Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Łóżeczko kupione, pewnie jutro lub we wtorek przywiozą. Wózek wybrany, ale nie kupiony, może zrobię to w tygodniu. Szafę zrobi mój m, jest na etapie projektu :P Sumując wszystko: jesteśmy w rozsypce :)

Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy zacząć sprzątać, a skończyło się na tym, że założyliśmy panele w jednym pokoju, stwierdziliśmy, że demontujemy szafkę i coś tam jeszcze. Po demontażu w ścianach zostały dziury, więc trzeba było je zaszpachlować. A skoro już coś szpachlujemy, to wszystko co się da.... Efekt taki, że będzie malowanie... Nie mówiąc już o tym ile pyłu się osadziło po tym wszystkiem. Także u mnie plac budowy :P

Ale okien nie wymieniacie? ;)
    Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas :)
    A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
    Wyglada mniej wiecej tak:
    http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpg

moremi, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale okien nie wymieniacie? ;)
    Troche roboty macie, ale bedzie ladnie i swiezutko na jakis czas :)
    A ja kupilam sobie dzis poduszke do spania i karmienia, lubie miec cos miedzy nogami kiedy spie na boku ( np. koldre ), a przy coraz wiekszym brzuchu bedzie to i pod brzucho tez. A potem pod dzieciatko jak karmisz i jest wygodnie. Nabylam okazyjnie, ciekawa jestem, jak sie toto bedzie spisywac.
    Wyglada mniej wiecej tak:
    http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/92550089_4_644x461_poduszka-do-karmienia-rogal-fasolka-dla-dzieci.jpg
    Ja mam takie poduszki, które były w zestawie z łóżkiem i je wykorzystuję wkładając między nogi :) Widziałam to coś i też się nad tym zastanawiam jak się sprawdzi przy karmieniu.

Okien nie wymieniamy, ale nie ma to jak zabrać się do roboty i sobie jej dokładać zamiast odejmować :P

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem... :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorka ja dzisiaj pije drina tak bez okazji mój pierwszy drineczek na odstresowanie od sylwestra ;-)
    Byłam też na pierwszym spacerze również od nowego roku...ledwo żyje :-) pokonałam z 5 km. Pasowałoby wrócić do normalnego życia.

Mega, moremi, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny wytłumaczcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem. Z jednej strony czytałam ze poprawia śluz a to by mi sie przydało bo mam problem ze śluzem. Z drugiej strony mówią ze nie polecają go kobietom w ciąży. To starającym sie nie przeszkadza? Już nic nie rozumiem... :(
    Nie polecają wiesiołka w ciąży i po owulacji - bo może powododać mikroskurcze - natomiast przydaje się do owulki - bo poprawia śluz....

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, jesli chodzi o restauracje i stadnine jedziecie do Paczoltowic? Jezdzilam tam strzelac, super sprawa, maja tez klub golfowy- mojego chlopa to bardzo cieszy :) fajne miejsce :)
    Nie - dziś akurat byliśmy w stadninie przy Kobierzyńskiej - ale pogoda dopisała - super :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień spędziliśmy na działeczce, aż mam odciski. :-)mój m nawet mordkę opalił he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 21:07

Bozia3, EwaT, nick nieaktualny, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie polecają wiesiołka w ciąży i po owulacji - bo może powododać mikroskurcze - natomiast przydaje się do owulki - bo poprawia śluz....
    Czyli do owulacji mozna spokojnie brać?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tak - jeśli masz kłopoty ze śluzem - to nawet wskazane. Po owulce odstawiasz

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też prawie cały dzień na dworze tak było ładnie :-D

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

ale możesz siemie pic cały cykl

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Jaki tu spokój na na na na, nic się nie dzieje na na na na..."

malgos741, Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś ucichło forum po ostatniej sesji zdjęciowej ....czy to niedziela tak działa?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każda odpoczywa i łyka piękną pogodę ;-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

u nas zapowiadaja 19 stopni i slonce na jutro, superrrr

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info. :) a możecie polecić jakiś dobry preparat z wiesiolkiem?

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A siemię nie przejdzie, nie przełknę niestety... :(

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    coś ucichło forum po ostatniej sesji zdjęciowej ....czy to niedziela tak działa?

pewnie dlatego , ze jestesmy oniesmielone uroda innych forumowiczek :D

co jak co, ale ponoc wszystkie kobiety sa piekne -no ale polki to juz k..wa przesadzily :D

smiac mi sie chce , bo pomyslalm sobie ze tak naprawde znajomosc z wami zaczela sie "od dupy strony" a na sam koniec polecialy foty zebysmy nie musialy sie nikomu kojarzyc z jakas bezosobowa macica czy jajowodem :D

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co mowi ginekolog po wyjsciu z pracy?..............nareszcie twarze! :D

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek-
    fajna ekipa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:41

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 2794 2795 2796 2797 2798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ