35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki
Pusurek, specjalnie trzymałam do Twojego zwrotnego postużebyś nie przegapiła.
Z tym bikini, to może nie przesadzajmyale może znajdę jakieś inne.
Teraz wracam do motylka i jako grzeczna dziewczynka lezę odrabiać zadanie domowe (czytaj robić porządki).
samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dobrego pieknego,słoneznego dnia Wam życze
u nas cudna pogoda
i przegapiłam Myszonka
a ja do roboty ide - fototapeta doszła i przyklajamy ją no i sprzatanko jakieś gotowanko.
Wnosze o dalsze zdjecia na wieczór
Do usłyszeniamoremi, Bozia3, Bursztyn, peppapig, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiezarowki, mam pytanie! Jak stan waszej skory i wlosow? Ja jestem wszedzie potwornie sucha ( no, moze nie na reszcie ciala, bo je obsesujnie smaruje ). Moja twarz jest w stanie wchlonac nieskonczone ilosci kremu na raz, a wlosy moglabym myc raz na tydzien albo i rzadziej...
Mialo byc w ciazy fajnie, gladka buzia i brak zmarszczek, i gdzie to wszystko ja sie pytam??anna maria, samira, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja proponuje, zeby wrzucanie fotek zostawic na wieczor, bo w sobote zawsze jakas robota do poludnia ( np. pokazywanie palcem, gdzie brudno
) i mozna przegabic duzo! A ja nie chce przegapiac, no! Nie lubie przegapiac!
peppapig lubi tę wiadomość
-
No i dzien dobry
Moj chlop mial wrocic dzis, ale niestety wraca dopiero w poniedzialek jesli wszystko dobrze pojdzie..
Wczoraj z powodu pokazu zdjec i sztucznych ogni nie zjadlam kolacjiale super bylo, jak na imprezie
a wyobrazacie sobie taki zlot na zywo?
najlepiej z wozkami, a te ktore jeszcze sie staraja z Lalka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:06
Myszonek, moremi, Bozia3, malgos741, polarmiś, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dookladnie! bo teraz znowu Myszonek mi umknal, zreszta jak tak mozna wczesnie rano sie przemykac kiedy wiekszosc spi???
Bursztynek - chyba muszę przestawić się na Wasz trybbo jak ja wstaję Wy śpicie - i na odwrót. A już tak to jest, ze w większości to jednostka powinna się do społeczeństwa dostosować
ech
Jutro wieczorem wstawię jakieś foty, bo dziś to będę mieć oczy na zapałki - u znajomych.
Więc czy termin niedzielnego wieczoru Wam pasuje??
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Bursztynek - chyba muszę przestawić się na Wasz tryb
bo jak ja wstaję Wy śpicie - i na odwrót. A już tak to jest, ze w większości to jednostka powinna się do społeczeństwa dostosować
ech
Jutro wieczorem wstawię jakieś foty, bo dziś to będę mieć oczy na zapałki - u znajomych.
Więc czy termin niedzielnego wieczoru Wam pasuje?? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a wyobrazacie sobie taki zlot na zywo?
najlepiej z wozkami, a te ktore jeszcze sie staraja z Lalka...
Myszonek, peppapig, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale trzeba by gdzies srodek wyznaczyc na spotkanie, coby bylo sprawiedliwie :)Kwestia tylko, czy srodek Polski czy srodek Europy, bo grono miedzynarodowe
wiem, zaraz poleca poleca pierwsze kamienie....samira, iwcia77, Bozia3, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale najwiecej dziewczyn jest chyba jednak z PL, proponuje Krakow - jako srodek Europy i pierwsza stolice Polski oraz centrum zycie kulturalnego wraz z niepowtarzalnym urokiem
wiem, zaraz poleca poleca pierwsze kamienie....
Ja jestem za!Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale najwiecej dziewczyn jest chyba jednak z PL, proponuje Krakow - jako srodek Europy i pierwsza stolice Polski oraz centrum zycie kulturalnego wraz z niepowtarzalnym urokiem
wiem, zaraz poleca poleca pierwsze kamienie....Morze, maluchy i starsze sie bawia, ciezarowki leza plasko, te co juz urodza robia za foczki
Piekny widok!
Bursztyn, samira, iwcia77, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość