35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Łóżeczko kupione, pewnie jutro lub we wtorek przywiozą. Wózek wybrany, ale nie kupiony, może zrobię to w tygodniu. Szafę zrobi mój m, jest na etapie projektu
Sumując wszystko: jesteśmy w rozsypce
Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy zacząć sprzątać, a skończyło się na tym, że założyliśmy panele w jednym pokoju, stwierdziliśmy, że demontujemy szafkę i coś tam jeszcze. Po demontażu w ścianach zostały dziury, więc trzeba było je zaszpachlować. A skoro już coś szpachlujemy, to wszystko co się da.... Efekt taki, że będzie malowanie... Nie mówiąc już o tym ile pyłu się osadziło po tym wszystkiem. Także u mnie plac budowy
Ale okien nie wymieniacie?
Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas
A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
Wyglada mniej wiecej tak:
http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpgmoremi, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale okien nie wymieniacie?
Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas
A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
Wyglada mniej wiecej tak:
http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpgWidziałam to coś i też się nad tym zastanawiam jak się sprawdzi przy karmieniu.
Okien nie wymieniamy, ale nie ma to jak zabrać się do roboty i sobie jej dokładać zamiast odejmowaćPusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem...
-
nick nieaktualnyMiłego wieczorka ja dzisiaj pije drina tak bez okazji mój pierwszy drineczek na odstresowanie od sylwestra
Byłam też na pierwszym spacerze również od nowego roku...ledwo żyjepokonałam z 5 km. Pasowałoby wrócić do normalnego życia.
Mega, moremi, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem...
peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia, jesli chodzi o restauracje i stadnine jedziecie do Paczoltowic? Jezdzilam tam strzelac, super sprawa, maja tez klub golfowy- mojego chlopa to bardzo cieszy
fajne miejsce
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Cały dzień spędziliśmy na działeczce, aż mam odciski. :-)mój m nawet mordkę opalił he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 21:07
Bozia3, EwaT, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Nie polecają wiesiołka w ciąży i po owulacji - bo może powododać mikroskurcze - natomiast przydaje się do owulki - bo poprawia śluz....
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:coś ucichło forum po ostatniej sesji zdjęciowej ....czy to niedziela tak działa?
pewnie dlatego , ze jestesmy oniesmielone uroda innych forumowiczek
co jak co, ale ponoc wszystkie kobiety sa piekne -no ale polki to juz k..wa przesadzily
smiac mi sie chce , bo pomyslalm sobie ze tak naprawde znajomosc z wami zaczela sie "od dupy strony" a na sam koniec polecialy foty zebysmy nie musialy sie nikomu kojarzyc z jakas bezosobowa macica czy jajowodem
moremi, samira, polarmiś, malgos741, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość