35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Małgosia tak mi sie stronka dziwnie przesuneła,zę zrozumiała iż chcesz spedzić tydzień na działce tak jak Pusurek pisze
Ja mysle, ze to nie jest zly pomyslSwiat bylby przez tydzien piekniejszy
inessa, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Małgosia tak mi sie stronka dziwnie przesuneła,zę zrozumiała iż chcesz spedzić tydzień na działce tak jak Pusurek pisze
dużo roboty tam nas czeka.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak moja mama urodziła mi syna. Przejmująca historia pary, której nie pomogło nawet in vitro
http://ksiazki.wp.pl/gid,16498006,tytul,Jak-moja-mama-urodzila-mi-syna-Przejmujaca-historia-pary-ktorej-nie-pomoglo-nawet-in-vitro,galeria.htmlinessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dlaczego zła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 20:31
-
samira wrote:kurcze Ewa przestań analizować to co pisze ,no dobra może nie zła ale zdzirowata jak napisała iwka ,ale może nie oglądałaś WIELKIEGO BRATA to nie wiesz ...(wiem ze to była z jej strony prowokacja ale tak się w tv pokazywać to przesada)
ciekawe że te porządne zawsze zazdroszcza tym zdzirom
nie analizuje, pytam z ciekawości bo jeszcze jakies dziewczyny napisały że to wstyd sie do niej porownywać...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ciekawe że te porządne zawsze zazdroszcza tym zdzirom
nie analizuje, pytam z ciekawości bo jeszcze jakies dziewczyny napisały że to wstyd się do niej porównywać...
ja jej nie zazdroszczę ale nawet poniekąd współczuję - chodzi mi o zabójstwo jej ojca (bardzo tajemnicze) a podobno maczała w tym palce Wajdówna no i dziadka przez bandę Mansona
I polecam to przytaczać wszystkim ,bardzo ciekawy artykuł polki.pl/zycie_gwiazd_znaniilubiani_artykul,10015163.html?print=1moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się tu nadziało ostatnio i ile mnie ominęło, aż żałuję
U nas zaczęliśmy sprzątanie wczoraj, ale sprawy przybrały inny kierunek i jest gorzej niż byłoNo ale zmierzamy w kierunku wprowadzenia udogodnień w domu w związku z małym. Końca nie widać. Wiem jedno, nie mam już na nic siły i się nie nadaję żeby coś robić. Źle sie czułam, jest mi cholernie ciężko. Nie wiem jak będzie dalej.Dobrze, że większość zakupów zrobiłam. Teraz tylko spakowanie torby dla mnie bo coś czuję po kościach, że wszystko będzie wcześniej.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 09:59
malgos741, Pusurek, Bozia3, samira, Lucky, iwcia77, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Laski
No kurde, ze tez przegapilam defilade zdjeciowa...Mam nadzieje, ze nastepna bedzie lepiej zaplanowana, no i fajnie, ze niektore juz sa w avatarkach. Wiedzialam, ze wszystkie jestescie atrakcyjne
Jesli chodzi o dziecko, to tak - jest. W piatek przyleciala do nas corka mojego M, dlatego troche wypadlam z forum. Wczoraj bylismy u znajomych na wsi i otworzylismy sezon grillowy, dzisiaj ciag dalszy.
Jesli chodzi o inne wyniki meczu: @ 1 - zielona kropka 0.
Troche slabo, bo mialam taka cicha nadzieje, tak jak sie to czasem zdarza, ze zaciaze przed samym IVF. No coz - widac maja byc blizniaki
Sciskam Was mocno i zycze milej niedzieliPusurek, samira, Lucky, grosza, EwaT, Sabina, malgos741, mama78, iwcia77, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No ale juz wstawajcie, bo juz 9! Zegarki trzeba bylo przestawic
Pusurek, samira, Lucky, Bozia3, Bursztyn, inessa, moremi, EwaT, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Madrala. Jedno juz odchowane , drugie pysznie w brzuchu rosnie, mama wygrzewa sie na lezaku i czEka na fotki. Rano w niedziele staraczki ciezko pracuja !
Ejze, ja tez dzis rano ciezko pracowalamNo, moze nie w celu prokreacji, ale zeby chlop sie nie czul zaniedbany, bo slabo ma ostatnio ze mna
polarmiś, samira, Lucky, Mega, inessa, moremi, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny