35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:tak naprawde to myśle że Puchatek od zawsze chciał wyruchać Prosiaczka
Prosiaczek odrzucajac jego zaloty powodował depresję którą Kubuś zapijał sfermentowanym miodem stąd jego częsty niedostatek...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Poczytalam o tym - faktycznie wszystko sie zgadza, no moze oprócz koloru oczu
natomiast rozszerzona charakterystyka osobowoasci ( w wikipedii tego nie bedzie) zgadza sie z przypadkiem Puchatka
Juz wiem dlaczego Osiolek zawsze byl smutnySimba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:I kto tu obraża Puchatka? Gdybys go naprawdę choć trochę lubiła, to byś napisała ze Puchatek chciał sie kochać z Prosiaczkiem. A Ty o nim tak ordynarnie, ze ruchac od razu...
bo ruchać sie zawsze przyjemniej niż kochać
intencje miałam dobre -
Simba wrote:I kto tu obraża Puchatka? Gdybys go naprawdę choć trochę lubiła, to byś napisała ze Puchatek chciał sie kochać z Prosiaczkiem. A Ty o nim tak ordynarnie, ze ruchac od razu...
i jeszcze zoofil do tego, chcial swinie przeleciecSimba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mial soczewki
natomiast rozszerzona charakterystyka osobowoasci ( w wikipedii tego nie bedzie) zgadza sie z przypadkiem Puchatka
Juz wiem dlaczego Osiolek zawsze byl smutny
Osiołek był smutny bo mu się ogon urwał od ciągłego jego podnoszenia ...
ale to było ze strony Puchatka bez uczucia, tak tylko dla zaspokojenia popędu stąd smutek ...poniewaz Osiołek darzył Kubusia szczerym uczuciemBursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztynek mój m miał robione badanie po 4dniach abstynencji i wynik był bardzo dobry powinno być dobrze.
Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Aha, no to przynajmniej powiedziałaś sie nam coś o swoich preferencjach. Dobrze poznać czlowieka.
ja? ależ skąd
gdybym pisała o swoich to by było raczej- najprzyjemniej sie jest pierdolić, najlepiej po niewielkim spozyciu przy niewielkiej znajomości partnera
więc juz teraz widzisz że nie pisałam o sobie -
EwaT wrote:Osiołek był smutny bo mu się ogon urwał od ciągłego jego podnoszenia ...
ale to było ze strony Puchatka bez uczucia, tak tylko dla zaspokojenia popędu stąd smutek ...poniewaz Osiołek darzył Kubusia szczerym uczuciem
Puchatek ich wykorzystywal seksualnie (analnie)(chociaz nie wiadomo, oralnie pewnie tez), a oni musieli z tym zyc...przeciez to trzeba zglosic na policje i zabronic dzieciom czytac!wenus lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja? ależ skąd
gdybym pisała o swoich to by było raczej- najprzyjemniej sie jest pierdolić, najlepiej po niewielkim spozyciu przy niewielkiej znajomości partnera
więc juz teraz widzisz że nie pisałam o sobie
Aaa przepraszam, nie zrozumiałam. Teraz juz wiem ze to ostatnie pisałas w swoim imieniu, a to wcześniej w imieniu zwierząt z bajki. Teraz juz czaje, ok, wszystko jasne. -
EwaT wrote:ja? ależ skąd
więc juz teraz widzisz że nie pisałam o sobie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jest jaks wieksza roznica miedzy "ruchac" a "pierdolic"?
Puchatek sie rucha
Ewa sie pierdoli
Widzisz różnice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 21:03
malgos741, Bursztyn, mysza1975, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:straszne
Puchatek ich wykorzystywal seksualnie (analnie)(chociaz nie wiadomo, oralnie pewnie tez), a oni musieli z tym zyc...przeciez to trzeba zglosic na policje i zabronic dzieciom czytac!
Fakt, niezła perwa. To pewnie ulubiona lektura tej świni TrynkiewiczaBursztyn, EwaT, megan8 lubią tę wiadomość