35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oooooo o to ja tylko przywitam sie i uciekam bo jak ostro to nie na moje nerwy moze wpadne pozniej
milego dnia ja wracam do aplikacji z ktora sie mecze
spokojnego dnia
ohhh i widzialam ze biala ma problemy trzymaj sie biala i przytulaniec odemnie wspolczuje!!!samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha no Ewunia trochę bardziej potrafi pocisnąćViola wrote:Moze sie czepiam, ale ja piszac to co Dojrzala napisalabym ze ludzie tacy a tacy to sa glupie cipy, a nie mowienie wprost ze my tu na forum jestesmy glupie cipy. Nie chce sie denerwowac i zazwyczaj nie biore udzialu w dyskusjach z Ewka, ale Dojrzala zagrala teraz duzo bardziej chamsko niz Ewka. Ewka przynajmniej nie powiedziala nikomu wprost ze jest glupia cipa ( tak mi sie wydaje).
Viola lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Moze sie czepiam, ale ja piszac to co Dojrzala napisalabym ze ludzie tacy a tacy to sa glupie cipy, a nie mowienie wprost ze my tu na forum jestesmy glupie cipy. Nie chce sie denerwowac i zazwyczaj nie biore udzialu w dyskusjach z Ewka, ale Dojrzala zagrala teraz duzo bardziej chamsko niz Ewka. Ewka przynajmniej nie powiedziala nikomu wprost ze jest glupia cipa ( tak mi sie wydaje).
Chyba nie do konca tak bylo. Tak jak paszczak sprostowal.
Tam bylo wyraznie JESLI matka stawia kurtuazje nad zdrowie dziecka, TO JEST....
Nieladne tylko te dalsze zyczenia, ale nie ma sie nad czym rozwodzic...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:No i znowu pokłóciłam się z moim M. Po prostu wk... ił mnie i tyle.
Tak ładnie współpracował w ostatnim cyklu, a teraz się okazuje (to moja interpretacja, a może nawet nadinterpretacja jego słów), że zrobił to dla świętego spokoju bo chciałam mieć dziecko i myślał, że jak już zajdę w ciążę to dam mu spokój ze ślubem. Dać palec a weźmie całą rękę - to jego słowa.
Witam sie
Moj prawy jajnik chyba eksploduje tak mnie boli.
Wczoraj bylismy z cora u nefrologa. W piatek idziemy na oddzial. Moze w koncu ja zdiagnozuja.
Milego dnia babeczki!Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Violi chodziło o to, że Dojrzała z góry założyła, że stawiamy kurtuazję nad zdrowie dziecka, bo napisała cyt "jeśli kurtuazja jest dla was ważniejsza od zdrowia dziecka, to głupie cipy jesteście"
nie matka jakaś
nie ma co roztrząsać.. kontekst wypowiedzi znamy i rozumiemy
a tak na marginesie.. na świnkę się szczepi?
Simba wrote:Chyba nie do konca tak bylo. Tak jak paszczak sprostowal.
Tam bylo wyraznie JESLI matka stawia kurtuazje nad zdrowie dziecka, TO JEST....
Nieladne tylko te dalsze zyczenia, ale nie ma sie nad czym rozwodzic...Sabina, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Reni...
Reni wrote:Violi chodziło o to, że Dojrzała z góry założyła, że stawiamy kurtuazję nad zdrowie dziecka, bo napisała cyt "jeśli kurtuazja jest dla was ważniejsza od zdrowia dziecka, to głupie cipy jesteście"
nie matka jakaś
nie ma co roztrząsać.. kontekst wypowiedzi znamy i rozumiemy
a tak na marginesie.. na świnkę się szczepi?Sabina lubi tę wiadomość
-
a jak to jest dowód jej konkubenta? zapomniała mu oddać
sama nie wiempaszczakin wrote:no ja tez dzien dobry..
i na dzien dobry mam do was pytanie jako do w miare rozsadnej (w miare, bo bereciki zyczenio-ciazowe, sama tez mam taki) grupy osob.
jesli w waszej pracy, jako zleceniobiorca, zauwazylybyscie znamiona przestepstwa w dokumentarz/rzeczach klienta, niezwiazane kompletnie z przedmiotem waszej pracy, zglosilybyscie to?
zeby dac takie przyklad- w pralni znajduje pani w kieszeni marynarki taki dowod.. -
Czasami w zyciu bardzo latwo kogos skrzywdzic osadzajac na podstawie niepelnych dowodow, badz opacznie cos mozna zrozumiec i wtedy narobi sie wiecej krzywdy niz cicho siedzac. Moim zdaniem mozna zaczac dzialac ale pod warunkiem calkowitej pewnosci co do dowodow.
paszczakin wrote:no ja tez dzien dobry..
i na dzien dobry mam do was pytanie jako do w miare rozsadnej (w miare, bo bereciki zyczenio-ciazowe, sama tez mam taki) grupy osob.
jesli w waszej pracy, jako zleceniobiorca, zauwazylybyscie znamiona przestepstwa w dokumentarz/rzeczach klienta, niezwiazane kompletnie z przedmiotem waszej pracy, zglosilybyscie to?
zeby dac takie przyklad- w pralni znajduje pani w kieszeni marynarki taki dowod..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Moze sie czepiam, ale ja piszac to co Dojrzala napisalabym ze ludzie tacy a tacy to sa glupie cipy, a nie mowienie wprost ze my tu na forum jestesmy glupie cipy. Nie chce sie denerwowac i zazwyczaj nie biore udzialu w dyskusjach z Ewka, ale Dojrzala zagrala teraz duzo bardziej chamsko niz Ewka. Ewka przynajmniej nie powiedziala nikomu wprost ze jest glupia cipa ( tak mi sie wydaje).
jeśli nie rozumiesz funkcji słowa "Jeśli", to nie moja wina, że czujesz się obrażona, ale zawsze możesz to zmienić i douczyć się w zakresie nauki o języku (a konkretnie budowa zdań złożonych),
więc się nie ekscytuj i nie nakręcaj inne kobiety,bo nikogo absolutnie nie chciałam obrazić tylko zmotywować, do wypraszania ryzykownych gości.
więcej się w tej kwestii nie wypowiem,a wypowiedziałam się jako ofiara sytuacji, w której kurtuazja była ważniejsza od dziecka, i ta ja cierpię i to ja tracę czas pieniądze, a teściowa jakoś nie przeprosiła, nie zapytała czy może wam dać na leczenie.Ona nie widzi problemu.
Z mojego otoczenia już nikt nie oczekuje, że będą świętować z teściową, zapytałam mojej mamy wprost "Świętowałabyś z osobą, która okradłaby cię z macierzyństwa?". mam nadzieję, że mnie właściwie odczytasz i np. nie będziesz miała wątpliwości, że intencją moje wypowiedzi było przekazanie komunikatu: należy chronić własne dziecko przed debilnymi gośćmi.
A odnośnie szczepień, my jesteśmy z pokolenia, w którym nie szczepiono. -
Witam się w ten piękny słoneczny dzionek
Znów jakoś nerwowo nam się robi....
Ja mam 175 wzrostu i NIENAWIDZĘ szpilek
Bursztynku ile zamierzasz się faszerować mleczkiem pszczelim? Czytałam ze niby 28 dni a później 28 przerwy. Tylko po co? Hmmm....samira, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
potem rośnie Ci żądłoNiuta wrote:Bursztynku ile zamierzasz się faszerować mleczkiem pszczelim? Czytałam ze niby 28 dni a później 28 przerwy. Tylko po co? Hmmm....
Viola, Simba, Niuta, Bursztyn, Panda, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, spalam dzis do 10.30, co ostatnio przydarzylo mi sie chyba w ogolniaku
A mialam jakis przemily sen z przystojniakiem w roli glownej ( i nie byl to moj facet, a bylo ogniscie
) Mmmmmm.....
Wybieram sie dzis na szoping ( do miasta, a to zawsze jest duze przezycie), zerkne sobie na ciazowe ciuchy, bo na moim szesciopaku zaczelo sie cos odznaczac i spodnie cisna ( nawet dresy )
Moj luby zrobil ostatnio sesje zdjeciowa brzucha ( ta odkladana od grudnia ), musialam udawac 1 i 2 miesiac ciazy, i kurka, nie bylo lekko, nawet na wielkim bezdechu
Milego dnia
Viola, Niuta, Bursztyn, Sabina, Panda, megan8, mysza1975, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:potem rośnie Ci żądło
O cholera! To ja rzucam to mleczko! Bo ja żmija jestem więc z żądłem to raczej głupio będę wyglądaćSabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Cześć Dziewczyny,
melduję się w drugim stadium jelitówki. Wszystko mnie boli i nie mam siły wstać z wyrka. Na szczęście nie muszę wstawać
Wczoraj w końcu nie udało mi się dodzwonić do mojego gina, który informował sekretarkę, a to, że mogę zadzwonić za 5 minut, a to za 10 i nigdy nie odberał, a dzwoniłam do niego z kilkadzisiąt razy i kilka do sekretarki, która zawsze odbierała i informowała, że on za chwilę będzie wolny. Oczywiście nigdy tez nie oddzwonił. No i teraz już wiem, że muszę poszukać sobie nowego lekarza, bo dziękuję za taką pomoc w nagłych wypadkach. A sam mi dał wizytówkę z komórką i mówił, żeby dzwonić, jakby co.
Za to dodzwoniłyśmy się do internistki, która potwierdziła, ze grasuje jelitówka i na szczęście wiedziała, co w takiej sytuacji może zrobić kobieta w ciąży. I pocieszyła mnie, że to nie niebezpieczne i, że jeśli temperatura nie będzie się utrzymywać to ok. Generalnie potwierdziła wasze rady
Dziś już szczęśliwe powoli wszystko przechodzi.
Pusurek, Sabina, paszczakin, Bursztyn, mysza1975, caffe, samira, Iwone, Aisab, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość