35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sprawdzisz czy istnieje zgodnosc miedzy wykresem a monitoringiempaszczakin wrote:u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
moremi lubi tę wiadomość
-
u nas też robią - bo jeśli kogut nie teges - wtedy inseminacja, a do inseminacji musisz mieć sprawdzone rury.....Bursztyn wrote:aaa, fakt, jeszcze i to...
a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chyba
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
robią bo muszą zobaczyć czy są drożne.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
zależy w jakiej postaci progesteron - bo dupek CI nie zmieni wykresu, chyba, że będziesz na lutcepaszczakin wrote:u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, będę szczera, mimo wieku, mam po prostu zajebiste kompleksy, poważnie, pracuję nad sobą kupę lat i tak jest o niebo lepiej niż kiedyś ale mimo wszystko, siedzi to we mnie gdzieś bardzo głębokoBozia3 wrote:a dlaczego nie? Czy my robimy tu coś złego - żeby się aż tak mocno ukrywać - jakbyśmy były co najmniej na jakimś morderczym czy mordowniczym (?!)forum...

Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry z rana! Mnie tez zmiana czasu zmylila, ale akurat pozytywnie. Ostatnio budzilam sie o 7.30 ( codziennie ) i nie moglam spac dalej, a przeciez jestem na zwolnieniu! No to jaki ma sens wstawanie wczesniej niz do pracy?
A teraz sie wszystko wyprostowalo, bo spalam do 9, nawet nie slyszalam nocnej akcji usuwanie trzmiela, ktory zakradl sie do pokoju corki. Podobno polowali na niego w 3 ( razem z kotem ), latali po pokoju, pokrzykiwali,klapali po scianach gazeta, a ja nic... jak zabita
Sen sprawiedliwego
nick nieaktualny, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu sie zgodze, dlatego nie wrzucalam fotek na Zapodaj.pl i inne fotosiki tylko na chwile do avatara, wiec raczej nie ma zagrozeniapaszczakin wrote:Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
Duzo latwiej wyszukac informacje o czlowieku niz grafike, podajac tylko nick niepolaczony z niczym innym. A my tu raczej nie cytujemy siebie, usuwamy linki ( do fotosika czy zapodaj.naforum ). No chyba, ze pracujesz w firmie IT, dookola sami hakerzy, a glownym waszym zadaniem jest lamanie hasel do NASA i innych takich. Wtedy nawet nie powinnas wrzucac fotek
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac
Mysmy tu kiedys z paszczakinem rozwazaly problem cytowania postow. Nawet jesli usuniesz profil, to pozostana posty innych, w ktorych sa Twoje wypowiedzi. I to mozna wyszukac w necie. Grafike jest w reguly gorzej znalesc, szczegolnie jesli nie dajesz plikom nazw, ktore moga powiazac Cie z fotka, tylko np. cyfry.
Ale zgadzam sie w 100%, nadmierna ilosc informacji w necie nie jest zdrowa...
Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość