X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!

Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.

anna maria, bliska77, Bursztyn, caffe, moremi, Sabina, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    teraz to przerośnięty szczypiorek ;)
    tylko chwilowo :-)

anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA sie pytam gdzie jest Polarny-mis? i Samira Ty tez juz sie cos nie odzywasz

bliska77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!

Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.
    wiesz ja 3 kg ale wyjściowa 78!!!!!!wiem, że musze się pilnować, w ciaży z córka przytyłam około 8kg, mam nadzieję, ze teraz będzie podobnie, mam podobnie jak Ty, biust to mi taaaaaak podskoczył, śmieję się, że na każdy po kilogramie z 75B, 70C zrobiło mi się 75D
    jem własnie jogurt naturalny z rozmrożonymi malinkami :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:57

anna maria, caffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a, dziś zaczęłam 23 tydzień :-)

anna maria, Bursztyn, caffe, Sabina, Nati74, Bozia3, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    JA sie pytam gdzie jest Polarny-mis? i Samira Ty tez juz sie cos nie odzywasz
    dokładnie, coś nasze koleżanki zacne się nie odzywają

anna maria lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Moje tez byly ;)

oj to drugi kielich na bank za Twoje zdrowie ;)

anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    oj to drugi kielich na bank za Twoje zdrowie ;)
    Pij Panda polki mozesz bo jak sobie sprawisz pandziatko to dolaczysz do grona abstynetek,chodzisz juz do nowej pracy?

bliska77, Panda, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo tego że tyle tyłam dzieci miały po kolei 3.400 3.000 2.900 no i ostatni największy 3.770 ja się pytam po co nam ta nad programowa reszta? :-D

bliska77, anna maria, caffe, moremi, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie przyszly do ogrodu bazanty ,wiecie ze facet bazant jest ladniejszy od pani barzantowej.Ladny widok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 11:18

bliska77, Panda, Sabina, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    O wlasnie przyszly do ogrodu barzanty ,wiecie ze facet barzant jest ladniejszy od pani barzantowej.Ladny widok :-)
    jeśli chodzi o urodę to u zwierząt jest odwrotnie iż u ludzi :-) równowaga musi być

anna maria, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pij Panda polki mozesz bo jak sobie sprawisz pandziatko to dolaczysz do grona abstynetek,chodzisz juz do nowej pracy?

no wiem wiem dlatego pic trzeba jak mozna ;) prace zaczynam we wtorek lub srode maja potwierdzic w poniedzialek...umowa juz podpisana wiec mam nadzije ze zdania nie zmienia, wlasnie wrocilam z zakupow z 3 nowymi kieckami niecierpie zakupow ale stwierdzilam ze cos mi sie przyda ladnego nowego na poczatek :)

Bursztyn, anna maria, caffe, moremi, bliska77, Kate 75, Bozia3, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech bedzie pochwalony :)

Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie bylo ;) a ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno ;)

Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze :)
    Kate siedzi w undergroundzie chwilowo :)
    Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusie o.O Ale to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac ;) Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki! :/
    Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomu ;)

anna maria, Panda, caffe, samira, moremi, Monia37, bliska77, mama78, Sabina, Simba, Kate 75, Bozia3, gosia7122, polarmiś, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok wiem bazant piszemy przez samo z,nie chce sie komus narazic ;-)

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ok wiem bazant piszemy przez samo z,nie chce sie komus narazic ;-)
    hihih o tak jakos mi rz bardziej pasuje, ale moja ortografia ma wiele do zyczenia ;)

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Niech bedzie pochwalony :)

Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie bylo ;) a ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno ;)

Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze :)
    Kate siedzi w undergroundzie chwilowo :)
    Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusie o.O Ale to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac ;) Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki! :/
    Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomu ;)
    Nastepna z rodziny szczypiorkowatych:-)

Bursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole przy wadze powinnysmy też podawać wzrost. Inaczej to nieuczciwe. Ja mam 1,7m i nie mogę sie porównywać z 1,5 w kapeluszu ;)

anna maria, moremi, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A w ogole przy wadze powinnysmy też podawać wzrost. Inaczej to nieuczciwe. Ja mam 1,7m i nie mogę sie porównywać z 1,5 w kapeluszu ;)
    bardzo prosze o nie wyrazanie sie w sposob deprecjonujacy o osobach ponizej 1.50 cm niezaleznie od posiadanego nakrycia glowy. Ja mam 1.67 w berecie, 1.65 bez beretki :)

anna maria, Alis, moremi, bliska77, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja wzrostu Bursztyna

bliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    chyba zaraz wpierdziele jakie nalesniki na słodko...na bardzo słodko

‹‹ 2637 2638 2639 2640 2641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ