X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czas i hsg przypuszczam ;)
    i jeszcze nie wiadomo przecież co z kogutem...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i jeszcze nie wiadomo przecież co z kogutem...
    aaa, fakt, jeszcze i to...
    a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chyba

moremi, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
    i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
    sprawdzisz czy istnieje zgodnosc miedzy wykresem a monitoringiem :)

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aaa, fakt, jeszcze i to...
    a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chyba
    u nas też robią - bo jeśli kogut nie teges - wtedy inseminacja, a do inseminacji musisz mieć sprawdzone rury.....

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robią bo muszą zobaczyć czy są drożne.

bliska77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
    i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
    zależy w jakiej postaci progesteron - bo dupek CI nie zmieni wykresu, chyba, że będziesz na lutce

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lutka podnosiła tempkę :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego nie? Czy my robimy tu coś złego - żeby się aż tak mocno ukrywać - jakbyśmy były co najmniej na jakimś morderczym czy mordowniczym (?!)forum...;)
    Bozia, będę szczera, mimo wieku, mam po prostu zajebiste kompleksy, poważnie, pracuję nad sobą kupę lat i tak jest o niebo lepiej niż kiedyś ale mimo wszystko, siedzi to we mnie gdzieś bardzo głęboko

Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana! Mnie tez zmiana czasu zmylila, ale akurat pozytywnie. Ostatnio budzilam sie o 7.30 ( codziennie ) i nie moglam spac dalej, a przeciez jestem na zwolnieniu! No to jaki ma sens wstawanie wczesniej niz do pracy? ;) A teraz sie wszystko wyprostowalo, bo spalam do 9, nawet nie slyszalam nocnej akcji usuwanie trzmiela, ktory zakradl sie do pokoju corki. Podobno polowali na niego w 3 ( razem z kotem ), latali po pokoju, pokrzykiwali,klapali po scianach gazeta, a ja nic... jak zabita ;) Sen sprawiedliwego ;) :D

inessa, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzięki za info. :) a możecie polecić jakiś dobry preparat z wiesiolkiem?

tylko firmy GAL

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak w ogóle to usuwam konto i pojawię sie na nowo ale pod innym nickiem :-), obawiam się właśnie że koleżanka mnie namierzyła, zrobiłam błąd i za dużo danych jest w moim obecnym nicku

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
    tu sie zgodze, dlatego nie wrzucalam fotek na Zapodaj.pl i inne fotosiki tylko na chwile do avatara, wiec raczej nie ma zagrozenia

bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u nas też robią - bo jeśli kogut nie teges - wtedy inseminacja, a do inseminacji musisz mieć sprawdzone rury.....
    to ma sens

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niestety na OVU swojej nazwy nie można zmienic

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.

Duzo latwiej wyszukac informacje o czlowieku niz grafike, podajac tylko nick niepolaczony z niczym innym. A my tu raczej nie cytujemy siebie, usuwamy linki ( do fotosika czy zapodaj.naforum ). No chyba, ze pracujesz w firmie IT, dookola sami hakerzy, a glownym waszym zadaniem jest lamanie hasel do NASA i innych takich. Wtedy nawet nie powinnas wrzucac fotek ;) :D

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tu sie zgodze, dlatego nie wrzucalam fotek na Zapodaj.pl i inne fotosiki tylko na chwile do avatara, wiec raczej nie ma zagrozenia

A nie mozna usunac fotek z ich serwerow?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nie mozna usunac fotek z ich serwerow?
    byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac

Mysmy tu kiedys z paszczakinem rozwazaly problem cytowania postow. Nawet jesli usuniesz profil, to pozostana posty innych, w ktorych sa Twoje wypowiedzi. I to mozna wyszukac w necie. Grafike jest w reguly gorzej znalesc, szczegolnie jesli nie dajesz plikom nazw, ktore moga powiazac Cie z fotka, tylko np. cyfry.
    Ale zgadzam sie w 100%, nadmierna ilosc informacji w necie nie jest zdrowa...

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć super laski.

Jutro mam wizytę u nowego giną i mam nadzieję że potraktuje moją wizytę poważnie.

inessa, Sabina, peppapig, Bozia3, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś bardzo będzie chciał znajdzie każdą osobę,nie tylko po zdjęciach.Pozostaje pytanie,czy tego chce i po co komu ta wiedza.

inessa, samira, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 2796 2797 2798 2799 2800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ