X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nosidełko nie zdało egzaminu. Użyłam je może ze dwa razy.

Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzisz...nawet posty CI już giną....apage satanas...:)
    lepiej idz okadzic Iwone kaplan.gif
    to Ona jest opetana i wrzucila Lalke.... wampir.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 23:23

Żanet, Bozia3, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andrzej, Andrzej...słów juz na Ciebie brak...

www.gazetakrakowska.pl/artykul/3380229,nowy-sacz-brutalne-wtargniecie-i-napasc-na-manekina,id,t.html
    Bozesz ty moj....a obiecywal ze juz nie bedzie....

Żanet, Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeraża mnie ta lalka. Dobranoc dziewczynki.

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Alis Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam się podoba takie łóżeczko?
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-sara-szuflada-p-k-i4081780796.html

Myślałam, że jak będę sprzątać czy gotować to sobie młoda będzie w chuście spała. Poza tym lubimy długie spacery i górki i wtedy zamiast do wózka to do nosidełka i mężowi na plecy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 23:42

Pusurek lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie otwieralam linka z lalką.. Ale czytałam artykuł o polskim małżeństwie chyba w Stanach, które robi lalki, które wyglądają jak żywe. Jedna lalka wyglądała jak ich wnuczka chyba. Mają mnóstwo zamówień. NIektóre osoby kupują każdą nowość. Niektóre lalki za 30 tys poszły. I często się zdarza, że kupują je osoby samotne. Takie od śmigła.
    Trzeba przyznać, że lalki przepiekne. Jak sobie przypomnę jak się oni nazywali to Wam powiem

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze bezpieczniej przy gotowaniu małą z dala od kuchni trzymać? Odwrocisz sie i zaczepisz nia o garnek
    Jak jak się uda ewentualnie taki bujak fotelik kupię.. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, bo ja nie w temacie
    Alis wrote:
    Jak wam się podoba takie łóżeczko?
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-sara-szuflada-p-k-i4081780796.html

Myślałam, że jak będę sprzątać czy gotować to sobie młoda będzie w chuście spała. Poza tym lubimy długie spacery i górki i wtedy zamiast do wózka to do nosidełka i mężowi na plecy.

Żanet lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2pisze.gif

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawieruszynski.com
    Najbardziej chodliwe..

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zawieruszynski.com
    Najbardziej chodliwe..
    hmm.....mysle ze pedofile chetnie kupuja... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 00:03

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie nie zwracajcie uwagi :) cwicze wasze emotikony :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja też nie ufam chustom. Dla mnie maleństwo jest tak giętkie, że upychanie go do tych chust - to jakby od razu fundowanie mu krzywego kręgosłupa.....A już facet z chustą w kwiaty z dzieckiem - no sorry Pusurek - ale dla mnie masakra...nawet, gdybym to zobaczyła w Afryce :)

Niestety, moj sie tez upiera, ze jednak nie wie, czy bedzie nosil kwiatki... Tu faceci nosza chusty, wygladaja zajebiscie! Im wiekszy i postawniejszy facet, tym lepiej wyglada.
    A co do kregoslupa, one sa dosc gietkie ;)Dzieci same sie w chuscie uloza, jak im bedzie wygodnie. Poza tym nie nosi sie dziecka w chuscie non stop, tylko kiedy np. beczy,a ty musisz wlasnie zrobic cos w domu i nie masz czasu nosic go na rekach czy wpadasz do sklepu, a nie chcesz sie tarabanic z wielkim wozkiem. Dla mnie to tez ma byc wariant od przypadku do przypadku, chociaz znam tu maniaczki, ktore chustuja na okraglo i dzieci to uwielbiaja. Chyba fajniej przytulic sie do mamy, niz lezec w wozku czy lozeczku...

Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tych lalkach bylo ostatnio w DDTVN, byla laska, ktora je robi i sprzedaje za jakas koszmarna kupe kasy. Pienkowska, jak to ona zawsze, byla przerazona, ze kupuja te lalki kobiety, ktore nie moga miec dzieci i buduja sobie wokol nich macierzynstwo i cale zycie. Laska owszem mowila, ze moga byc i takie, ale ze lalki to niby dla kolekcjonerow...
    Tja, taka kolekcja, a potem udziesz z takim na spacer i zaczynasz karmic piersia... ;)

DZien dobry w ogole! :)

Bozia3, samira, Żanet, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zawieruszynski.com
    Najbardziej chodliwe..

Tych to bym sie bala...

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie jeszcze artykuł
    http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,15539087,Lale_z_Minnesoty.html
    Reni wrote:
    zawieruszynski.com
    Najbardziej chodliwe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    macie jeszcze artykuł
    http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,15539087,Lale_z_Minnesoty.html

Bez abonamentu se nie poczytasz, ale mi juz wystarczylo zdjecie ;) Dzizas, kto kupuja takie lale i co z nimi robi??

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale przyznasz, że są piękne i dopracowane
    cena 1,5-6 tys $ a najdroższa na aukcji poszła za 25 tys euro .. to jest dopiero biznes

ale chyba też nie chciałabym obudzić się koło takiej w nocy ;-) .. ale może to kwestia tego, że za dużo naoglądałam się Laleczki Chucky ;-)

dzień dobry
    Pusurek wrote:
    Tych to bym sie bala...

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale przyznasz, że są piękne i dopracowane
    cena 1,5-6 tys $ a najdroższa na aukcji poszła za 25 tys euro .. to jest dopiero biznes

ale chyba też nie chciałabym obudzić się koło takiej w nocy ;-) .. ale może to kwestia tego, że za dużo naoglądałam się Laleczki Chucky ;-)

dzień dobry

Piekny to jest moj kot! :D No, ale co sie robi z taka laleczka? Mi przychodza do glowy tylko 2 mozliwosci...

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówisz jak mu wygodnie?
    no nie wiem nadal mnie nie przekonuje :-/ większości ludzi wygodnie jest się garbić i czy to zdrowe..
    no i chyba bałabym się, że źle ją zawiąże
    ja jednak poczekam za kilka lat jak już te chustowane dzieciaki dorosną i co się będzie działo z ich kręgosłupami..
    a inna kwestia, że mi się to poprostu nie podoba :-)
    z resztą jak już będzie dziecko wtedy się będę martwić ;-)
    Pusurek wrote:
    Niestety, moj sie tez upiera, ze jednak nie wie, czy bedzie nosil kwiatki... Tu faceci nosza chusty, wygladaja zajebiscie! Im wiekszy i postawniejszy facet, tym lepiej wyglada.
    A co do kregoslupa, one sa dosc gietkie ;)Dzieci same sie w chuscie uloza, jak im bedzie wygodnie. Poza tym nie nosi sie dziecka w chuscie non stop, tylko kiedy np. beczy,a ty musisz wlasnie zrobic cos w domu i nie masz czasu nosic go na rekach czy wpadasz do sklepu, a nie chcesz sie tarabanic z wielkim wozkiem. Dla mnie to tez ma byc wariant od przypadku do przypadku, chociaz znam tu maniaczki, ktore chustuja na okraglo i dzieci to uwielbiaja. Chyba fajniej przytulic sie do mamy, niz lezec w wozku czy lozeczku...

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nie poczytasz właśnie to robię
    Pusurek wrote:
    Bez abonamentu se nie poczytasz, ale mi juz wystarczylo zdjecie ;) Dzizas, kto kupuja takie lale i co z nimi robi??

‹‹ 2754 2755 2756 2757 2758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ