35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah no ja też
jak nic Ci nie jest to wiedz, że coś się dziejepaszczakin wrote:hehe, ja tez.. a uczciwie zaznaczylam, ze nic mi sie nie spoznia, ze cycki nie bola i ze nie czuje sie inaczejpaszczakin, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
czytam i czytam produkujecie jak nie wiema sprawy nerwowe rozwiazane chyba
na razie hihih
Reni gratuluje ciazy jestes czy nie jestes i tak Ci gratuluje
Bursztyn dzieki za blizniaki fajne sa u mnie jeszcze dzien albo dwa albo trzy i byc albo nie byc jak na razie standartowe objawy malpowe norma ale ja umacniam sie w przekonaniu ze to jednak ciazowe sa
tez jestem ciekawa jak to z tym oddawaniem moczu i tempka bo dzisiaj tak mialam i pozniej spanko znowu i w ciagu dwoch godzin temperatura znacznie zroznicowana hmmmmm...
Bursztyn, Reni, samira, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:czytam i czytam produkujecie jak nie wiema sprawy nerwowe rozwiazane chyba
na razie hihih
Reni gratuluje ciazy jestes czy nie jestes i tak Ci gratuluje
Bursztyn dzieki za blizniaki fajne sa u mnie jeszcze dzien albo dwa albo trzy i byc albo nie byc jak na razie standartowe objawy malpowe norma ale ja umacniam sie w przekonaniu ze to jednak ciazowe sa
tez jestem ciekawa jak to z tym oddawaniem moczu i tempka bo dzisiaj tak mialam i pozniej spanko znowu i w ciagu dwoch godzin temperatura znacznie zroznicowana hmmmmm...no i pomiar o tej samej godz. z odchyleniem do 30 min. - wtedy to raczej nie zaburzy obrazu
mysza1975, Panda, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam te nasze prognozy i objawy i cuda wianki hahaha mozna sie posmiac
Taaaak wszsytkie testy wychodza pozytywne tak jak mowie za pare dni zobaczycie zielona krope na moim wykresie czuje to w majtkach
Bursztyn, Reni, samira, Sabina, mysza1975, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość