35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:ale produkujecie..
własnie wsunęłam kilka plastrów świeżej cielęciny na cebulce usmazonej
oczywiście dla Tomaszka
a teraz zrobie soku z marchwi, mniam
podobno marzec ma być bajkowy jezeli chodzi o pogodę, jak fajnie!
Ewka jeszcze powiedz ze to gdzies na wsi ta cielencinke dostalas i juz mnie skreci ja uwielbiam takie zarelko mniam -
Bursztyn wrote:no i wlasnie dlatego trzeba to ZAWSZE weryfikowac empirycznie
ja weryfikowałam całe życie i nic mi z tego nie przyszło
jak trafiłam na mojego M to się zakochałam tak że mi wszystko jedno było jakiego ma( jeszcze wtedy nie wiedziałam) -
EwaT wrote:ja weryfikowałam całe życie i nic mi z tego nie przyszło
jak trafiłam na mojego M to się zakochałam tak że mi wszystko jedno było jakiego ma( jeszcze wtedy nie wiedziałam)a potem albo sie bierze albo nie
c
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:bolą mnie jajniki
ta ciąża mnie wykończy
Dałam się nabrać
ale może faktycznie wykraczeszReni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A co do wypowiedzi dojrzałej. Generalnie nie podoba mi się obarczanie winą jednego z partnerów o niepłodność, nawet gdy z medycznego punktu widzenia jest to ewidentne. Jak by się czuła, gdyby problem był po jej stronie?
W ogóle obarczanie kogoś winą za chorobę bliskiego jest mocno nie fair. Tym bardziej, ze do choroby doszło bez winy teściowej - kiedyś po prostu nie było szczepień i dzieciaki na tą świnkę powszechnie chorowały.
A powikłania zawsze się zdarzają.
Pytanie, czy mąż powiedział to przed ślubem? Jeżeli tak to tym bardziej nie powinno się mieć pretensji.
Ja też nie byłam całkiem zdrowa - np. wiedziałam, że jak urodzę to tylko cesarką. Byłoby mi ogromnie przykro, gdyby ktoś bliski robił mi z tego zarzut. ALbo, że nie mogę mieć 5-tki dzieci.
mysza1975, samira, Alis, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zjadlam to mleczko, rzweczywiscie nie jest pyszne, takie kwaskowate- tak jak pisza :)ciekawe czy reszta cech bedzie sie zgadzac
No to pochwal się co to za marka / firma / model!
Tez chcę takie opakowane termicznie
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards