35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:Uwielbiam te nasze prognozy i objawy i cuda wianki hahaha mozna sie posmiac
Taaaak wszsytkie testy wychodza pozytywne tak jak mowie za pare dni zobaczycie zielona krope na moim wykresie czuje to w majtkachSimba, Panda, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja mam 170, ale w szpilkach rzadko się pojawiam - wydaje się sobie wtedy jakaś strasznie wielka baba. Mój ma 185, więc spoko. Zgadzam się, że dla faceta 170-175 to średni wzrost - no bo jaki? 180? Od 180 wpisuje się jako wysoki...
Bozia my mamy tak samo ja tylko 1 cm wieksza od Ciebie i moj luby 185 on twierdzi ze nie jest wysoki ... za duzo kopcil za gowniarza -
Panda wrote:Ja mam 170, ale w szpilkach rzadko się pojawiam - wydaje się sobie wtedy jakaś strasznie wielka baba. Mój ma 185, więc spoko. Zgadzam się, że dla faceta 170-175 to średni wzrost - no bo jaki? 180? Od 180 wpisuje się jako wysoki...
Bozia my mamy tak samo ja tylko 1 cm wieksza od Ciebie i moj luby 185 on twierdzi ze nie jest wysoki ... za duzo kopcil za gowniarza
tak naprawde, to nie wzrost decyduje o tym czy facet jest hmm... duzy.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:04
Panda, samira, Mango, Alis, Bozia3, sjoanka lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:wlasnie otowrzylam butle czerwonego wina i sacze sobie....zdroweczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:11
Reni, Sabina, Niuta, Simba lubią tę wiadomość
-
tylko wielkość nosa
słyszałam że jak duży nos to dużyBursztyn wrote:tak naprawde, to nie wzrost decyduje o tym czy facet jest hmm... duzy.........mysza1975, Sabina, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość