WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!

Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.

anna maria, bliska77, Bursztyn, caffe, moremi, Sabina, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    teraz to przerośnięty szczypiorek ;)
    tylko chwilowo :-)

anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA sie pytam gdzie jest Polarny-mis? i Samira Ty tez juz sie cos nie odzywasz

bliska77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Aga, ty tylko 3 kilo? Ja jestem o 2 tygodnie wcześniej, a już mam 5!!! Idź coś zjeść, natychmiast!!!

Właśnie sobie pochodziłam po kalkulatorach zalecanego przyrostu wagi i jestem w górnej granicy... Trzeba będzie się ograniczać. Ale u mnie to głównie w biust poszło (z DD zrobiło się F, na szczęście obwód pod biustem wciąż ten sam). No i w brzuch. Płaszcze przestały się dopinać. Właściwie to się dopinają, ale wyglądam jak parówka. Przy okazji doceniłam spodnie biodrówki, bo wciąż się dają założyć i zapiąć.
    wiesz ja 3 kg ale wyjściowa 78!!!!!!wiem, że musze się pilnować, w ciaży z córka przytyłam około 8kg, mam nadzieję, ze teraz będzie podobnie, mam podobnie jak Ty, biust to mi taaaaaak podskoczył, śmieję się, że na każdy po kilogramie z 75B, 70C zrobiło mi się 75D
    jem własnie jogurt naturalny z rozmrożonymi malinkami :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:57

anna maria, caffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a, dziś zaczęłam 23 tydzień :-)

anna maria, Bursztyn, caffe, Sabina, Nati74, Bozia3, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    JA sie pytam gdzie jest Polarny-mis? i Samira Ty tez juz sie cos nie odzywasz
    dokładnie, coś nasze koleżanki zacne się nie odzywają

anna maria lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Moje tez byly ;)

oj to drugi kielich na bank za Twoje zdrowie ;)

anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    oj to drugi kielich na bank za Twoje zdrowie ;)
    Pij Panda polki mozesz bo jak sobie sprawisz pandziatko to dolaczysz do grona abstynetek,chodzisz juz do nowej pracy?

bliska77, Panda, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo tego że tyle tyłam dzieci miały po kolei 3.400 3.000 2.900 no i ostatni największy 3.770 ja się pytam po co nam ta nad programowa reszta? :-D

bliska77, anna maria, caffe, moremi, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie przyszly do ogrodu bazanty ,wiecie ze facet bazant jest ladniejszy od pani barzantowej.Ladny widok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 11:18

bliska77, Panda, Sabina, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    O wlasnie przyszly do ogrodu barzanty ,wiecie ze facet barzant jest ladniejszy od pani barzantowej.Ladny widok :-)
    jeśli chodzi o urodę to u zwierząt jest odwrotnie iż u ludzi :-) równowaga musi być

anna maria, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pij Panda polki mozesz bo jak sobie sprawisz pandziatko to dolaczysz do grona abstynetek,chodzisz juz do nowej pracy?

no wiem wiem dlatego pic trzeba jak mozna ;) prace zaczynam we wtorek lub srode maja potwierdzic w poniedzialek...umowa juz podpisana wiec mam nadzije ze zdania nie zmienia, wlasnie wrocilam z zakupow z 3 nowymi kieckami niecierpie zakupow ale stwierdzilam ze cos mi sie przyda ladnego nowego na poczatek :)

Bursztyn, anna maria, caffe, moremi, bliska77, Kate 75, Bozia3, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech bedzie pochwalony :)

Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie bylo ;) a ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno ;)

Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze :)
    Kate siedzi w undergroundzie chwilowo :)
    Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusie o.O Ale to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac ;) Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki! :/
    Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomu ;)

anna maria, Panda, caffe, samira, moremi, Monia37, bliska77, mama78, Sabina, Simba, Kate 75, Bozia3, gosia7122, polarmiś, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok wiem bazant piszemy przez samo z,nie chce sie komus narazic ;-)

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ok wiem bazant piszemy przez samo z,nie chce sie komus narazic ;-)
    hihih o tak jakos mi rz bardziej pasuje, ale moja ortografia ma wiele do zyczenia ;)

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Niech bedzie pochwalony :)

Co do zadym- czasem musi zaiskrzyc dla ronowagi, zeby mdlo nie bylo ;) a ze ciazowe forum sie z tego staraniowego zrobilo to o mdlosci nietrudno ;)

Bozia, wszystkiego co najlepsze i wymarzonej Lenki Ci zycze :)
    Kate siedzi w undergroundzie chwilowo :)
    Ja waze obecnie 46 kg, a moja najwieksza waga w zyciu osiagnela 52 kg, ale wtedy siedzialam na dupie badz lezalam zagipsowana od pasa po szyje z powodu zlamanego obojczyka. Zastanawiam sie jak wygladalabym w ciazy np z 10 kg na plusie o.O Ale to sie pewnie jakos rozklada i moze az tak nie widac ;) Chociaz znajac moje szczescie poszloby raczej w kolana i lokcie a nie w cycki! :/
    Jutro moj paszczur wraca i trzeba bedzie wlaczyc sie w misje przekazywania genomu ;)
    Nastepna z rodziny szczypiorkowatych:-)

Bursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole przy wadze powinnysmy też podawać wzrost. Inaczej to nieuczciwe. Ja mam 1,7m i nie mogę sie porównywać z 1,5 w kapeluszu ;)

anna maria, moremi, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A w ogole przy wadze powinnysmy też podawać wzrost. Inaczej to nieuczciwe. Ja mam 1,7m i nie mogę sie porównywać z 1,5 w kapeluszu ;)
    bardzo prosze o nie wyrazanie sie w sposob deprecjonujacy o osobach ponizej 1.50 cm niezaleznie od posiadanego nakrycia glowy. Ja mam 1.67 w berecie, 1.65 bez beretki :)

anna maria, Alis, moremi, bliska77, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja wzrostu Bursztyna

bliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    chyba zaraz wpierdziele jakie nalesniki na słodko...na bardzo słodko

‹‹ 2637 2638 2639 2640 2641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ