35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Łóżeczko kupione, pewnie jutro lub we wtorek przywiozą. Wózek wybrany, ale nie kupiony, może zrobię to w tygodniu. Szafę zrobi mój m, jest na etapie projektu
Sumując wszystko: jesteśmy w rozsypce 
Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy zacząć sprzątać, a skończyło się na tym, że założyliśmy panele w jednym pokoju, stwierdziliśmy, że demontujemy szafkę i coś tam jeszcze. Po demontażu w ścianach zostały dziury, więc trzeba było je zaszpachlować. A skoro już coś szpachlujemy, to wszystko co się da.... Efekt taki, że będzie malowanie... Nie mówiąc już o tym ile pyłu się osadziło po tym wszystkiem. Także u mnie plac budowy
Ale okien nie wymieniacie?
Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas
A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
Wyglada mniej wiecej tak:
http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpg
moremi, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja mam takie poduszki, które były w zestawie z łóżkiem i je wykorzystuję wkładając między nogiPusurek wrote:Ale okien nie wymieniacie?

Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas
A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
Wyglada mniej wiecej tak:
http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpg
Widziałam to coś i też się nad tym zastanawiam jak się sprawdzi przy karmieniu.
Okien nie wymieniamy, ale nie ma to jak zabrać się do roboty i sobie jej dokładać zamiast odejmować
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem...
-
nick nieaktualnyMiłego wieczorka ja dzisiaj pije drina tak bez okazji mój pierwszy drineczek na odstresowanie od sylwestra

Byłam też na pierwszym spacerze również od nowego roku...ledwo żyje
pokonałam z 5 km. Pasowałoby wrócić do normalnego życia.
Mega, moremi, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie polecają wiesiołka w ciąży i po owulacji - bo może powododać mikroskurcze - natomiast przydaje się do owulki - bo poprawia śluz....Mega wrote:Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem...

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie - dziś akurat byliśmy w stadninie przy Kobierzyńskiej - ale pogoda dopisała - superBursztyn wrote:Bozia, jesli chodzi o restauracje i stadnine jedziecie do Paczoltowic? Jezdzilam tam strzelac, super sprawa, maja tez klub golfowy- mojego chlopa to bardzo cieszy
fajne miejsce 
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Cały dzień spędziliśmy na działeczce, aż mam odciski. :-)mój m nawet mordkę opalił he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 21:07
Bozia3, EwaT, nick nieaktualny, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Czyli do owulacji mozna spokojnie brać?Bozia3 wrote:Nie polecają wiesiołka w ciąży i po owulacji - bo może powododać mikroskurcze - natomiast przydaje się do owulki - bo poprawia śluz....
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:coś ucichło forum po ostatniej sesji zdjęciowej ....czy to niedziela tak działa?
pewnie dlatego , ze jestesmy oniesmielone uroda innych forumowiczek
co jak co, ale ponoc wszystkie kobiety sa piekne -no ale polki to juz k..wa przesadzily
smiac mi sie chce , bo pomyslalm sobie ze tak naprawde znajomosc z wami zaczela sie "od dupy strony" a na sam koniec polecialy foty zebysmy nie musialy sie nikomu kojarzyc z jakas bezosobowa macica czy jajowodem
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość