X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czas i hsg przypuszczam ;)
    i jeszcze nie wiadomo przecież co z kogutem...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i jeszcze nie wiadomo przecież co z kogutem...
    aaa, fakt, jeszcze i to...
    a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chyba

moremi, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
    i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
    sprawdzisz czy istnieje zgodnosc miedzy wykresem a monitoringiem :)

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aaa, fakt, jeszcze i to...
    a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chyba
    u nas też robią - bo jeśli kogut nie teges - wtedy inseminacja, a do inseminacji musisz mieć sprawdzone rury.....

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robią bo muszą zobaczyć czy są drożne.

bliska77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
    i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
    zależy w jakiej postaci progesteron - bo dupek CI nie zmieni wykresu, chyba, że będziesz na lutce

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lutka podnosiła tempkę :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego nie? Czy my robimy tu coś złego - żeby się aż tak mocno ukrywać - jakbyśmy były co najmniej na jakimś morderczym czy mordowniczym (?!)forum...;)
    Bozia, będę szczera, mimo wieku, mam po prostu zajebiste kompleksy, poważnie, pracuję nad sobą kupę lat i tak jest o niebo lepiej niż kiedyś ale mimo wszystko, siedzi to we mnie gdzieś bardzo głęboko

Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana! Mnie tez zmiana czasu zmylila, ale akurat pozytywnie. Ostatnio budzilam sie o 7.30 ( codziennie ) i nie moglam spac dalej, a przeciez jestem na zwolnieniu! No to jaki ma sens wstawanie wczesniej niz do pracy? ;) A teraz sie wszystko wyprostowalo, bo spalam do 9, nawet nie slyszalam nocnej akcji usuwanie trzmiela, ktory zakradl sie do pokoju corki. Podobno polowali na niego w 3 ( razem z kotem ), latali po pokoju, pokrzykiwali,klapali po scianach gazeta, a ja nic... jak zabita ;) Sen sprawiedliwego ;) :D

inessa, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzięki za info. :) a możecie polecić jakiś dobry preparat z wiesiolkiem?

tylko firmy GAL

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak w ogóle to usuwam konto i pojawię sie na nowo ale pod innym nickiem :-), obawiam się właśnie że koleżanka mnie namierzyła, zrobiłam błąd i za dużo danych jest w moim obecnym nicku

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
    tu sie zgodze, dlatego nie wrzucalam fotek na Zapodaj.pl i inne fotosiki tylko na chwile do avatara, wiec raczej nie ma zagrozenia

bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u nas też robią - bo jeśli kogut nie teges - wtedy inseminacja, a do inseminacji musisz mieć sprawdzone rury.....
    to ma sens

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niestety na OVU swojej nazwy nie można zmienic

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.

Duzo latwiej wyszukac informacje o czlowieku niz grafike, podajac tylko nick niepolaczony z niczym innym. A my tu raczej nie cytujemy siebie, usuwamy linki ( do fotosika czy zapodaj.naforum ). No chyba, ze pracujesz w firmie IT, dookola sami hakerzy, a glownym waszym zadaniem jest lamanie hasel do NASA i innych takich. Wtedy nawet nie powinnas wrzucac fotek ;) :D

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tu sie zgodze, dlatego nie wrzucalam fotek na Zapodaj.pl i inne fotosiki tylko na chwile do avatara, wiec raczej nie ma zagrozenia

A nie mozna usunac fotek z ich serwerow?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nie mozna usunac fotek z ich serwerow?
    byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac

Mysmy tu kiedys z paszczakinem rozwazaly problem cytowania postow. Nawet jesli usuniesz profil, to pozostana posty innych, w ktorych sa Twoje wypowiedzi. I to mozna wyszukac w necie. Grafike jest w reguly gorzej znalesc, szczegolnie jesli nie dajesz plikom nazw, ktore moga powiazac Cie z fotka, tylko np. cyfry.
    Ale zgadzam sie w 100%, nadmierna ilosc informacji w necie nie jest zdrowa...

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć super laski.

Jutro mam wizytę u nowego giną i mam nadzieję że potraktuje moją wizytę poważnie.

inessa, Sabina, peppapig, Bozia3, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś bardzo będzie chciał znajdzie każdą osobę,nie tylko po zdjęciach.Pozostaje pytanie,czy tego chce i po co komu ta wiedza.

inessa, samira, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 2796 2797 2798 2799 2800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ