze muffi-c.ipki WTF?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:52
Reni lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Dobry wybór
Karkonosze i Izery to piękne okolice.
a na marginesie: Grudza jest koło Janic - a tam organizowałam wymianę młodzieży z Polski, Czech, Niemiec i Belgii i pieszo zwiedzaliśmy całą okolicę.
Poznałam wtedy proboszcza z Grudzy
ale to był 2004 i 2005 rok 
Spoko 
-
hahaha pyszne

warto podać na rodzinnej imprezie
czy babunia życzy sobie babeczkę z ciipunią hahah
Simba wrote:Yyyyyy makabreska jakas.
Jeszcze muffi-c.ipki WTF?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:57
Simba, Bursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość