X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę jaka dyskusja ;-)
    taki żarcik nt objawów z rana a ile optymizmu z kolezanek bije :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:26

samira, Bozia3, Dorka71, Simba, Panda, Bursztyn, Parka, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Spadam do roboty pa do wieczorka :-)
    spokojnej pracki :)

Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia i tego się będę trzymać :-)
    kcem takie
    Bozia3 wrote:
    Ja miałam objawy dokładnie takie same, jak w poprzednich cyklach na @ - identyczne - nabrzmiałe i bolące cycki, apetyt i kręcenie w podbrzuszu i krzyżu na @. Tylko przy ciotce schodzi napięcie i to mija, a tu nie - ciągnie się do dziś...

Bozia3, Simba, Panda, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny, które właśnie zachodzą ( w tym i ja) .. macie już jakieś objawy? hahaa1.gif
    Co miesiąc mam wszelkie objawy łącznie z zawrotami głowy i sennością.
    Witam i miłego dnia życzę :)

Bozia3, samira, Simba, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwszym objawem była krew z nosa i krwawienie dziąseł i tak przy okazji pożegnałam się z nerwem w jednym zębie... Jednak dzieci to szkodniki, ledwo takie powstało i już się nad mamusią znęca.

Parka, twoje objawy mnie rpzekonują, trzymam kciuki.

samira, Bursztyn, Żanet, Parka, Mango, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn coś dla Nas ;-)

ebf4681f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 11:46

Iwone, Simba, Bursztyn, samira, Żanet, Parka, Mango, Myszonek, ania.g, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jednak dzieci to szkodniki, ledwo takie powstało i już się nad mamusią znęca.

Alis nie pisz tak - bo obudzisz smoka ;)

Alis, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Pusurku dawno cię nie było, dotarłaś szczęśliwe do domu i jak pogoda na dalekiej północy, też macie taaką zimę ? ;)

Milo, ze pytasz :) Juz jestem w domu. Ciutke nami szarpalo przy ladowaniu ( 15m/ s), ale dalismy rade. Tu temp + 6 i odrobine wieje, ale jakis taki cieply ten wiatr. Albo mi sie wydaje cieply, po zimnych pomorskich wiatrach ;) Gdzieniegdzie leza resztki sniegu, ale tu juz chyba ku wiosnie idzie ;)

Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

a ja mam ochote na kapuste z fasolą, zaraż odmroże

Parka lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wow- wyniki masz miec u lekarki czy online jakos?

U lekarki - to znaczy ona ma dzwonic.

Kate 75, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    U mojego dziecka silna alergia wychodzi w czasie silnych mrozow. Bylam zaskoczona ze mozna byc uczulonym na zimno!!! Lekarz to potwierdzil ale badan nie robil.

Witajcie Dziewczyny.
    Polarmisu dzięi za info, u mnie tez to się nasila w czasie mrozów ale nie tylko. I jak sobie z tym radzicie? Kremami?

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken
    no ja mam ewidentne objawy ciazy- w.k.u.r.w i dol.. i chora chyba bede, gardlo boli, gluty wisza..

rodzina dzis rano ode mnie wyjechala - troche mnie ich ta wizyta zmeczyla, bo nie potrafie wylaczyc trybu "czy moge Wam cos jeszcze podoac/pokazac gdzies zabrac?". Oni nie sa trudni- ja jestem jakos chorobliwie ambitna jesli chodzi o ich wizyty, ale nie potrafie inaczej..

no i oczywiscie, przy kolacji: "aaaaaa, super nowine mamy"- zona kuzyna jest w ciazy!ciotka wpadla z szampanem do moich rodzicow w dniu w ktorym zona kuzyna zrobila test (!)..
    To moi "najfajniejsi" z rodziny, bardzo ich lubie- super ludzie, para kilka lat mlodsza od nas, rok po slubie, ale wstretne, zawistne, zazdrosne zuo sie we mnie obudzilo i z.j.e.b.a.l.o wieczor..

mam ochote zagrzebac sie wlozku i nie wychodzic..

No ale skad ten dol? Przeciez ty juz jestes w ciazy od 5 dni :)

Alis, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash, a ty jako wrocławianka masz tutaj jakiś szpital upatrzony na wypadek porodu i ginekologa?

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    myslisz Simba, ze powinnam byla tez rodzinie szmpana na stol postawic zeby celebrowac moja ciaze? ;)

jak nam sie kiedys uda to i tak do konca pierwszego trymestru sie nie dowiedza.. nikt z "reala" sie nie dowie, no chyba, ze bede zmuszona powiedziec..

Nie - oni Tobie :)
    Uda sie uda, a moze nawet udalo sie ;) Ja tez chyba nikomu z reala nie powiem. I bardzo sie ciesze, ze jest to forum - mozna tu przezywac wszystkie nastroje i rozstroje

Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, tak sie zastanawiam co z anna_maria?

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewuszki

U mnie dzis spadla temp.niby owulacyjnie (chociaz cholera wie), wczoraj klucie jajnika, test jednak negatywny, ale tak czy owak- meza i tak nie ma, wiec nic sama nie wykombinuje.

Reni, obrazek wymiata :) ten pan powinien miec jeszcze skafander z trzema zoltymi trojkatami- uwaga material radioaktywny, taka kupa poraza ;)

Kate, najwazniejsze ze maz caly i zdrowy

Simba, stawiam na pozytywna bete :)

Paszczak, badz dobrej mysli, uda sie Wam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:21

Reni, Simba, samira, Kate 75, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    slash, a ty jako wrocławianka masz tutaj jakiś szpital upatrzony na wypadek porodu i ginekologa?
    Alis ja "Wrocławianka" jestem od 6 lat :)
    Rózne opinie słyszałam, jedni chwalą ten na Brochowie inni krytykują ten na Borowskiej.
    Duzo pozytywnych opini słyszałam o szpitalu w Brzegu.
    Jednak ja jeśli będę w ciąży raczej we Wrocławiu rodzić nie będę tylko chyba w moich rodzinnych stronach tj w woj. wielkopolskim.
    Chyba że coś się w życiu zmieni to wtedy będę myśleć który we Wrocławiu wybrać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:09

Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie - oni Tobie :)
    Uda sie uda, a moze nawet udalo sie ;) Ja tez chyba nikomu z reala nie powiem. I bardzo sie ciesze, ze jest to forum - mozna tu przezywac wszystkie nastroje i rozstroje

anonimowo jako kot Simona :)

Parka lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    anonimowo jako kot Simona :)

Mialam ci nie odpisywac, ale tak ladnie prosisz :)
    Niekoniecznie anonimowo - juz wiem, ze z wieloma dziewczynami z tego forum zaprzyjaznilabym sie w realu, a z innymi nie :)
    Mam wielu znajomych poznanych przez bloga i do tej pory intuicja mnie nie zmylila.
    Wracam do swojej wirtualnej przestrzeni bez ciebie. Takze nie zaczepiaj kotka

samira, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken
    no ja mam ewidentne objawy ciazy- w.k.u.r.w i dol.. i chora chyba bede, gardlo boli, gluty wisza..

rodzina dzis rano ode mnie wyjechala - troche mnie ich ta wizyta zmeczyla, bo nie potrafie wylaczyc trybu "czy moge Wam cos jeszcze podoac/pokazac gdzies zabrac?". Oni nie sa trudni- ja jestem jakos chorobliwie ambitna jesli chodzi o ich wizyty, ale nie potrafie inaczej..

no i oczywiscie, przy kolacji: "aaaaaa, super nowine mamy"- zona kuzyna jest w ciazy!ciotka wpadla z szampanem do moich rodzicow w dniu w ktorym zona kuzyna zrobila test (!)..
    To moi "najfajniejsi" z rodziny, bardzo ich lubie- super ludzie, para kilka lat mlodsza od nas, rok po slubie, ale wstretne, zawistne, zazdrosne zuo sie we mnie obudzilo i z.j.e.b.a.l.o wieczor..

mam ochote zagrzebac sie wlozku i nie wychodzic..

Paszczakin,
    U mnie ciąża objawiła się katarem, mega wkurwem, myślałam, że zabije mojego M jak nie chciał jechać ze mną do sklepu po łososia... Potem doszły dziwne sny i ból kręgosłupa, cycki o dziwo bolały od owulki, przed samą @ jakby mniej - a @ i tak nie przyszła :) Tak więc będzie dobrze!

samira, paszczakin, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2292 2293 2294 2295 2296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ