35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziś Biala zrobiła test i ma zaznaczony +, więc moje gratulacje
ania.g, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się po robocie, wpadłam na chwilę.
Aż mi ślinka poleciała na te pierogi u mnie za to dziś kopytka
Samira to Justyna zrezygnowała dziś ?
ale w łyżwiarstwie szybkim Polki w drużynowej jeździe o 16:15 walczą o złoto bo srebro pewne ale może zmieni się kolor medalu
a panowie o 15:50 o brąz
-
Iwone wrote:Witaj Anieleczka!
Napisz coś więcej o sobie. Ile masz lat,jak długo się starasz,itp.samira, Iwone, EwaT, mysza1975, sjoanka, Niuta, Nati74, Myszonek, Sabina, efcia, Fiorea, megan8, bliska77, Kate 75, Mango, Olena, Andzia33, mgielka1983 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bursztyn, Ewa T nie myślałyście żeby wydać nowe przygody Kubusia Puchatka dla dorosłych w formie książki.
Uśmiałam się jak czytałam Wasze wczorajsze dywagacje
Simba, mysza1975, Myszonek, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Samirka to daj znać jak poszło bo ja mam robotę i nie będę mogła telewizji oglądać.
samira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgoś właśnie chłopaki w szybkim łyz. zdobyli brąz,przegrywali z Kanadyjczykami o dwie sekundy i nadrobili to na ostatnich dwóch okrążeniach ,ale emocje ,super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 16:00
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
U mnie chyba @ sie zbliza, bo zrobilam dzisiaj humus, muffinki z bananami, a w planach jeszcze falafel i libanskie tabouleh. Bede zrec! Ale z mniejszymi wyrzutami sumienia, bo rano odwalilam porzadny trening na silce.
Maz mi sie natomiast zepsul i nie chce sie ze mna wina napic
Milego popoludniasamira, Bursztyn, mysza1975, Myszonek, Sabina, malgos741, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czesc Dziewczynki
U mnie chyba @ sie zbliza, bo zrobilam dzisiaj humus, muffinki z bananami, a w planach jeszcze falafel i libanskie tabouleh. Bede zrec! Ale z mniejszymi wyrzutami sumienia, bo rano odwalilam porzadny trening na silce.
Maz mi sie natomiast zepsul i nie chce sie ze mna wina napic
Milego popoludnia
to moze ja sie z Toba tego wina napije, jesli zepsuty maz nie chce?tylko niech mi odda swoja porcje zarcia, kto nie pije ten nie je
Simba, Myszonek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przygotowalas wszystko to co lubie najbardziej!
to moze ja sie z Toba tego wina napije, jesli zepsuty maz nie chce?tylko niech mi odda swoja porcje zarcia, kto nie pije ten nie je
Zapraszam i masz racje - nie pijesz nie jeszTo mu zaraz powiem.
A Twoj maz powrocil?Bursztyn, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zapraszam i masz racje - nie pijesz nie jesz
To mu zaraz powiem.
A Twoj maz powrocil?
maz-rycerz moj jedzie na bialym koniu wlasnie(sluzbowy samochod mialam na mysli, biale paskudztwo, zeby ktos nie posadzil go o "rekodzielo"
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 16:27
Simba, Sabina, Myszonek, megan8, malgos741, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zeby to blizej bylo....eh...
maz-rycerz moj jedzie na bialym koniu wlasnie(sluzbowy samochod mialam na mysli, biale paskudztwo, zeby ktos nie posadzil go o "rekodzielo"
)
Ehehehehhe
Dobrze ze doprecyzowalas, bo wiesz, tutaj mysli moga powedrowac w kazdym kierunku
Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałgoś Polki przegrały z Holenderkami ale Holendrzy są niedoścignieni teraz w szybkim ,ale mamy srebro a w Kanadzie był brąz ,dla mnie też super
ale się cieszą,wszyscy nasi wyszli na lód
Jednie Bródka prześcigną Holendra indywidualnie i ma Złoto(ale to na pewno wiesz)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 16:34
Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Przepis dla starających się
http://dzieci.pl/kat,1033615,title,Zapiekanka-plodnosci,wid,16425413,wiadomosc.html?smgputicaid=612401
Hm...staram sie sobie to wyobrazic i jakos nie zacheca do wyprobowania, no ale moze sie myle.