X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusurku ;) nasa to moze nie, ale kopaczy informacyjnych Ci w mojej branzy dostatek. TW zwiazku z tym, ze kiedys na ten temat rozmawialysmy, kuknelam tylko przez chwile na Twoje info i chyba moglabym Ci sprawic wizyte niespodzianke ;)

Nie watpie, teraz jest sporo info o mnie, zdaje sobie z tego sprawe :) I wiem tez, ze pousuwanie sie z tego miejsca czy z innych niewiele da, bo info o mnie i tak zostanie gdzies tam w necie. No lajf taki... ;)
    Ale napisz mi na priva cos znalazla, bom ciekawa! ;)

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusurku ;) nasa to moze nie, ale kopaczy informacyjnych Ci w mojej branzy dostatek. TW zwiazku z tym, ze kiedys na ten temat rozmawialysmy, kuknelam tylko przez chwile na Twoje info i chyba moglabym Ci sprawic wizyte niespodzianke ;)
    widzialam :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusurku, to kiedys Ci napisze, teraz nie dam rady, bo po poludniu wyjezdam na dwa dni i na koniec tygodnia znowu na tydzien, wiec nie dam rady sie zaglebic.. a szukalam wtedy nie teraz.. pamietam, ze znalazlam cie przez koty i chyba przez corcie ;)

A to juz wiem gdzie ;) Ale to chyba jedyne miejsce, wiecej sie nie znajdzie bez dodatkowej ilosci danych. Ale moge sie mylic, dla hakera nic trudnego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    widzialam :)

Matko, co widzialas?? ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Matko, co widzialas?? ;)
    podejrzewam ze to samo co Paszczak + you.tube :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    podejrzewam ze to samo co Paszczak + you.tube :)

Aaa, no tak. Filmiki na YT sa tak genialnej jakosci, ze spokojnie mozna po nich trafic do mojego domu :D
    Ale Ty jestes tez szperasz, Bursztynie! :P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaa, no tak. Filmiki na YT sa tak genialnej jakosci, ze spokojnie mozna po nich trafic do mojego domu :D
    Ale Ty jestes tez szperasz, Bursztynie! :P
    to przez Paszczaka :) kiedy napisala z latwo Cie znalezc postanowilam sprawdzic czy to rzeczywiscie takie proste no i niestety tak. Po filmikach moze nie trafie do Ciebie do domu ale po sladzie corki juz predzej ;) Spoko, nie wybieram sie, za zimno dlamnie ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to przez Paszczaka :) ale po sladzie corki juz predzej ;) )

?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ?
    to samo o czym pisal Paszczak

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to samo o czym pisal Paszczak
    Aj, bo juz sie balam, ze mozna trafic do corki. To jest dla mnie duzo wiekszy stres, niz ogladanie moich wlasnych fotek.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aj, bo juz sie balam, ze mozna trafic do corki. To jest dla mnie duzo wiekszy stres, niz ogladanie moich wlasnych fotek.
    i dlatego uwazam ze im mniej info w sieci tym lepiej

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia kochane moje :D :D :D
    od rana już tyle popisane,ze szok !!!
    U nas dziś łądnie ale już nie tak jak wczoraj. A na forum widać,ze był weekend a dziś zwykły dzień odrazu wiecej kobietek tutaj :D
    WIecie mój maż jest informatykiem i naprawde wiem,ze jak ktos bardzo chce to nas namierzy i nie musimy wkładać żadnych zdjeć ani filmików i nie być super hakerem tylko powtórze pytanie Iwonki po co i na co???!!! no chyba,ze ktos ma z kimś problem to już jest tu pytanie?? niestety fora i wogóle intenet wiaze sie z takim ryzykiem i tak szczerze na każdym kroku!!! ale z drugiej strony jak by każdy tak myślał to by ze strachu przed innymi nikogo na forach i na necie nawet zabezpieczonym nie było!!! J
    edno jest pewne trzeba uważać i pilnować co sie pisze i ile chce sie napisać aby inni jednak sie nie domyślili - kto jest tą osoba!!!
    Ja sie ciesze,ze Was poznałam mimo,ze nie w realu :D :D :D

moremi, Lucky, samira, Bursztyn, iwcia77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pod wpływem Waszych wcześniejszych wypowiedzi na temat męskiej depilacji, zaproponowałam mojemu M, że jeżeli ja będę rodzic siłami natury, to on się wydepiluje. Nie bardzo mu się pomysł spodobał, ale wciąż negocjujemy ;-).

inessa, Lucky, Iwone, samira, iwcia77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie schizujmy..jakby tak człowiek patrzył na wszystko, że nas namierzą to dalej mieszkałybyśmy w jaskiniach
    wszędzie są nasze dane zdjęcia do dowodów paszportów i jak ktoś chce to się do nich dobierze ..pytanie po co?
    nie dajemy zdjęć kompromitujących nas więc niech spadają na drzewo

dzień dobry

a tak swoją drogą czy z zapodaj na forum można usunąć foty?

inessa, peppapig, Iwone, samira, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojego grzecznie poprosiłam.. że będę smarować mu plecy ;-)
    nie ma mega zarośnietych bo lekko na łopatkach i ramionach..
    nie lubię i koniec :-)
    sam teraz przed wakacjami idzie do kosmetyczki.. nie wiem dlaczemu ja mu nei mogę zrobić ;-) skoro on mi woskiem nogi robił to ja jemu chyba też.. hahaha
    nie zgadza się
    mysza1975 wrote:
    A ja pod wpływem Waszych wcześniejszych wypowiedzi na temat męskiej depilacji, zaproponowałam mojemu M, że jeżeli ja będę rodzic siłami natury, to on się wydepiluje. Nie bardzo mu się pomysł spodobał, ale wciąż negocjujemy ;-).

inessa, peppapig, Simba, samira, moremi, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze czekam od piątku na wynik biocenozy i martwię się
    bo jak będzie słabo to dupa z piątkowego hsg

Simba, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kobity :)

Lucky, inessa, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepita ;-)

inessa, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dlatego ubrałam okulary nikt mnie nie namierzy...

inessa, Bursztyn, iwcia77, moremi, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze czekam od piątku na wynik biocenozy i martwię się
    bo jak będzie słabo to dupa z piątkowego hsg

Nie martwic sie na zapas :) Nie napisze: "bedzie dobrze", bo strasznie mnie to stwierdzenie ostatnio irytuje, ale moze: "bedzie co ma byc" ;)
    Dzien dobry.
    Ja dzisiaj bez nastroju. Najchetniej bym sie sie nad soba pouzala, ale postanowilam zdusic w sobie te pokuse ;)
    Popracuje wiec - to tez dobre lekarstwo

peppapig, Lucky, inessa, Bozia3, samira, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2797 2798 2799 2800 2801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ