35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A moze nad morze?
Morze, maluchy i starsze sie bawia, ciezarowki leza plasko, te co juz urodza robia za foczki
Piekny widok!
i w Lalke mi sie piach nasypie
Myszonek, peppapig, samira, moremi, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:morze nie bardzo, nie moge sie opalac
i w Lalke mi sie piach nasypie
Pod parasole wszystkie zalegniemy, wiesz, ze rozstepow nie mozna opalac, bo sie przebarwiaA Lalke sie w morzu wyplucze i bedzie!
Bursztyn, Myszonek, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:W ogole zobacz Bursztyn jaka korzysc z plazy. Jak wszystkie wyskocza w bikini i juz sobie poogladaja faldki i rozstepy, to nie bedzie barier miedzy nami
to dla mnie zbyt trudne, nie moge, po prostu nie moge...im tego zrobicinessa, Myszonek, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale najwiecej dziewczyn jest chyba jednak z PL, proponuje Krakow - jako srodek Europy i pierwsza stolice Polski oraz centrum zycie kulturalnego wraz z niepowtarzalnym urokiem
wiem, zaraz poleca poleca pierwsze kamienie....
jestem za bo tam mam najbliżejBursztyn, inessa, peppapig lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jestem za bo tam mam najbliżej
Zglaszac sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:48
samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:O! Prosze! czyli: ja (tzn. ja musialabym przyleciec z UK...ale trudno, poswiece sie ), Bozia, Samira, Mysza, chyba Peppa-bo ona z Malopolski, to juz 5, a jest wiecej
Zglaszac sie!hehe (jakoś Kraków bardziej mi w tej sytuacji pasuje niż Rzym
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I tak nikt nie przebije Megan ktora na spotkanie ze mna (nie tylko dla mnie oczywiacie bo Krakow sobie pozwiedziala
) przyjechala z Gniezna bedac w 5 miesiacu ciazy
anna maria, inessa, iwcia77, samira, moremi, Mango, megan8, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, mam pytanie! Jak stan waszej skory i wlosow? Ja jestem wszedzie potwornie sucha ( no, moze nie na reszcie ciala, bo je obsesujnie smaruje ). Moja twarz jest w stanie wchlonac nieskonczone ilosci kremu na raz, a wlosy moglabym myc raz na tydzien albo i rzadziej...
Mialo byc w ciazy fajnie, gladka buzia i brak zmarszczek, i gdzie to wszystko ja sie pytam??samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no i super
teraz juz nie ma wymowek
no i dealw poniedzialek zaloze klodke na kompa albo go opancerzuje ewentualnie i koniecznie pieska potawie na strazy
BEDE OK GODZ 19:00
...ale teraz to musze jakies foty znalezc coby wstydu nie bylopeppapig, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość