X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Pusurek, specjalnie trzymałam do Twojego zwrotnego postu :) żebyś nie przegapiła.

Z tym bikini, to może nie przesadzajmy :P ale może znajdę jakieś inne.
    Teraz wracam do motylka i jako grzeczna dziewczynka lezę odrabiać zadanie domowe (czytaj robić porządki).

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hahah, Samira, uroczy komplement ;)

to prawda, mam takie samo zdanie jak Samirka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hahah, Samira, uroczy komplement ;)
    no wiem bo ja tez jestem urocza :P

nick nieaktualny, Myszonek, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kasuje ,jak coś albo ktoś chce obaczyć to jeszcze wstawię później :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:33

Myszonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu ja nikogo nie widze hehe ;)
    miłego dnia kobity :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dobrego pieknego,słoneznego dnia Wam życze :D
    u nas cudna pogoda :D
    i przegapiłam Myszonka :(
    a ja do roboty ide - fototapeta doszła i przyklajamy ją no i sprzatanko jakieś gotowanko.
    Wnosze o dalsze zdjecia na wieczór :D
    Do usłyszenia :D

moremi, Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezarowki, mam pytanie! Jak stan waszej skory i wlosow? Ja jestem wszedzie potwornie sucha ( no, moze nie na reszcie ciala, bo je obsesujnie smaruje ). Moja twarz jest w stanie wchlonac nieskonczone ilosci kremu na raz, a wlosy moglabym myc raz na tydzien albo i rzadziej...
    Mialo byc w ciazy fajnie, gladka buzia i brak zmarszczek, i gdzie to wszystko ja sie pytam??

anna maria, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello
    Trzeba poprostu ustalić kolejny termin spotkania online ;-)
    dookladnie! bo teraz znowu Myszonek mi umknal, zreszta jak tak mozna wczesnie rano sie przemykac kiedy wiekszosc spi???

Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja proponuje, zeby wrzucanie fotek zostawic na wieczor, bo w sobote zawsze jakas robota do poludnia ( np. pokazywanie palcem, gdzie brudno :P) i mozna przegabic duzo! A ja nie chce przegapiac, no! Nie lubie przegapiac! :P
    o to to! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek swietne to zdjecie z corka :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzien dobry

Moj chlop mial wrocic dzis, ale niestety wraca dopiero w poniedzialek jesli wszystko dobrze pojdzie..
    Wczoraj z powodu pokazu zdjec i sztucznych ogni nie zjadlam kolacji :) ale super bylo, jak na imprezie :) a wyobrazacie sobie taki zlot na zywo? :) najlepiej z wozkami, a te ktore jeszcze sie staraja z Lalka... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:06

Myszonek, moremi, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dookladnie! bo teraz znowu Myszonek mi umknal, zreszta jak tak mozna wczesnie rano sie przemykac kiedy wiekszosc spi???

Bursztynek - chyba muszę przestawić się na Wasz tryb :P bo jak ja wstaję Wy śpicie - i na odwrót. A już tak to jest, ze w większości to jednostka powinna się do społeczeństwa dostosować :( ech

Jutro wieczorem wstawię jakieś foty, bo dziś to będę mieć oczy na zapałki - u znajomych.
    Więc czy termin niedzielnego wieczoru Wam pasuje??

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bursztynek - chyba muszę przestawić się na Wasz tryb :P bo jak ja wstaję Wy śpicie - i na odwrót. A już tak to jest, ze w większości to jednostka powinna się do społeczeństwa dostosować :( ech

Jutro wieczorem wstawię jakieś foty, bo dziś to będę mieć oczy na zapałki - u znajomych.
    Więc czy termin niedzielnego wieczoru Wam pasuje??
    chyba tak... :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie mam nadzieję i Ciebie zobaczyć :P i Reni - i ogólnie cały zlot online :)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a wyobrazacie sobie taki zlot na zywo? :) najlepiej z wozkami, a te ktore jeszcze sie staraja z Lalka... ;)
    Ale trzeba by gdzies srodek wyznaczyc na spotkanie, coby bylo sprawiedliwie :)Kwestia tylko, czy srodek Polski czy srodek Europy, bo grono miedzynarodowe :)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale trzeba by gdzies srodek wyznaczyc na spotkanie, coby bylo sprawiedliwie :)Kwestia tylko, czy srodek Polski czy srodek Europy, bo grono miedzynarodowe :)
    ale najwiecej dziewczyn jest chyba jednak z PL, proponuje Krakow - jako srodek Europy i pierwsza stolice Polski oraz centrum zycie kulturalnego wraz z niepowtarzalnym urokiem :)
    wiem, zaraz poleca poleca pierwsze kamienie.... ;) :P

nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale najwiecej dziewczyn jest chyba jednak z PL, proponuje Krakow - jako srodek Europy i pierwsza stolice Polski oraz centrum zycie kulturalnego wraz z niepowtarzalnym urokiem :)

Ja jestem za!

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja jakies zdjęcie wygrzebałam.. hehe ja zagadana jak zwykle gadam i gadam...

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A moze nad morze? ;) Morze, maluchy i starsze sie bawia, ciezarowki leza plasko, te co juz urodza robia za foczki ;) Piekny widok! :D

Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie może być i morze ;) i Kraków :)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 2787 2788 2789 2790 2791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ