35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zgłoszę kota, jak Ty zgłosisz tego księdza co go na strychu trzymaszEwaT wrote:a czy wspomniałas o kocie w zamrażarce?
to może mieć niebagatelny wpływ
Simba, nick nieaktualny, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
trzymam kciuki na zielonekkisia wrote:Czyli jesli zaczynam to nie jest zle
Badan przez ostatnie pol roku mialam tyle co nigdy przez cale wczesniejsze zycie
Ginekolog tez zaliczony co prawda z polecenia onkologa ale podwozie ok
i dostalam zielone swiatelko 
Tsh tez dobre bo 1,18
No coz pozostaje czekac i dzialac
za wszystkie dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 23:14
moremi lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Kkisia witaj
Ja poszłam do pierwszego gina po 2 cyklach, wysłał mnie do kliniki i tam zaczęłam od razu wspomagacze i hormony. Udało się w sumie po ponad roku. Moja lekarka nie straszyła mnie, ani nie starała się zniechęcić. Jedyne to - bardzo pospieszała - i pokazywała mi mój pesel. Czasu miałam naprawdę niewiele i nie było sensu już z czymkolwiek zwlekać - więc robiłam wszystko po kolei co mi kazała...( w kwietniu kończę 43 lata).
I tak się zorientowałam po tym wpisie, że jestem chyba tu najstarszą zaciążoną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 07:55
Bursztyn, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cze kkisia, czesc Bozia ja zagoniona troszeczke, a z drugiej strony jak iskrzy na forum to jakos nie mam ochoty sie udzielac.
Milego dnia zycze wszystkim ja lece na zakupy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi pomagały migdaly. Muszę sobie kupić. Wiem że głupie ale ciszę się. Tyle czasu na to czekałam!Bozia3 wrote:Mnie na mdłości pomaga zjedzenie czegoś. Niby wydaje się, że zaszkodzi, a jednak jak coś przegryzę - to mija.....

Wszystkiego najlepszego dziewczyny! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 08:39
Nati74, Bursztyn, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki ,Bozia masz imieniny? wszystkiego najlepszego Ci zycze,w kwietniu Ty konczysz 43 a ja 42 z ktorego kwietnia jestes? ja z 1-go.Sabina jak beda Ci pomagaly te migdaly to super,bo mi do dzis nic nie pomaga.Milego dnia
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzięki anna mariaanna maria wrote:Witam dziewczynki ,Bozia masz imieniny? wszystkiego najlepszego Ci zycze,w kwietniu Ty konczysz 43 a ja 42 z ktorego kwietnia jestes? ja z 1-go.Sabina jak beda Ci pomagaly te migdaly to super,bo mi do dzis nic nie pomaga.Milego dnia
. Ty kończysz 1 kwietnia, a ja 30 kwietnia...
rozpoczniemy i zamkniemy miesiąc...Nie ma to jak kwietniowi...
- szkoda, że nie jesteś Byczkiem - bo to oczywiście najlepsze znaki...niestety ze słabością do jedzenia...
nick nieaktualny, anna maria, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
widzę, że nie odpuszczacie
, wszystkie Bożenki i Krystynki, wszystkiego NAJ, wczoraj zupełnie zapomniałam, przypomniało mi się wieczorem.......
dziś chyba ostatni słoneczny dzień, od jutra przez kilka dni ma padać ale to dobrze, bo ziemia cholernie sucha
skorzystam z tak pięknego dnia i wybiorę się po córcię spacerkiem do przedszkola - 4km dobrze mi i mojej wadze zrobią
aha, ja jestem byczek majowy
, odnośnie słabości do jedzenia, Bozia, jak tam Twoja waga? ja mam już 3kg na plusie
O wagę Caffe nawet nie pytam coby się nie denerwować
caffe, nick nieaktualny, anna maria, Bursztyn, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość