35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!
Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.
anna maria, bliska77, Bursztyn, caffe, moremi, Sabina, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!
Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.
jem własnie jogurt naturalny z rozmrożonymi malinkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:57
anna maria, caffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:O wlasnie przyszly do ogrodu barzanty ,wiecie ze facet barzant jest ladniejszy od pani barzantowej.Ladny widok
równowaga musi być
anna maria, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Pij Panda polki mozesz bo jak sobie sprawisz pandziatko to dolaczysz do grona abstynetek,chodzisz juz do nowej pracy?
no wiem wiem dlatego pic trzeba jak moznaprace zaczynam we wtorek lub srode maja potwierdzic w poniedzialek...umowa juz podpisana wiec mam nadzije ze zdania nie zmienia, wlasnie wrocilam z zakupow z 3 nowymi kieckami niecierpie zakupow ale stwierdzilam ze cos mi sie przyda ladnego nowego na poczatek
Bursztyn, anna maria, caffe, moremi, bliska77, Kate 75, Bozia3, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Niech bedzie pochwalony
Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie byloa ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno
Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze
Kate siedzi w undergroundzie chwilowo
Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusieAle to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac
Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki!
Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomuanna maria, Panda, caffe, samira, moremi, Monia37, bliska77, mama78, Sabina, Simba, Kate 75, Bozia3, gosia7122, polarmiś, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie byloa ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno
Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze
Kate siedzi w undergroundzie chwilowo
Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusieAle to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac
Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki!
Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomuBursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A w ogole przy wadze powinnysmy też podawać wzrost. Inaczej to nieuczciwe. Ja mam 1,7m i nie mogę sie porównywać z 1,5 w kapeluszu
anna maria, Alis, moremi, bliska77, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość