35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzizas.....nie chodzilo o fenotyp, tylko cechy charakteru, sa wesole, maja entuzjazm, przyjacielskie usposobienie, wrazliwosc, przejawiaja empatie, rozpoznaja emocje po ekspresji twarzy itd itp. Nie bede robic calego wykladu z samego rana. Wystarczy? Dla mnie Kubus ma zespol Williamsa i koniec.
A poza tym i tak posowa Prosiaka i Osiolka, obojetnie czy to Ci sie podoba czy nie
No jak Kubus ma entuzjazm, to ja jeszcze raz przeczytam ksiazkeA leki emocjonalne, o ktorych moza w Williamsie? Poza tym ciezko mowic o zespole rozwazajac tylko cechy charakteru. A fenotyp w ogole nie pasi
A kompulsywne zarcie? Otylosc? Uposledzenie umyslowe?
On taki mieszany jest, jak na moj gust. Proponuje powolac odpowiednia komisje, ktora odpowie nam jednoznacznie, co z tym Kubusiem -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No jak Kubus ma entuzjazm, to ja jeszcze raz przeczytam ksiazke
A leki emocjonalne, o ktorych moza w Williamsie? Poza tym ciezko mowic o zespole rozwazajac tylko cechy charakteru. A fenotyp w ogole nie pasi
A kompulsywne zarcie? Otylosc? Uposledzenie umyslowe?
On taki mieszany jest, jak na moj gust. Proponuje powolac odpowiednia komisje, ktora odpowie nam jednoznacznie, co z tym Kubusiem
no dla mnie mial entuzjazm, dopuki (dopoki?) Krzys go nie nacpal.
Pusurku, nasze to byly zarty i nikt na powaznie Williamsa by Puchatkowi nie przypisal, wiec nie spinaj sie takI bardzo dziekuje za uswiadomienie mi ze nie mozna mowic o zespole rozwazajac cechy charakteru tylko- jest to informacja ktora mnie zaskoczyla, no nie mialam pojecia po prostu....(wyjasniam- ze to ironia, na wszelki wypadek gdybys wziela znowu na powaznie
) Rozumiem ze bardzo chcesz zaprezentowac swoja wiedze nauczyciela(pedagoga?) ale czasami trzeba potraktowac zart jak zart, wyglupy jak wyglupy
A Kubus to i tak zboczur i gej!
I Pani mnie pewnie zaraz postawi do kata! To ja jeszcze pokaze jezyk, o tak!
-
Pusurek wrote:No, ciemny blondyn to on jest. Bo jak tylko blondynow, zdecydowanie typ nordyczny
Ale jak nie, to nieTo byla, niestety, jednorazowa oferta
Ale dziekuje za propozycjedoceniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:42
Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no dla mnie mial entuzjazm, dopuki (dopoki?) Krzys go nie nacpal.
Pusurku, nasze to byly zarty i nikt na powaznie Williamsa by Puchatkowi nie przypisal, wiec nie spinaj sie takI bardzo dziekuje za uswiadomienie mi ze nie mozna mowic o zespole rozwazajac cechy charakteru tylko- jest to informacja ktora mnie zaskoczyla, no nie mialam pojecia po prostu....(wyjasniam- ze to ironia, na wszelki wypadek gdybys wziela znowu na powaznie
) Rozumiem ze bardzo chcesz zaprezentowac swoja wiedze nauczyciela(pedagoga?) ale czasami trzeba potraktowac zart jak zart, wyglupy jak wyglupy
A Kubus to i tak zboczur i gej!
I Pani mnie pewnie zaraz postawi do kata! To ja jeszcze pokaze jezyk, o tak!
Nie, do kata dzis nie pojdziesz wyjatkowo, ale uwazaj nastepnym razemA za jezyk dostaniesz linijka po lapach!
Zostalam wlasnie posadzona o brak poczucia humoru i az mnie zatkaloTrudno, beczec nie bede z tego powodu, forum nie sprzyja przejazywaniu emocji, intonacji glosu, mimiki twarzy. Ale Ty tez nie odczytalas moich postow jako zarty, niestety
Nie musze sie lansowac swoja wiedza tutaj, tak wlasciwie to jeszcze chyba nie zaczelamNie jest to forum dla zadnego rodzaju fachowcow i widac to bardzo dokladnie, ale tez nie o to chodzi, zeby sie wzajemnie pouczac. Ale fakt, ze pedagogika specjalna to moj konik i lubie sobie pogadac
A jak ktos cos z tego czasem wyciagnie albo porozmysla, to chyba nic w tym zlego?
Wole chyba to, niz rozwazanie czy Kubus byl gejembliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Dawno mnie nie bylo i dlugo nie zagladalam na forum. To moze zaczne od poczatku..zrobilam badanie amh-wynik:2.86....,maz byl ale nic nie zdzialalismy poniewaz @zajzala spozniona o dwa dni...starsza corka sie na nas wypiela i zamieszkala ze swim chlopakiem zaraz po tym jak znalazlam dla niej prace. Nie odzywa sie od 1.02 ,nie dzwoni ani nie odbiera. Jak twierdzi jest dorosla i sie co robi. Moje odczucie- nie zawsze metryka nadaza za rozumem...no coz.. Mlodsza przeszla "tragedie"- na jej oczach u weta odeszla jej swinka. Bylam z nia 3 lata i bardzo to przeszla. Od tygodnia ma juz nowa przyjaciolke -fretke o imieniu Lola. Z Torunia specjalnie pojechalam do Skierniewic....po nocnej zmianie i trzech godz.snu. Sama okreslilam siebie jako czubka ale czego nie robi sie dla dzieci. Potwierdzam fakt - fretki maja wyrazny "zapach"pizma.
samira, Iwone, sjoanka, bliska77, ania.g, malgos741, gosia7122, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Pusurek wrote:Nie, do kata dzis nie pojdziesz wyjatkowo, ale uwazaj nastepnym razem
A za jezyk dostaniesz linijka po lapach!
a ja Ci podloze na krzeselko pierdzaca zabawke i wszystkie dzieci w klasie beda sie z Pani smialy
Pusurek wrote:Zostalam wlasnie posadzona o brak poczucia humoru i az mnie zatkalochociaz moze to nie tyle brak poczucia humoru co pewna "tkliwosc"
Pusurek wrote:Nie musze sie lansowac swoja wiedza tutaj, tak wlasciwie to jeszcze chyba nie zaczelamPusurek wrote:Ale fakt, ze pedagogika specjalna to moj konik i lubie sobie pogadacPusurek wrote:Wole chyba to, niz rozwazanie czy Kubus byl gejemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:01
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn, poniewaz zaraz biegnie Justyna, to nie odpisze na Twojego posta, bo mam juz co innego w glowie
A poniewaz nie mam poczucia humoru, to juz nie wytykaj do mnie tych jezyczkow i oczek tez juz nie puszczaj, bo w ogole nie wiem, o co Ci chodzisamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn, poniewaz zaraz biegnie Justyna, to nie odpisze na Twojego posta, bo mam juz co innego w glowiePusurek wrote:A poniewaz nie mam poczucia humoru, to juz nie wytykaj do mnie tych jezyczkow i oczek tez juz nie puszczaj, bo w ogole nie wiem, o co Ci chodzi
musialam "wetknac" bo inaczej sie nie da -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bursztyn, poniewaz zaraz biegnie Justyna, to nie odpisze na Twojego posta, bo mam juz co innego w glowie
A poniewaz nie mam poczucia humoru, to juz nie wytykaj do mnie tych jezyczkow i oczek tez juz nie puszczaj, bo w ogole nie wiem, o co Ci chodzi(patrz Pasurek)
I te które są na bakier z naszymi OlimpijczykamiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:36
Iwone, Pusurek, bliska77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No, ciemny blondyn to on jest. Bo jak tylko blondynow, zdecydowanie typ nordyczny
Ale jak nie, to nieTo byla, niestety, jednorazowa oferta
Pusurek, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam to samo - od szatyna w górę. Zbudowany i wysoki. Kurduple czarne zupełnie odpadają - chudzielce też....
(no dla Ciebie to za malo, bo wysoka jestes), ale czarne- to chodzilo tylko o wlosy, reszta biala
najbardziej lubie zylastych 40-sto-parolatkow
taka czerstwa czterdziestka kreci mnie najbardziej -
nick nieaktualnysamira wrote:Witam oglądające sportowe wyczyny Justyny
(patrz Pasurek)
I te które są na bakier z naszymi Olimpijczykami
Niestety, Justyna zeszla... Ale jak dla mnie jest wojowniczka. Biegac ze zlamana stopa, to trzeba miec hart ducha! Podziwiam ja!
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Niestety, Justyna zeszla... Ale jak dla mnie jest wojowniczka. Biegac ze zlamana stopa, to trzeba miec hart ducha! Podziwiam ja!
Dla mnie to oczywiste zagranie - ale pewnie zaraz mnie tu zakrzyczycie...
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja niestety nie. Działa mi na nerwy coraz bardziej.Uważam, że ma syndrom przerostu ambicji nad możliwościami. Po najmniejszej krytyce zaczyna pluć jadem i bronić się zaciekle (tak było po wygłoszonych opiniach przez innych sportowców). Nogi nie czuła 3 godziny dzięki silnemu znieczuleniu - wygrywając w klasyku - jechała do końca. Teraz będąc na 12 miejscu po kilkunastu minutach wiedziała, że nie ma szans - i nagle zaczyna kuśtykać - po takich samych lekach..
Dla mnie to oczywiste zagranie - ale pewnie zaraz mnie tu zakrzyczycie...
caffe lubi tę wiadomość