35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i nie wylazic z wody najlepiej

Dolek w piasku Ci wykopiemy i zakopiemy po szyje! Robilam to cale dziecinstwo, chociaz ostatnio tez mi sie zdarzalo zakopac choupa tak for fun. Ale zawsze go potem odkopywalam...
Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjesteś dużo ładniejsza kotku od tej zdziry i wcale na tym zdjęciu nie podobna do niej :*iwcia77 wrote:http://zapodaj.net/b599266f3cbbc.jpg.html
dobra! zarty sie skonczyly -teraz fota z sylwka z 2013/14 roku czyli obecna
tez ta zdzira????
Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale o co chodzi z sesja w poniedzialek? Mialam gosci i lekko wypadlam z tematu... Na trzy cztery rozbieramy sie i pokazujemy na skypie czy jak?

Bo sesja to mi sie jakos tak skojarzylo z Payboyem
o 19 w pon maja nastapic 2 odlona : Reni, Bozia, Bursztyna i innych ktorych wiele z nas jeszcze nie widzialo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no! senkju wielkie kamien z serca spadl, bo juz chcialam leciec szate afgankiej kobietysamira wrote:jesteś dużo ładniejsza kotku od tej zdziry i wcale na tym zdjęciu nie podobna do niej :*
coby wstydu nie bylo
....ale z drugiej strony we wloszech Frytki nikt nie zna
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nie wiem ale w Rynku jest- na Wislnej punkt internetowy a drugi na Brackiej i mozna tam wydrukowcpaszczakin wrote:za to na zlota w Krakowie sie pisze

i wlasnie, apropos Krakowa. krakowianki- helpunku!
Tesciowa ma do nas w srode przyleciec . Odprawilismy ja tydzien temu, karte pokladowa wyslalismy, ale nie doszla. Moze jeszcze dojdzie, ale szukam planu awaryjnego- czy ktoras z was sie orientuje, czy w okolicach Kleparza, Wrocławskiej, Slaskiej jest jakis punkt, gdzie mozna druknac cos z maila? Cos takiego, jak kiedys bylo- ksero, oprawy dyplomow.. Czy zadaje pytania jak czlowiek z przeszlosci i takich miejsc juz nie ma?