X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzizas.....nie chodzilo o fenotyp, tylko cechy charakteru, sa wesole, maja entuzjazm, przyjacielskie usposobienie, wrazliwosc, przejawiaja empatie, rozpoznaja emocje po ekspresji twarzy itd itp. Nie bede robic calego wykladu z samego rana. Wystarczy? Dla mnie Kubus ma zespol Williamsa i koniec.
    A poza tym i tak posowa Prosiaka i Osiolka, obojetnie czy to Ci sie podoba czy nie :P

No jak Kubus ma entuzjazm, to ja jeszcze raz przeczytam ksiazke :P A leki emocjonalne, o ktorych moza w Williamsie? Poza tym ciezko mowic o zespole rozwazajac tylko cechy charakteru. A fenotyp w ogole nie pasi :P
    A kompulsywne zarcie? Otylosc? Uposledzenie umyslowe?

On taki mieszany jest, jak na moj gust. Proponuje powolac odpowiednia komisje, ktora odpowie nam jednoznacznie, co z tym Kubusiem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    alenie blondyn? bo jesli blondyn to go nawet kijem nie tkne

No, ciemny blondyn to on jest. Bo jak tylko blondynow, zdecydowanie typ nordyczny :)
    Ale jak nie, to nie :P To byla, niestety, jednorazowa oferta ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No jak Kubus ma entuzjazm, to ja jeszcze raz przeczytam ksiazke :P A leki emocjonalne, o ktorych moza w Williamsie? Poza tym ciezko mowic o zespole rozwazajac tylko cechy charakteru. A fenotyp w ogole nie pasi :P
    A kompulsywne zarcie? Otylosc? Uposledzenie umyslowe?

On taki mieszany jest, jak na moj gust. Proponuje powolac odpowiednia komisje, ktora odpowie nam jednoznacznie, co z tym Kubusiem ;)

no dla mnie mial entuzjazm, dopuki (dopoki?) Krzys go nie nacpal.
    Pusurku, nasze to byly zarty i nikt na powaznie Williamsa by Puchatkowi nie przypisal, wiec nie spinaj sie tak :) I bardzo dziekuje za uswiadomienie mi ze nie mozna mowic o zespole rozwazajac cechy charakteru tylko- jest to informacja ktora mnie zaskoczyla, no nie mialam pojecia po prostu....(wyjasniam- ze to ironia, na wszelki wypadek gdybys wziela znowu na powaznie ;) ) Rozumiem ze bardzo chcesz zaprezentowac swoja wiedze nauczyciela(pedagoga?) ale czasami trzeba potraktowac zart jak zart, wyglupy jak wyglupy :)
    A Kubus to i tak zboczur i gej! :P :P :P
    I Pani mnie pewnie zaraz postawi do kata! To ja jeszcze pokaze jezyk, o tak! :P :P

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, ciemny blondyn to on jest. Bo jak tylko blondynow, zdecydowanie typ nordyczny :)
    fuj! tylko nie to! odpada! ja lubie czarne wlosy, zeby nie byl za wysoki, owlosiona klata :)
    Ale dziekuje za propozycje :) doceniam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:42

Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no dla mnie mial entuzjazm, dopuki (dopoki?) Krzys go nie nacpal.
    Pusurku, nasze to byly zarty i nikt na powaznie Williamsa by Puchatkowi nie przypisal, wiec nie spinaj sie tak :) I bardzo dziekuje za uswiadomienie mi ze nie mozna mowic o zespole rozwazajac cechy charakteru tylko- jest to informacja ktora mnie zaskoczyla, no nie mialam pojecia po prostu....(wyjasniam- ze to ironia, na wszelki wypadek gdybys wziela znowu na powaznie ;) ) Rozumiem ze bardzo chcesz zaprezentowac swoja wiedze nauczyciela(pedagoga?) ale czasami trzeba potraktowac zart jak zart, wyglupy jak wyglupy :)
    A Kubus to i tak zboczur i gej! :P :P :P
    I Pani mnie pewnie zaraz postawi do kata! To ja jeszcze pokaze jezyk, o tak! :P :P

Nie, do kata dzis nie pojdziesz wyjatkowo, ale uwazaj nastepnym razem :P A za jezyk dostaniesz linijka po lapach! :P
    Zostalam wlasnie posadzona o brak poczucia humoru i az mnie zatkalo :D Trudno, beczec nie bede z tego powodu, forum nie sprzyja przejazywaniu emocji, intonacji glosu, mimiki twarzy. Ale Ty tez nie odczytalas moich postow jako zarty, niestety ;)
    Nie musze sie lansowac swoja wiedza tutaj, tak wlasciwie to jeszcze chyba nie zaczelam :P Nie jest to forum dla zadnego rodzaju fachowcow i widac to bardzo dokladnie, ale tez nie o to chodzi, zeby sie wzajemnie pouczac. Ale fakt, ze pedagogika specjalna to moj konik i lubie sobie pogadac :P A jak ktos cos z tego czasem wyciagnie albo porozmysla, to chyba nic w tym zlego?

Wole chyba to, niz rozwazanie czy Kubus byl gejem :P

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Moja wczorajsza wizyta nie wypalila. Gin byla przy porodzie i wizyte mam znowu dzis.
    Milego dnia babeczki!

• promyk Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Dawno mnie nie bylo i dlugo nie zagladalam na forum. To moze zaczne od poczatku..zrobilam badanie amh-wynik:2.86....,maz byl ale nic nie zdzialalismy poniewaz @zajzala spozniona o dwa dni...starsza corka sie na nas wypiela i zamieszkala ze swim chlopakiem zaraz po tym jak znalazlam dla niej prace. Nie odzywa sie od 1.02 ,nie dzwoni ani nie odbiera. Jak twierdzi jest dorosla i sie co robi. Moje odczucie- nie zawsze metryka nadaza za rozumem...no coz.. Mlodsza przeszla "tragedie"- na jej oczach u weta odeszla jej swinka. Bylam z nia 3 lata i bardzo to przeszla. Od tygodnia ma juz nowa przyjaciolke -fretke o imieniu Lola. Z Torunia specjalnie pojechalam do Skierniewic....po nocnej zmianie i trzech godz.snu. Sama okreslilam siebie jako czubka ale czego nie robi sie dla dzieci. Potwierdzam fakt - fretki maja wyrazny "zapach"pizma.

samira, Iwone, sjoanka, bliska77, ania.g, malgos741, gosia7122, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie, do kata dzis nie pojdziesz wyjatkowo, ale uwazaj nastepnym razem :P A za jezyk dostaniesz linijka po lapach! :P

a ja Ci podloze na krzeselko pierdzaca zabawke i wszystkie dzieci w klasie beda sie z Pani smialy :P
    Pusurek wrote:
    Zostalam wlasnie posadzona o brak poczucia humoru i az mnie zatkalo :D
    w rzeczy samej :) chociaz moze to nie tyle brak poczucia humoru co pewna "tkliwosc" :)
    Pusurek wrote:
    Nie musze sie lansowac swoja wiedza tutaj, tak wlasciwie to jeszcze chyba nie zaczelam :P
    Ekkmhh... ;)
    Pusurek wrote:
    Ale fakt, ze pedagogika specjalna to moj konik i lubie sobie pogadac :P
    no widac widac :)
    Pusurek wrote:
    Wole chyba to, niz rozwazanie czy Kubus byl gejem :P
    upodobania sa rozne a Kubus to i tak gej i zoofil :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:01

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, poniewaz zaraz biegnie Justyna, to nie odpisze na Twojego posta, bo mam juz co innego w glowie :P
    A poniewaz nie mam poczucia humoru, to juz nie wytykaj do mnie tych jezyczkow i oczek tez juz nie puszczaj, bo w ogole nie wiem, o co Ci chodzi :P

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, poniewaz zaraz biegnie Justyna, to nie odpisze na Twojego posta, bo mam juz co innego w glowie :P
    jasne jasne ;)
    Pusurek wrote:
    A poniewaz nie mam poczucia humoru, to juz nie wytykaj do mnie tych jezyczkow i oczek tez juz nie puszczaj, bo w ogole nie wiem, o co Ci chodzi :P
    no to ja juz nie wiem o co Ci chodzi ;)

musialam "wetknac" bo inaczej sie nie da :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Witam oglądające sportowe wyczyny Justyny :) (patrz Pasurek)

I te które są na bakier z naszymi Olimpijczykami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:36

Iwone, Pusurek, bliska77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mam to samo - od szatyna w górę. Zbudowany i wysoki. Kurduple czarne zupełnie odpadają - chudzielce też....:)

Pusurek, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam to samo - od szatyna w górę. Zbudowany i wysoki. Kurduple czarne zupełnie odpadają - chudzielce też....:)
    nie kurduple, tylko tacy sredniego wzrostu :) (no dla Ciebie to za malo, bo wysoka jestes), ale czarne- to chodzilo tylko o wlosy, reszta biala :)
    najbardziej lubie zylastych 40-sto-parolatkow :)
    taka czerstwa czterdziestka kreci mnie najbardziej :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tam chwilowo najbardziej kręci żarcie
    witam znad śniadania

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mnie tam chwilowo najbardziej kręci żarcie
    witam znad śniadania
    smacznego
    ja z braku czerstwego czterdziestolatka musialam wpieprzac czerstwa bulke :)

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    smacznego
    ja z braku czerstwego czterdziestolatka musialam wpieprzac czerstwa bulke :)

nie smutaj...jeszcze Cie zaleje....cholera na niego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Witam oglądające sportowe wyczyny Justyny :) (patrz Pasurek)

I te które są na bakier z naszymi Olimpijczykami :P

Niestety, Justyna zeszla... Ale jak dla mnie jest wojowniczka. Biegac ze zlamana stopa, to trzeba miec hart ducha! Podziwiam ja!

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ble, czarne kurduple... Az mnie ciarki przeszly ;)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety, Justyna zeszla... Ale jak dla mnie jest wojowniczka. Biegac ze zlamana stopa, to trzeba miec hart ducha! Podziwiam ja!
    a ja niestety nie. Działa mi na nerwy coraz bardziej.Uważam, że ma syndrom przerostu ambicji nad możliwościami. Po najmniejszej krytyce zaczyna pluć jadem i bronić się zaciekle (tak było po wygłoszonych opiniach przez innych sportowców). Nogi nie czuła 3 godziny dzięki silnemu znieczuleniu - wygrywając w klasyku - jechała do końca. Teraz będąc na 12 miejscu po kilkunastu minutach wiedziała, że nie ma szans - i nagle zaczyna kuśtykać - po takich samych lekach..:) Dla mnie to oczywiste zagranie - ale pewnie zaraz mnie tu zakrzyczycie...:)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja niestety nie. Działa mi na nerwy coraz bardziej.Uważam, że ma syndrom przerostu ambicji nad możliwościami. Po najmniejszej krytyce zaczyna pluć jadem i bronić się zaciekle (tak było po wygłoszonych opiniach przez innych sportowców). Nogi nie czuła 3 godziny dzięki silnemu znieczuleniu - wygrywając w klasyku - jechała do końca. Teraz będąc na 12 miejscu po kilkunastu minutach wiedziała, że nie ma szans - i nagle zaczyna kuśtykać - po takich samych lekach..:) Dla mnie to oczywiste zagranie - ale pewnie zaraz mnie tu zakrzyczycie...:)
    mysle podobnie

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2501 2502 2503 2504 2505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ