35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za przepis, może wykorzystam w weekend.
Chyba hormony działają, bo jestem tak wkurzona, że aż miło. Na razie była drobna awantura, bo mąż powiedział, żebym do niego przyjechała na tydzień, a potem dodał, że mogę też na 4 dni... Uhhh... to nie jest moim zdaniem wzorowa postawa męża wielbiącego ciężarną żonę i umierającego z tęsknoty. Potem tłumaczył, że miał na myśli, że jeśli mi tak wygodniej, bo mam dużo zajęć. I nawet mu wierzę, ale dalej jestem wkurzona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:56
EwaT, Mango, Sabina, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja se kupie taka chuste!
http://www.babytula.pl/products/chusta-elastyczna-tula-balboa
Nie wiem, czy nie za kwiecista, jesli to bedzie Adam, ale w koncu my, hipisiPeace!
Jak dla mnie za dużo tych kwiatków. Myślę, czy nie zdecydować się na tę czarną. Drogie trochę te chusty, ale opis mnie przekonuje. -
Ja też dopiero nadrobiłam czytanie.
Ja ciast nie piekę bo nie ma kto jeść, ale od czasu do czasu przynosi mi klientka takie pyszności że mi starcza.
Bursztyn świetny ten kot, a o psie nie wspomnę, he he.
Dziś si wkurw.iłam, oddałam do elektryka auto we wtorek dziś odebrałam miałam coś ze świecami bo nie chciały grzać a nie chciałam rozwalić rozrusznika, no i jak jechałam po pracy autem coś mi nie pasowało z pracą silnika jakoś dziwnie chodziły obroty, no i jutro muszę znów do niego podjechać. Mam dość.Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAlis wrote:Jak dla mnie za dużo tych kwiatków. Myślę, czy nie zdecydować się na tę czarną. Drogie trochę te chusty, ale opis mnie przekonuje.
Kwiatki sa tylko na tej glownej czesci, fakt, ze ich duzo... Chce kupic uzywke, za 90 zet, wiec moze przymkne oko na kwiatki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No, chuop juz skomentowal, ze nie wie, czy bedzie nosil takiej w kwiatki. Juz sie wnerwilam... Chyba by, kuzwa, chcial czarna w trupie czaszki...
Faceci sa jednak beznadziejni...
prawo serii...moj musial z twoim z jednej tasmy produkcujnej wyjechac
Pusurek, Mega, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:prawo serii...moj musial z twoim z jednej tasmy produkcujnej wyjechac
Uff, moj juz powiedzial, ze jednak bedzie nosil... Widzial pioruny w moich oczach, a juz sobie dzis troche nagrabil... A w koncu sobota niedlugo, nie ma co ryzykowaciwcia77, Żanet, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
rzadko się to zdarza ale niestety muszę zgodzić z Ewa do mnie chusty też nie przemawiają..a tym bardziej nie widzę z nią faceta.. Jakoś tak zniewiesciale wyglądałby
Ale to tylko moje zdanie..
Nie wiem czemu ale chusty kojarzą mi się z biedota w Afryce i tam nigdy faceta z nią nie widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 22:09
EwaT, Iwone, iwcia77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość