35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no proszę jaka dyskusja

taki żarcik nt objawów z rana a ile optymizmu z kolezanek bije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:26
samira, Bozia3, Dorka71, Simba, Panda, Bursztyn, Parka, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia i tego się będę trzymać

kcem takieBozia3 wrote:Ja miałam objawy dokładnie takie same, jak w poprzednich cyklach na @ - identyczne - nabrzmiałe i bolące cycki, apetyt i kręcenie w podbrzuszu i krzyżu na @. Tylko przy ciotce schodzi napięcie i to mija, a tu nie - ciągnie się do dziś...
Bozia3, Simba, Panda, Parka lubią tę wiadomość
-
Co miesiąc mam wszelkie objawy łącznie z zawrotami głowy i sennością.Reni wrote:dziewczyny, które właśnie zachodzą ( w tym i ja) .. macie już jakieś objawy?

Witam i miłego dnia życzę
Bozia3, samira, Simba, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
U mnie pierwszym objawem była krew z nosa i krwawienie dziąseł i tak przy okazji pożegnałam się z nerwem w jednym zębie... Jednak dzieci to szkodniki, ledwo takie powstało i już się nad mamusią znęca.
Parka, twoje objawy mnie rpzekonują, trzymam kciuki.
samira, Bursztyn, Żanet, Parka, Mango, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn coś dla Nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 11:46
Iwone, Simba, Bursztyn, samira, Żanet, Parka, Mango, Myszonek, ania.g, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:
Pusurku dawno cię nie było, dotarłaś szczęśliwe do domu i jak pogoda na dalekiej północy, też macie taaką zimę ?
Milo, ze pytasz
Juz jestem w domu. Ciutke nami szarpalo przy ladowaniu ( 15m/ s), ale dalismy rade. Tu temp + 6 i odrobine wieje, ale jakis taki cieply ten wiatr. Albo mi sie wydaje cieply, po zimnych pomorskich wiatrach
Gdzieniegdzie leza resztki sniegu, ale tu juz chyba ku wiosnie idzie 
Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:U mojego dziecka silna alergia wychodzi w czasie silnych mrozow. Bylam zaskoczona ze mozna byc uczulonym na zimno!!! Lekarz to potwierdzil ale badan nie robil.
Witajcie Dziewczyny.
Polarmisu dzięi za info, u mnie tez to się nasila w czasie mrozów ale nie tylko. I jak sobie z tym radzicie? Kremami? -
paszczakin wrote:faken
no ja mam ewidentne objawy ciazy- w.k.u.r.w i dol.. i chora chyba bede, gardlo boli, gluty wisza..
rodzina dzis rano ode mnie wyjechala - troche mnie ich ta wizyta zmeczyla, bo nie potrafie wylaczyc trybu "czy moge Wam cos jeszcze podoac/pokazac gdzies zabrac?". Oni nie sa trudni- ja jestem jakos chorobliwie ambitna jesli chodzi o ich wizyty, ale nie potrafie inaczej..
no i oczywiscie, przy kolacji: "aaaaaa, super nowine mamy"- zona kuzyna jest w ciazy!ciotka wpadla z szampanem do moich rodzicow w dniu w ktorym zona kuzyna zrobila test (!)..
To moi "najfajniejsi" z rodziny, bardzo ich lubie- super ludzie, para kilka lat mlodsza od nas, rok po slubie, ale wstretne, zawistne, zazdrosne zuo sie we mnie obudzilo i z.j.e.b.a.l.o wieczor..
mam ochote zagrzebac sie wlozku i nie wychodzic..
No ale skad ten dol? Przeciez ty juz jestes w ciazy od 5 dni
Alis, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:myslisz Simba, ze powinnam byla tez rodzinie szmpana na stol postawic zeby celebrowac moja ciaze?

jak nam sie kiedys uda to i tak do konca pierwszego trymestru sie nie dowiedza.. nikt z "reala" sie nie dowie, no chyba, ze bede zmuszona powiedziec..
Nie - oni Tobie
Uda sie uda, a moze nawet udalo sie
Ja tez chyba nikomu z reala nie powiem. I bardzo sie ciesze, ze jest to forum - mozna tu przezywac wszystkie nastroje i rozstroje
Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewuszki
U mnie dzis spadla temp.niby owulacyjnie (chociaz cholera wie), wczoraj klucie jajnika, test jednak negatywny, ale tak czy owak- meza i tak nie ma, wiec nic sama nie wykombinuje.
Reni, obrazek wymiata
ten pan powinien miec jeszcze skafander z trzema zoltymi trojkatami- uwaga material radioaktywny, taka kupa poraza 
Kate, najwazniejsze ze maz caly i zdrowy
Simba, stawiam na pozytywna bete
Paszczak, badz dobrej mysli, uda sie Wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:21
Reni, Simba, samira, Kate 75, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis ja "Wrocławianka" jestem od 6 latAlis wrote:slash, a ty jako wrocławianka masz tutaj jakiś szpital upatrzony na wypadek porodu i ginekologa?

Rózne opinie słyszałam, jedni chwalą ten na Brochowie inni krytykują ten na Borowskiej.
Duzo pozytywnych opini słyszałam o szpitalu w Brzegu.
Jednak ja jeśli będę w ciąży raczej we Wrocławiu rodzić nie będę tylko chyba w moich rodzinnych stronach tj w woj. wielkopolskim.
Chyba że coś się w życiu zmieni to wtedy będę myśleć który we Wrocławiu wybrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:09
Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:anonimowo jako kot Simona

Mialam ci nie odpisywac, ale tak ladnie prosisz
Niekoniecznie anonimowo - juz wiem, ze z wieloma dziewczynami z tego forum zaprzyjaznilabym sie w realu, a z innymi nie
Mam wielu znajomych poznanych przez bloga i do tej pory intuicja mnie nie zmylila.
Wracam do swojej wirtualnej przestrzeni bez ciebie. Takze nie zaczepiaj kotka
samira, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken
no ja mam ewidentne objawy ciazy- w.k.u.r.w i dol.. i chora chyba bede, gardlo boli, gluty wisza..
rodzina dzis rano ode mnie wyjechala - troche mnie ich ta wizyta zmeczyla, bo nie potrafie wylaczyc trybu "czy moge Wam cos jeszcze podoac/pokazac gdzies zabrac?". Oni nie sa trudni- ja jestem jakos chorobliwie ambitna jesli chodzi o ich wizyty, ale nie potrafie inaczej..
no i oczywiscie, przy kolacji: "aaaaaa, super nowine mamy"- zona kuzyna jest w ciazy!ciotka wpadla z szampanem do moich rodzicow w dniu w ktorym zona kuzyna zrobila test (!)..
To moi "najfajniejsi" z rodziny, bardzo ich lubie- super ludzie, para kilka lat mlodsza od nas, rok po slubie, ale wstretne, zawistne, zazdrosne zuo sie we mnie obudzilo i z.j.e.b.a.l.o wieczor..
mam ochote zagrzebac sie wlozku i nie wychodzic..
Paszczakin,
U mnie ciąża objawiła się katarem, mega wkurwem, myślałam, że zabije mojego M jak nie chciał jechać ze mną do sklepu po łososia... Potem doszły dziwne sny i ból kręgosłupa, cycki o dziwo bolały od owulki, przed samą @ jakby mniej - a @ i tak nie przyszła
Tak więc będzie dobrze!
samira, paszczakin, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość