35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja, ja wczoraj padlam jak kawka na trawke, a tu jeszcze jakies fotki lataly?? Foch!
Przegapilam Moremi i Samire chyba, i juz nie wiem kogo...
O, Alis nie widzialam i Sabiny tez
Powta jakas musi byc, no to jak to??I Simba niech tez sie ujawni w koncu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 08:13
Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Heja, ja wczoraj padlam jak kawka na trawke, a tu jeszcze jakies fotki lataly?? Foch!
Przegapilam Moremi i Samire chyba, i juz nie wiem kogo...
O, Alis nie widzialam i Sabiny tez
Powta jakas musi byc, no to jak to??I Simba niech tez sie ujawni w koncu!
moremi, Pusurek, Myszonek, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszonek wrote:Witam się
Normalnie znów mnie coś ominęło - tym razem żałuję najbardziej - reprezentacyjne fotki ;(Myszonek, Pusurek, moremi, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:może jeszcze kiedyś się powtórzy - choć klimat wczoraj był wyjątkowo sprzyjający
A Bozia pierwsza byla! Mnie szczerze mowiac zatkalo, jak Bozia wrzucila focie. Nie, ze fotka mnie zatkala ( chociaz tez), ale odwaga ujawnienienia sie!
Chociaz Bozie w rozowej czapie juz widzialysmy.
Myszonek, moremi, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim wczoraj o minęły mnie takie ciekawe rzeczy!ja nie umiem wstawić zdjęć kopiowanie i takie tam to dla mnie czarna magia
dziś jest 4 dzień jak plamie a @ nie przychodzi ale pewnie dzisiaj się już rozkręci? pewnie się rozregulowala bo ok 2tyg.nie biorę eutyroxu bo zapominam kupic ale brzuch i cycki bolą okresowo
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:no to ja się wrzucę na sekund 5
w 2 odsłonach
żebym nie była dłużna (choć i tak mało z Was widziałam, a wiele mnie ominęło (jak czytam)).
Myszonek, ale awatar sie nie liczyTu maja byc wieeeelkie fotki, zeby mozna bylo wszyyyyystko zobaczyc
Myszonek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć mama
Jeśli zdjęcie ma być w awatarze, to wystarczy wejść w prawym górnym rogu w najpierw w ustawienia i potem w społeczność. Jest tam kwadracik awatarka i trzeba dać edytuj zdjęcie - a potem wybrać coś ze swojego dysku.
A co do @ - nie przejmuj się - pewnie zaraz się ureguluje. -
Pusurek wrote:A Bozia pierwsza byla! Mnie szczerze mowiac zatkalo, jak Bozia wrzucila focie. Nie, ze fotka mnie zatkala ( chociaz tez
), ale odwaga ujawnienienia sie!
Chociaz Bozie w rozowej czapie juz widzialysmy.
Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość