X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia tak mi sie stronka dziwnie przesuneła,zę zrozumiała iż chcesz spedzić tydzień na działce tak jak Pusurek pisze :P :P :P

Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Małgosia tak mi sie stronka dziwnie przesuneła,zę zrozumiała iż chcesz spedzić tydzień na działce tak jak Pusurek pisze :P :P :P

Ja mysle, ze to nie jest zly pomysl ;) Swiat bylby przez tydzien piekniejszy :P ;)

inessa, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    oj nie tydzień to bym nie wytrzymała, bo do roboty muszę a działka blisko domu jakieś 15-20 min drogi. :-) dużo roboty tam nas czeka.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    bo to zła kobieta była ale nie brzydka ;)

dlatego tu chodzi o wygląd nie charakter :)

dlaczego zła?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak moja mama urodziła mi syna. Przejmująca historia pary, której nie pomogło nawet in vitro

http://ksiazki.wp.pl/gid,16498006,tytul,Jak-moja-mama-urodzila-mi-syna-Przejmujaca-historia-pary-ktorej-nie-pomoglo-nawet-in-vitro,galeria.html

inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego zła?
    kurcze Ewa przestań analizować to co pisze ,no dobra może nie zła ale zdzirowata jak napisała iwcia ,ale może nie oglądałaś WIELKIEGO BRATA to nie wiesz ...(wiem ze to była z jej strony prowokacja ale tak się w tv pokazywać to przesada)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 20:31

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kurcze Ewa przestań analizować to co pisze ,no dobra może nie zła ale zdzirowata jak napisała iwka ,ale może nie oglądałaś WIELKIEGO BRATA to nie wiesz ...(wiem ze to była z jej strony prowokacja ale tak się w tv pokazywać to przesada)

ciekawe że te porządne zawsze zazdroszcza tym zdzirom ;)

nie analizuje, pytam z ciekawości bo jeszcze jakies dziewczyny napisały że to wstyd sie do niej porownywać...

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ciekawe że te porządne zawsze zazdroszcza tym zdzirom ;)

nie analizuje, pytam z ciekawości bo jeszcze jakies dziewczyny napisały że to wstyd się do niej porównywać...

ja jej nie zazdroszczę ale nawet poniekąd współczuję - chodzi mi o zabójstwo jej ojca (bardzo tajemnicze) a podobno maczała w tym palce Wajdówna no i dziadka przez bandę Mansona

I polecam to przytaczać wszystkim ,bardzo ciekawy artykuł polki.pl/zycie_gwiazd_znaniilubiani_artykul,10015163.html?print=1

moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot Sajmona sie gdzieś przyczaił za fotelem....kici kici

Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale juz wstawajcie, bo juz 9! Zegarki trzeba bylo przestawic :)

Simba lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już wstałam ale piękny dzień :-)

caffe lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się tu nadziało ostatnio i ile mnie ominęło, aż żałuję :)

U nas zaczęliśmy sprzątanie wczoraj, ale sprawy przybrały inny kierunek i jest gorzej niż było o.O No ale zmierzamy w kierunku wprowadzenia udogodnień w domu w związku z małym. Końca nie widać. Wiem jedno, nie mam już na nic siły i się nie nadaję żeby coś robić. Źle sie czułam, jest mi cholernie ciężko. Nie wiem jak będzie dalej.Dobrze, że większość zakupów zrobiłam. Teraz tylko spakowanie torby dla mnie bo coś czuję po kościach, że wszystko będzie wcześniej.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 09:59

malgos741, Pusurek, Bozia3, samira, Lucky, iwcia77, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u nas też pięknie do mnie w końcu przyszła @ więc następny cykl rozpoczęty :-)

caffe, samira, Lucky, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Witam u nas też pięknie do mnie w końcu przyszła @ więc następny cykl rozpoczęty :-)
    Życzę, żeby był owocny ;)

Lucky, mama78 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja już wstałam ale piękny dzień :-)
    U mnie też super :)

Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    No kurde, ze tez przegapilam defilade zdjeciowa...Mam nadzieje, ze nastepna bedzie lepiej zaplanowana, no i fajnie, ze niektore juz sa w avatarkach. Wiedzialam, ze wszystkie jestescie atrakcyjne :)
    Jesli chodzi o dziecko, to tak - jest. W piatek przyleciala do nas corka mojego M, dlatego troche wypadlam z forum. Wczoraj bylismy u znajomych na wsi i otworzylismy sezon grillowy, dzisiaj ciag dalszy.
    Jesli chodzi o inne wyniki meczu: @ 1 - zielona kropka 0.
    Troche slabo, bo mialam taka cicha nadzieje, tak jak sie to czasem zdarza, ze zaciaze przed samym IVF. No coz - widac maja byc blizniaki ;)
    Sciskam Was mocno i zycze milej niedzieli :)

Pusurek, samira, Lucky, grosza, EwaT, Sabina, malgos741, mama78, iwcia77, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ale juz wstawajcie, bo juz 9! Zegarki trzeba bylo przestawic :)
    Madrala. Jedno juz odchowane , drugie pysznie w brzuchu rosnie, mama wygrzewa sie na lezaku i czEka na fotki. Rano w niedziele staraczki ciezko pracuja !

Pusurek, samira, Lucky, Bozia3, Bursztyn, inessa, moremi, EwaT, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Madrala. Jedno juz odchowane , drugie pysznie w brzuchu rosnie, mama wygrzewa sie na lezaku i czEka na fotki. Rano w niedziele staraczki ciezko pracuja !

Ejze, ja tez dzis rano ciezko pracowalam :P No, moze nie w celu prokreacji, ale zeby chlop sie nie czul zaniedbany, bo slabo ma ostatnio ze mna :P ;)

polarmiś, samira, Lucky, Mega, inessa, moremi, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, wszystko juz masz kupione? Nie mowie o ciuszkach i zabawkach, ale sprzetach, wozkach, mebelkach?

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i miłego dnia :)

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 2792 2793 2794 2795 2796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ