35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:aaa, fakt, jeszcze i to...
a gdyby kogut byl nie teges-odpukac!!! to tez robia hsg? w sumie powinni...chybabliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u mnie to samo- obstawiam @ po poludniu.. ale dla mnie to ok, bo ruszam z podpimpowana IUI, wiec nadzieje rosna..
i tylko sie zastanawiam, czy mierzyc temperature.. z jednej strony dzieki niej wiem na czym stoje, @ nigdy nie jest zaskoczniem, do tego zobaczylabym czy jest wplyw progesteronu na wykres.. z drugiej strony nie bedzie mi to do niczego potrzebne w tym cyklu, bo bede miec monitoring..bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a dlaczego nie? Czy my robimy tu coś złego - żeby się aż tak mocno ukrywać - jakbyśmy były co najmniej na jakimś morderczym czy mordowniczym (?!)forum...
Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry z rana! Mnie tez zmiana czasu zmylila, ale akurat pozytywnie. Ostatnio budzilam sie o 7.30 ( codziennie ) i nie moglam spac dalej, a przeciez jestem na zwolnieniu! No to jaki ma sens wstawanie wczesniej niz do pracy?
A teraz sie wszystko wyprostowalo, bo spalam do 9, nawet nie slyszalam nocnej akcji usuwanie trzmiela, ktory zakradl sie do pokoju corki. Podobno polowali na niego w 3 ( razem z kotem ), latali po pokoju, pokrzykiwali,klapali po scianach gazeta, a ja nic... jak zabita
Sen sprawiedliwego
inessa, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Boziu, to wszytko zalezy od tego, jak bardzo nie chce sie byc odnalezionym. Bo wiesz, jak sie juz cos raz wrzuci do netu, to przy odrobinie ukierunkowania i czasu znajdzie sie wiele. A mnie niestey ludzie z ktorymi pracuje googlaja. Wiec z checia spotkam sie z Wami na zywo, ale to, co jest na tym profilu nie bedzie nigdy publicznie polaczane z moimi danymi.
Duzo latwiej wyszukac informacje o czlowieku niz grafike, podajac tylko nick niepolaczony z niczym innym. A my tu raczej nie cytujemy siebie, usuwamy linki ( do fotosika czy zapodaj.naforum ). No chyba, ze pracujesz w firmie IT, dookola sami hakerzy, a glownym waszym zadaniem jest lamanie hasel do NASA i innych takich. Wtedy nawet nie powinnas wrzucac fotekmegan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:byc moze mozna, ale tego nie moge byc pewna do konca...wiec wole nie wrzucac
Mysmy tu kiedys z paszczakinem rozwazaly problem cytowania postow. Nawet jesli usuniesz profil, to pozostana posty innych, w ktorych sa Twoje wypowiedzi. I to mozna wyszukac w necie. Grafike jest w reguly gorzej znalesc, szczegolnie jesli nie dajesz plikom nazw, ktore moga powiazac Cie z fotka, tylko np. cyfry.
Ale zgadzam sie w 100%, nadmierna ilosc informacji w necie nie jest zdrowa...Iwone, inessa lubią tę wiadomość