35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysle że sa ok mojmaz badal w 11 dniu i bylo ok ...dzialaj
Bursztyn wrote:SPROSTOWANIE PYTANIA: chodzilo mi o to, czy jesli facet "obdarowuje" mnie troche starymi plemnikami- takimi 5dniowymi, to czy one nie sa juz za stare?
zdaje sobie sprawe, ze to pytanie troche glupio brzmiBursztyn lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ktoś tu kiedyś pisał o zaufaniu do lekarzy
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/skandal-w-pruszkowie-szczepili-dzieci-woda_382467.html
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/mariusz-trynkiewicz-zamieszkal-u-kobiety-ktora-pokochal-w-wiezieniu_381931.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 22:40
-
Witam dziewczynki
Dziś rano pochmurno i brzydko, ale może później się rozpogodzi. Ja do roboty do 15tej a później gramy bal magisterski więc robota na cały dzień i noc nie wiem czy zaglądnę bo będę miała towarzystwo na balu mamy do pomocy kolegę a on będzie z żoną.
Wszystkim życzę miłego weekendu.
Ps ciekawe co tam u Inessy ślę przytulankiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 08:32
Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry w ogole!
Ja dzis sie ciesze, bo raz, ze ferie zimowe, sie zaczely, dwa, ze zaraz biega Justyna, a trzy, ze dzis robimy wieczor z sushi. Przychodza kumpele, ktore robia swietne sushi ( ja do tej pory bylam tylko pozeraczem, teraz zamierzam tez nauczyc sie robic ) i poswiecamy temu dzis popoludnie i wieczor
Mniam!
Simba, Kate 75, samira, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chyba Pradera-Williego? On jadl, raczej nie mial chorego serca... Fakt, ze byl lekko opozniony, ale mogl byc w tylko ciut poznizej normy, bo raczej dobrze funkcjonowal
Rece mi opadly i z tego powodu nie mam sily aby to tlumaczyc....Kate 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusurek, nieeeeee.....!!!! Przeciez tu nie o wade serca chodzi......
Rece mi opadly i z tego powodu nie mam sily aby to tlumaczyc....
Nie dalam rady czytac wczoraj Waszych dywagacji nt. orientacji KP, bo lubie typa, no!
Ale fenotyp mi nie podpada w zadnym szczegole. No gdzie elfie uszy? Wargi grube? Teczowki? Gdzie by on w stumilowym lesie soczewki ubral? No, uposledzenie umuslowe, ale w Praderze tez jest. A zgadza sie, bo chodzi i zre. Fakt, ze nie ze smietnika, ale wyzera po obcych domach bez kontroli. Dla mnie on Prader jak nic, niepelnosprawnosc tez sie zgadzasamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie o poranku
U mnie ani meza ani owulacji....no coz, tak bywa....ide zatem kawy sie napic aby humor troche sobie poprawic
Milego dnia Baby
Chlopa moge mojego pozyczyc, mi sie jakos ostatnio nie przydajeTylko na wieczor mi go oddaj, bo musi w kuchni po sushi sprzatnac
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie dalam rady czytac wczoraj Waszych dywagacji nt. orientacji KP, bo lubie typa, no!
Ale fenotyp mi nie podpada w zadnym szczegole. No gdzie elfie uszy? Wargi grube? Teczowki? Gdzie by on w stumilowym lesie soczewki ubral? No, uposledzenie umuslowe, ale w Praderze tez jest. A zgadza sie, bo chodzi i zre. Fakt, ze nie ze smietnika, ale wyzera po obcych domach bez kontroli. Dla mnie on Prader jak nic, niepelnosprawnosc tez sie zgadza
A poza tym i tak posuwa Prosiaka i Osiolka, obojetnie czy to Ci sie podoba czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:24
EwaT, bliska77 lubią tę wiadomość