35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no sama widzisz aga - byczki najlepsze...
.
Ja przywaliłam około 4 kg. Poszło mi w tyłek, uda no i brzuch sterczy. Jestem na takiej przejściówce - ciążowe ciuchy jeszcze za duże, a moje za ciasne. Musiałam kupić coś pośredniego na kolejne dwa miesiące.
Znalazłam spódniczkę z poprzedniej ciąży - nie wiem czy się odważe w tym wieku, ale byłoby mi w niej najwygodniej. Ja ją wtedy szyłam w takim punkcie dla ciężarnych i służyła mi przez pół ciąży aż do porodu. Sztruksowa - zgniła zieleń - w kolano , ale ogrodniczka na szelkach - boki regulowane i rozszerzane. Zmieniałam tylko coś pod spodem, a w niej było mi najwygodniej. Ale teraz stara kopa, to nie wiem, jak będę się w niej czuć...bliska77, caffe, samira, anna maria, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a caffe to zaraz napisze, że nie wie jak to się stało, ale właśnie schudła..
po czym wrzuci ze 3 przepisy majonezowo-makaronowe, które na nią właśnie tak działają....
bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, Panda, Simba, Kate 75, polarmiś, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a caffe to zaraz napisze, że nie wie jak to się stało, ale właśnie schudła..
po czym wrzuci ze 3 przepisy majonezowo-makaronowe, które na nią właśnie tak działają....
no na mnie spodnie ciążowe też są jeszcze za duże, póki co chodzę w tych moich "przerabianych" i luźniejszych bluzkach ale muszę koniecznie czegoś sobie poszukaćcaffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam słonecznie co do wieku to świadome i wyczekiwane macierzyństwo na metryke nie patrzy :-)dzieci z takich wyczekiwanych ciąż są najszczesliwsze na świecie bo mają rodziców któży o nie walczyli miesiącami wiec kochają je ponad życie
moremi, samira, anna maria, Bozia3, Monia37, Mango, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Sorry, excuse me, pardon, o wadze nie gadam...
3.11.2013r. - 48 kg, a 2 dni temu 59. Kto chce nadbagaż?(i nie pociesza mnie fakt, że usprawiedliwiona jestem bo mam niedoczynność, PCO itp
)
myślę, że jak przytyjesz nawet 25 to i tak będzie mniej niż moja wyjściowaanna maria, caffe, Bursztyn, Panda, Simba, polarmiś, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Sorry, excuse me, pardon, o wadze nie gadam...
3.11.2013r. - 48 kg, a 2 dni temu 59. Kto chce nadbagaż?bliska77, anna maria, malgos741, caffe, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzięki anna maria
. Ty kończysz 1 kwietnia, a ja 30 kwietnia...
rozpoczniemy i zamkniemy miesiąc...Nie ma to jak kwietniowi...
- szkoda, że nie jesteś Byczkiem - bo to oczywiście najlepsze znaki...niestety ze słabością do jedzenia...
bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waga nie jest najważniejsza grunt to zdrowe dziecko.
Witam i miłego dnia życzę.
Ja dziś na przegląd auta jadę mam nadzieję że przejdzie.anna maria, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ale jednak 11 kg dowaliła - całe szczęście - od razu mi lepiej....
Bo procentowo przy wadze wyjściowej 48 - to troszkę jest
.
48 ważyłam w 8 klasieTyle to ja prawie przytyłam w pierwszej ciąży...;)Czyli przytyłam o całą caffe...
(no prawie - bo około 35 kg)
Sabina, anna maria, caffe, moremi, bliska77, ania.g, Nati74, Simba, Mango, Lucky, Kate 75, polarmiś, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:powiem tylko tyle, moja najniższa waga przy katorżniczych dietach i ćwiczeniach to 67kg tyle w temacie, dziękuję
(i nie pociesza mnie fakt, że usprawiedliwiona jestem bo mam niedoczynność, PCO itp
)
myślę, że jak przytyjesz nawet 25 to i tak będzie mniej niż moja wyjściowa), ale ten obecny dodatkowy bagaż, a raczej nadbagaż. A jak doczytałam, ze teraz moge przybierać 0,5 kg na tydzień to se siadłam, bo ja ostatnie 2 tyg. własnie tyłam 1 kg na tydzień, więc mam tyć 1,5 kg?
anna maria, moremi, bliska77, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja się pytam gdzie jest Kate75 i reszta dziewczyn, które gdzieś po drodze przycichła - nie poddawać się i nie uciekać...
najlepszegoanna maria, bliska77, Sabina, Kate 75, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale jednak 11 kg dowaliła - całe szczęście - od razu mi lepiej....
Bo procentowo przy wadze wyjściowej 48 - to troszkę jest
.
48 ważyłam w 8 klasieTyle to ja prawie przytyłam w pierwszej ciąży...;)Czyli przytyłam o całą caffe...
(no prawie - bo około 35 kg)
anna maria, samira, bliska77, Sabina, Nati74, Kate 75, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Ja w 2 ciążach przytyłam 20kg.w 3 tylko 10kg.ale to dlatego że nie miałam czasu podjadac przy małym dziecku a w ostatniej ciąży 15kg.i jeszcze trochę mi zostało
anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Bozia i Kkisia wszystkiego najlepszego
Mam jak Panda, nie lubię się odzywać jak jest zadyma.
Kate75 faktycznie gdzieś wcięło, a szkoda.
W pierwszej ciąży miałam na plusie 15 kg a w drugiej 12 kg. Po pierwszej już nigdy nie miałam wagi wyjściowej 52 kg ale to dobrze bo byłam za chuda. Teraz jest ok.
Miłego i spokojnego dniasamira, anna maria, bliska77, caffe, Sabina, Lucky, Kate 75, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4