35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:a czy wspomniałas o kocie w zamrażarce?
to może mieć niebagatelny wpływSimba, mama78, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Czyli jesli zaczynam to nie jest zle
Badan przez ostatnie pol roku mialam tyle co nigdy przez cale wczesniejsze zycie
Ginekolog tez zaliczony co prawda z polecenia onkologa ale podwozie oki dostalam zielone swiatelko
Tsh tez dobre bo 1,18
No coz pozostaje czekac i dzialacza wszystkie dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 23:14
moremi lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Kkisia witaj
Ja poszłam do pierwszego gina po 2 cyklach, wysłał mnie do kliniki i tam zaczęłam od razu wspomagacze i hormony. Udało się w sumie po ponad roku. Moja lekarka nie straszyła mnie, ani nie starała się zniechęcić. Jedyne to - bardzo pospieszała - i pokazywała mi mój pesel. Czasu miałam naprawdę niewiele i nie było sensu już z czymkolwiek zwlekać - więc robiłam wszystko po kolei co mi kazała...( w kwietniu kończę 43 lata).
I tak się zorientowałam po tym wpisie, że jestem chyba tu najstarszą zaciążoną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 07:55
Bursztyn, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mnie na mdłości pomaga zjedzenie czegoś. Niby wydaje się, że zaszkodzi, a jednak jak coś przegryzę - to mija.....
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 08:39
Nati74, Bursztyn, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki ,Bozia masz imieniny? wszystkiego najlepszego Ci zycze,w kwietniu Ty konczysz 43 a ja 42 z ktorego kwietnia jestes? ja z 1-go.Sabina jak beda Ci pomagaly te migdaly to super,bo mi do dzis nic nie pomaga.Milego dnia
samira, Bozia3, bliska77, Sabina, Bursztyn, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki ,Bozia masz imieniny? wszystkiego najlepszego Ci zycze,w kwietniu Ty konczysz 43 a ja 42 z ktorego kwietnia jestes? ja z 1-go.Sabina jak beda Ci pomagaly te migdaly to super,bo mi do dzis nic nie pomaga.Milego dnia
. Ty kończysz 1 kwietnia, a ja 30 kwietnia...
rozpoczniemy i zamkniemy miesiąc...Nie ma to jak kwietniowi...
- szkoda, że nie jesteś Byczkiem - bo to oczywiście najlepsze znaki...niestety ze słabością do jedzenia...
samira, anna maria, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
widzę, że nie odpuszczacie, wszystkie Bożenki i Krystynki, wszystkiego NAJ, wczoraj zupełnie zapomniałam, przypomniało mi się wieczorem.......
dziś chyba ostatni słoneczny dzień, od jutra przez kilka dni ma padać ale to dobrze, bo ziemia cholernie sucha
skorzystam z tak pięknego dnia i wybiorę się po córcię spacerkiem do przedszkola - 4km dobrze mi i mojej wadze zrobią
aha, ja jestem byczek majowy, odnośnie słabości do jedzenia, Bozia, jak tam Twoja waga? ja mam już 3kg na plusie
O wagę Caffe nawet nie pytam coby się nie denerwowaćcaffe, samira, anna maria, Bursztyn, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość