35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:bardzo prosze o nie wyrazanie sie w sposob deprecjonujacy o osobach ponizej 1.50 cm niezaleznie od posiadanego nakrycia glowy. Ja mam 1.67 w berecie, 1.65 bez beretki
heej...
Wy o wadze, a ja właśnie w dołek z tego powodu wpadłamnormalnie ważyłam 48-50 kg przy 157 cm wzrostu (bez beretki) i nosiłam rozmiar 34. tuż przed ciążą przytyłam do 54(!!!!masakra!!!) i teraz mam na wyświetlaczu 57 kg. Od tygodnia ćwiczę i chodzę na spacerki, a jak już przestanie mnie pobolewać podbrzusze, to prawdopodobnie zacznę znowu biegać. Niby BMI w normie, a jednak nie lubię. bardzo nie lubię.
Bursztyn, caffe, Simba, anna maria, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Też nie wiem, jak można. Ja przy 169 wyglądałam chudo i choro przy wadze 62, a najbardziej sie sobie podobałam przy 65... Niestety przekroczyłam jakiś czas przed ciążą.
Sabina, caffe, anna maria, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej,ja też raczej z tych mini 48 kg,1.64 cm,w pierwszej ciąży przybyło mi 12 kg,córka ważyła 3.250:-).Odebralam wyniki i tak progesteron 18.39,gorna granica to 18.56,prolaktyna 11.81 a to się waha od 3.34 do 26.72 To był 20dc co myślicie dziewczyny? Ten progesteron mógłby być niższy co Wy na to?
-
Pozycja na byka:
Zaczynasz seks z żoną na podłodze, od tyłu, w pozycji "na pieska".
Po chwili kładziesz się na niej przylegając całym ciałem i cicho szepczesz jej do ucha: "To ulubiona pozycja mojej sekretarki".
Potem trzeba się utrzymać 8 sekund.Bursztyn, Simba, mama78, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Też nie wiem, jak można. Ja przy 169 wyglądałam chudo i choro przy wadze 62, a najbardziej sie sobie podobałam przy 65... Niestety przekroczyłam jakiś czas przed ciążą.
wszystko zalezy od budowy, grubosci kosci, genow itd.
anna maria lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Pozycja na byka:
Po chwili kładziesz się na niej przylegając całym ciałem i cicho szepczesz jej do ucha: "To ulubiona pozycja mojej sekretarki".
Potem trzeba się utrzymać 8 sekund.Sabina, anna maria, Simba, mama78, Reni, samira, moremi, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja!
U Kate wszystko dobrze, chwilowo odpoczywa mentalnie i zajmuje sie ogrodkiem
A temat wagi ciezarowek super!Ostatnio mialam zaczac, ale nie smialam
U mnie + 1,5 kg na plusie, ale brzuch wylazl, wiec z przyjemnoscia ubieram ciazowe ciuchy ( tak, tak, te spodnie z miejscem na kangura
) Odkupilam sobie od znajomej mase spodni, spodniczek i wszelakich bluzeczek, sweterkow i eleganckich koszul, wiec jestem ubrana na cala ciaze.
A co do wagi to chyba i tak najwiecej w piersi poszlo, masakra, ze one moga tak urosnac, a to raczej jeszcze nie koniec. Musialam przestac cwiczyc z Chodakowska, odkladam sobie ja na potem i mam nadzieje, ze przytyje tylko tyle, co w pierwszej ciazy ( niecale 8 kg ).Sabina, anna maria, Simba, Monia37, ania.g, samira, moremi, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 174
w pierwszej ciąży startowałam od wagi 56 kg - do 4-go miesiąca schudłam ... 9kg. Rzygałam całą ciążę, ale i tak na koniec ważyłam jakieś 65 kg. I 3 miesiące po porodzie wchodziłam w rozmiar 34 - to były czasy
w drugiej 3/4 ciąży leżałam pod kroplówką, nic nie mogłam jeść a dobiłam do 70 kg.
teraz startuję od 58 kg a i tak wyglądam jak kij od miotły. A to jest sukces już sukces, bo ważyłam już 52 kg. I szczerze mówiąc wolałabym mieć 5-10 kg więcej tyle że przytyć wcale nie jest tak łatwoanna maria, Sabina, Pusurek, ania.g, moremi, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Pozycja na byka:
Potem trzeba się utrzymać 8 sekund.
Najpiekniejsza i najbardziej katolicka pozycja jest od tylu.
Najblizej krzyzaBursztyn, anna maria, caffe, Sabina, mama78, Pusurek, Kate 75, Reni, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Najpiekniejsza i najbardziej katolicka pozycja jest od tylu.
Najblizej krzyzaa pozycja od tylu jest stosowana przez ososby chcace pozostac in cognito...
Simba, anna maria, samira, Mango, moremi lubią tę wiadomość