35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Andrzej, Andrzej...słów juz na Ciebie brak...
www.gazetakrakowska.pl/artykul/3380229,nowy-sacz-brutalne-wtargniecie-i-napasc-na-manekina,id,t.htmlŻanet, Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Przeraża mnie ta lalka. Dobranoc dziewczynki.
Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak wam się podoba takie łóżeczko?
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-sara-szuflada-p-k-i4081780796.html
Myślałam, że jak będę sprzątać czy gotować to sobie młoda będzie w chuście spała. Poza tym lubimy długie spacery i górki i wtedy zamiast do wózka to do nosidełka i mężowi na plecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 23:42
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nie otwieralam linka z lalką.. Ale czytałam artykuł o polskim małżeństwie chyba w Stanach, które robi lalki, które wyglądają jak żywe. Jedna lalka wyglądała jak ich wnuczka chyba. Mają mnóstwo zamówień. NIektóre osoby kupują każdą nowość. Niektóre lalki za 30 tys poszły. I często się zdarza, że kupują je osoby samotne. Takie od śmigła.
Trzeba przyznać, że lalki przepiekne. Jak sobie przypomnę jak się oni nazywali to Wam powiemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
A moze bezpieczniej przy gotowaniu małą z dala od kuchni trzymać? Odwrocisz sie i zaczepisz nia o garnek
Jak jak się uda ewentualnie taki bujak fotelik kupię.. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, bo ja nie w temacie
Alis wrote:Jak wam się podoba takie łóżeczko?
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-sara-szuflada-p-k-i4081780796.html
Myślałam, że jak będę sprzątać czy gotować to sobie młoda będzie w chuście spała. Poza tym lubimy długie spacery i górki i wtedy zamiast do wózka to do nosidełka i mężowi na plecy.Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja też nie ufam chustom. Dla mnie maleństwo jest tak giętkie, że upychanie go do tych chust - to jakby od razu fundowanie mu krzywego kręgosłupa.....A już facet z chustą w kwiaty z dzieckiem - no sorry Pusurek - ale dla mnie masakra...nawet, gdybym to zobaczyła w Afryce
Niestety, moj sie tez upiera, ze jednak nie wie, czy bedzie nosil kwiatki... Tu faceci nosza chusty, wygladaja zajebiscie! Im wiekszy i postawniejszy facet, tym lepiej wyglada.
A co do kregoslupa, one sa dosc gietkie ;)Dzieci same sie w chuscie uloza, jak im bedzie wygodnie. Poza tym nie nosi sie dziecka w chuscie non stop, tylko kiedy np. beczy,a ty musisz wlasnie zrobic cos w domu i nie masz czasu nosic go na rekach czy wpadasz do sklepu, a nie chcesz sie tarabanic z wielkim wozkiem. Dla mnie to tez ma byc wariant od przypadku do przypadku, chociaz znam tu maniaczki, ktore chustuja na okraglo i dzieci to uwielbiaja. Chyba fajniej przytulic sie do mamy, niz lezec w wozku czy lozeczku...Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO tych lalkach bylo ostatnio w DDTVN, byla laska, ktora je robi i sprzedaje za jakas koszmarna kupe kasy. Pienkowska, jak to ona zawsze, byla przerazona, ze kupuja te lalki kobiety, ktore nie moga miec dzieci i buduja sobie wokol nich macierzynstwo i cale zycie. Laska owszem mowila, ze moga byc i takie, ale ze lalki to niby dla kolekcjonerow...
Tja, taka kolekcja, a potem udziesz z takim na spacer i zaczynasz karmic piersia...
DZien dobry w ogole!
Bozia3, samira, Żanet, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale przyznasz, że są piękne i dopracowane
cena 1,5-6 tys $ a najdroższa na aukcji poszła za 25 tys euro .. to jest dopiero biznes
ale chyba też nie chciałabym obudzić się koło takiej w nocy.. ale może to kwestia tego, że za dużo naoglądałam się Laleczki Chucky
dzień dobry
Pusurek wrote:Tych to bym sie bala...Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale przyznasz, że są piękne i dopracowane
cena 1,5-6 tys $ a najdroższa na aukcji poszła za 25 tys euro .. to jest dopiero biznes
ale chyba też nie chciałabym obudzić się koło takiej w nocy.. ale może to kwestia tego, że za dużo naoglądałam się Laleczki Chucky
dzień dobry
Piekny to jest moj kot!No, ale co sie robi z taka laleczka? Mi przychodza do glowy tylko 2 mozliwosci...
-
mówisz jak mu wygodnie?
no nie wiem nadal mnie nie przekonujewiększości ludzi wygodnie jest się garbić i czy to zdrowe..
no i chyba bałabym się, że źle ją zawiąże
ja jednak poczekam za kilka lat jak już te chustowane dzieciaki dorosną i co się będzie działo z ich kręgosłupami..
a inna kwestia, że mi się to poprostu nie podoba
z resztą jak już będzie dziecko wtedy się będę martwić
Pusurek wrote:Niestety, moj sie tez upiera, ze jednak nie wie, czy bedzie nosil kwiatki... Tu faceci nosza chusty, wygladaja zajebiscie! Im wiekszy i postawniejszy facet, tym lepiej wyglada.
A co do kregoslupa, one sa dosc gietkie ;)Dzieci same sie w chuscie uloza, jak im bedzie wygodnie. Poza tym nie nosi sie dziecka w chuscie non stop, tylko kiedy np. beczy,a ty musisz wlasnie zrobic cos w domu i nie masz czasu nosic go na rekach czy wpadasz do sklepu, a nie chcesz sie tarabanic z wielkim wozkiem. Dla mnie to tez ma byc wariant od przypadku do przypadku, chociaz znam tu maniaczki, ktore chustuja na okraglo i dzieci to uwielbiaja. Chyba fajniej przytulic sie do mamy, niz lezec w wozku czy lozeczku...Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość