X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooo o to ja tylko przywitam sie i uciekam bo jak ostro to nie na moje nerwy moze wpadne pozniej ;)

milego dnia ja wracam do aplikacji z ktora sie mecze

spokojnego dnia

ohhh i widzialam ze biala ma problemy trzymaj sie biala i przytulaniec odemnie wspolczuje!!!

samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no Ewunia trochę bardziej potrafi pocisnąć ;-)
    Viola wrote:
    Moze sie czepiam, ale ja piszac to co Dojrzala napisalabym ze ludzie tacy a tacy to sa glupie cipy, a nie mowienie wprost ze my tu na forum jestesmy glupie cipy. Nie chce sie denerwowac i zazwyczaj nie biore udzialu w dyskusjach z Ewka, ale Dojrzala zagrala teraz duzo bardziej chamsko niz Ewka. Ewka przynajmniej nie powiedziala nikomu wprost ze jest glupia cipa ( tak mi sie wydaje).

Viola lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co się denerwować.. w złości wiele rzeczy można powiedzieć.. źle to ujęła i tyle zen.gif

Viola, Simba, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bolą mnie jajniki :-/ ta ciąża mnie wykończy ;-)

Simba, paszczakin, Mango, samira, Niuta, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam się

widzę, że dzisiaj od rana na otro ;-) gdzie jest Ewka?!

Ewke krzyz boli :-/

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to krzyż Pański
    Simba wrote:
    Ewke krzyz boli :-/

paszczakin, Simba, Mango, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Moze sie czepiam, ale ja piszac to co Dojrzala napisalabym ze ludzie tacy a tacy to sa glupie cipy, a nie mowienie wprost ze my tu na forum jestesmy glupie cipy. Nie chce sie denerwowac i zazwyczaj nie biore udzialu w dyskusjach z Ewka, ale Dojrzala zagrala teraz duzo bardziej chamsko niz Ewka. Ewka przynajmniej nie powiedziala nikomu wprost ze jest glupia cipa ( tak mi sie wydaje).

Chyba nie do konca tak bylo. Tak jak paszczak sprostowal.
    Tam bylo wyraznie JESLI matka stawia kurtuazje nad zdrowie dziecka, TO JEST....
    Nieladne tylko te dalsze zyczenia, ale nie ma sie nad czym rozwodzic...

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to dzien dobry :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    No i znowu pokłóciłam się z moim M. Po prostu wk... ił mnie i tyle.
    Tak ładnie współpracował w ostatnim cyklu, a teraz się okazuje (to moja interpretacja, a może nawet nadinterpretacja jego słów), że zrobił to dla świętego spokoju bo chciałam mieć dziecko i myślał, że jak już zajdę w ciążę to dam mu spokój ze ślubem. Dać palec a weźmie całą rękę - to jego słowa.
    Ja bym zatlukla wrrrr

Witam sie :-)
    Moj prawy jajnik chyba eksploduje tak mnie boli.
    Wczoraj bylismy z cora u nefrologa. W piatek idziemy na oddzial. Moze w koncu ja zdiagnozuja.

Milego dnia babeczki!

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violi chodziło o to, że Dojrzała z góry założyła, że stawiamy kurtuazję nad zdrowie dziecka, bo napisała cyt "jeśli kurtuazja jest dla was ważniejsza od zdrowia dziecka, to głupie cipy jesteście"
    nie matka jakaś
    nie ma co roztrząsać.. kontekst wypowiedzi znamy i rozumiemy

a tak na marginesie.. na świnkę się szczepi?
    Simba wrote:
    Chyba nie do konca tak bylo. Tak jak paszczak sprostowal.
    Tam bylo wyraznie JESLI matka stawia kurtuazje nad zdrowie dziecka, TO JEST....
    Nieladne tylko te dalsze zyczenia, ale nie ma sie nad czym rozwodzic...

Sabina, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Reni...
    Reni wrote:
    Violi chodziło o to, że Dojrzała z góry założyła, że stawiamy kurtuazję nad zdrowie dziecka, bo napisała cyt "jeśli kurtuazja jest dla was ważniejsza od zdrowia dziecka, to głupie cipy jesteście"
    nie matka jakaś
    nie ma co roztrząsać.. kontekst wypowiedzi znamy i rozumiemy

a tak na marginesie.. na świnkę się szczepi?

Sabina lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak to jest dowód jej konkubenta? zapomniała mu oddać
    sama nie wiem
    paszczakin wrote:
    no ja tez dzien dobry..
    i na dzien dobry mam do was pytanie jako do w miare rozsadnej (w miare, bo bereciki zyczenio-ciazowe, sama tez mam taki) grupy osob.

jesli w waszej pracy, jako zleceniobiorca, zauwazylybyscie znamiona przestepstwa w dokumentarz/rzeczach klienta, niezwiazane kompletnie z przedmiotem waszej pracy, zglosilybyscie to?

zeby dac takie przyklad- w pralni znajduje pani w kieszeni marynarki taki dowod..

• Viola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami w zyciu bardzo latwo kogos skrzywdzic osadzajac na podstawie niepelnych dowodow, badz opacznie cos mozna zrozumiec i wtedy narobi sie wiecej krzywdy niz cicho siedzac. Moim zdaniem mozna zaczac dzialac ale pod warunkiem calkowitej pewnosci co do dowodow.
    paszczakin wrote:
    no ja tez dzien dobry..
    i na dzien dobry mam do was pytanie jako do w miare rozsadnej (w miare, bo bereciki zyczenio-ciazowe, sama tez mam taki) grupy osob.

jesli w waszej pracy, jako zleceniobiorca, zauwazylybyscie znamiona przestepstwa w dokumentarz/rzeczach klienta, niezwiazane kompletnie z przedmiotem waszej pracy, zglosilybyscie to?

zeby dac takie przyklad- w pralni znajduje pani w kieszeni marynarki taki dowod..

Andzia33 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:

jeśli nie rozumiesz funkcji słowa "Jeśli", to nie moja wina, że czujesz się obrażona, ale zawsze możesz to zmienić i douczyć się w zakresie nauki o języku (a konkretnie budowa zdań złożonych),
    więc się nie ekscytuj i nie nakręcaj inne kobiety,bo nikogo absolutnie nie chciałam obrazić tylko zmotywować, do wypraszania ryzykownych gości.
    więcej się w tej kwestii nie wypowiem,a wypowiedziałam się jako ofiara sytuacji, w której kurtuazja była ważniejsza od dziecka, i ta ja cierpię i to ja tracę czas pieniądze, a teściowa jakoś nie przeprosiła, nie zapytała czy może wam dać na leczenie.Ona nie widzi problemu.
    Z mojego otoczenia już nikt nie oczekuje, że będą świętować z teściową, zapytałam mojej mamy wprost "Świętowałabyś z osobą, która okradłaby cię z macierzyństwa?". mam nadzieję, że mnie właściwie odczytasz i np. nie będziesz miała wątpliwości, że intencją moje wypowiedzi było przekazanie komunikatu: należy chronić własne dziecko przed debilnymi gośćmi.

A odnośnie szczepień, my jesteśmy z pokolenia, w którym nie szczepiono.

• Niuta Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten piękny słoneczny dzionek ;-)

Znów jakoś nerwowo nam się robi....

Ja mam 175 wzrostu i NIENAWIDZĘ szpilek ;-)

Bursztynku ile zamierzasz się faszerować mleczkiem pszczelim? Czytałam ze niby 28 dni a później 28 przerwy. Tylko po co? Hmmm....

samira, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potem rośnie Ci żądło
    Niuta wrote:
    Bursztynku ile zamierzasz się faszerować mleczkiem pszczelim? Czytałam ze niby 28 dni a później 28 przerwy. Tylko po co? Hmmm....

Viola, Simba, Niuta, Bursztyn, Panda, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myslalam ze żądło rosnie u faceta?? mruga.gif
    Reni wrote:
    potem rośnie Ci żądło

Simba, samira, Niuta, Reni, Bursztyn, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, spalam dzis do 10.30, co ostatnio przydarzylo mi sie chyba w ogolniaku :D A mialam jakis przemily sen z przystojniakiem w roli glownej ( i nie byl to moj facet, a bylo ogniscie ;)) Mmmmmm..... ;)
    Wybieram sie dzis na szoping ( do miasta, a to zawsze jest duze przezycie :P ), zerkne sobie na ciazowe ciuchy, bo na moim szesciopaku zaczelo sie cos odznaczac i spodnie cisna ( nawet dresy )
    Moj luby zrobil ostatnio sesje zdjeciowa brzucha ( ta odkladana od grudnia ), musialam udawac 1 i 2 miesiac ciazy, i kurka, nie bylo lekko, nawet na wielkim bezdechu ;)
    Milego dnia :)

Viola, Niuta, Bursztyn, Sabina, Panda, megan8, mysza1975, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    potem rośnie Ci żądło

O cholera! To ja rzucam to mleczko! Bo ja żmija jestem więc z żądłem to raczej głupio będę wyglądać :-)

Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Alis Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

melduję się w drugim stadium jelitówki. Wszystko mnie boli i nie mam siły wstać z wyrka. Na szczęście nie muszę wstawać :)
    Wczoraj w końcu nie udało mi się dodzwonić do mojego gina, który informował sekretarkę, a to, że mogę zadzwonić za 5 minut, a to za 10 i nigdy nie odberał, a dzwoniłam do niego z kilkadzisiąt razy i kilka do sekretarki, która zawsze odbierała i informowała, że on za chwilę będzie wolny. Oczywiście nigdy tez nie oddzwonił. No i teraz już wiem, że muszę poszukać sobie nowego lekarza, bo dziękuję za taką pomoc w nagłych wypadkach. A sam mi dał wizytówkę z komórką i mówił, żeby dzwonić, jakby co.
    Za to dodzwoniłyśmy się do internistki, która potwierdziła, ze grasuje jelitówka i na szczęście wiedziała, co w takiej sytuacji może zrobić kobieta w ciąży. I pocieszyła mnie, że to nie niebezpieczne i, że jeśli temperatura nie będzie się utrzymywać to ok. Generalnie potwierdziła wasze rady :)
    Dziś już szczęśliwe powoli wszystko przechodzi.

Pusurek, Sabina, paszczakin, Bursztyn, mysza1975, caffe, samira, Iwone, Aisab, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 2524 2525 2526 2527 2528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ