35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
my weekendowo siedzimy u rodzinki na działce więc nie ma kiedy pisać ale zaglądam
piękne jesteście, czyżby to forum przyciągało same fajne babki
Cafe współczuję trudów końcówki, trzymaj się dzielnie
Boziu piękny brzuszek
Aga, jak Tata? życzę Mu dużo zdrowia
Reni kiedy ruszacie z przeglądem? fajnie brzmi ta klinika
wszystkim ciężarówkom życzę zdrowia, a staraczkom ciąży
niech nam bociany przyniosą przychówek
bliska77, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie
ale mnie ominęło, matko!!! jak tak można
dwa dni miałam praktycznie wyjęte z życia przez pieprzony ból głowy, wczoraj było ok ale cześć dnia spędziłam na "pracach ziemnych" a drugą część u znajomych
Lucky dzięki, Tata różnie raz lepiej raz gorzej ale to już raczej tak będzie i po prostu wszyscy musimy nauczyć sie z tym żyć
dziewczyny ale laski jesteście, w sumie dobrze, ze mnie nie było bo i tak pewnie bym się nie ujawniła
Caffe, rozumiem Twój stan, u nas też wszystko w rozsypce, no my teoretycznie mamy miesiąc czasu więcej ale też już chyba czas zacząć sie ogarniać, po poniedziałkowej wizycie biorę się za cokolwiek związanego z dzieckiem
dzi ą, dla rozprostowania kości po wczorajszych pracach zaplanowałam sobie spacer 4km po dziecko czyli w sumie 8km chyba że mąż nas odbierze ale potem polowanie na buty dla niego.
miłego dnia laskiBursztyn, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mnie najbardzie zaskoczyla Reni. Wyobrazalam sobie Reńka tzn. Chlopczyce a tu drobna blindynka z dlugimi wlosami! Duze zaskoczenie.
Gdzie jest Aga?bliska77, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A tak poza tym to Bursztyn pachniesz mi ciażą
-
Bursztyn wrote:no to niestety nosy Was myla....musze Ciebie i Bozie rozczarowac, bo dzis tradycyjny spadek, jak zawsze rowne 0,2 i jak zawsze w 10 dniu po owul. I w KAZDYM cyklu tak jest, temp. zaczyna spadac zawsze w 10 lub 11 dpo. Szwajcarska precyzja.
. Pachnie ciążą - to nie znaczy już natychmiast...tylko w najbliższym kwartale na przykład..
Chciałabyś, żeby CI tak łatwo poszło - a pospaceruj sobie trochę po klinikach, mąż niech się zabawi w izolatce, może przetkaj rury - a nie tak - hop siup i już...myślisz, że tak łatwo się robi dzieci?
Bursztyn, bliska77, malgos741, Simba, Pusurek, moremi, Reni, inessa, iwcia77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:witajcie
ale mnie ominęło, matko!!! jak tak można
dwa dni miałam praktycznie wyjęte z życia przez pieprzony ból głowy, wczoraj było
dziewczyny ale laski jesteście, w sumie dobrze, ze mnie nie było bo i tak pewnie bym się nie ujawniłaBursztyn, bliska77, moremi, Iwone, inessa, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale Ty nie bądź w gorącej wodzie kąpana
. Pachnie ciążą - to nie znaczy już natychmiast...tylko w najbliższym kwartale na przykład..
Bozia3 wrote:Chciałabyś, żeby CI tak łatwo poszło - a pospaceruj sobie trochę po klinikach, mąż niech się zabawi w izolatce, może przetkaj rury - a nie tak - hop siup i już...myślisz, że tak łatwo się robi dzieci?bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja kawką, fakt te przestawianie godziny pomieszało mi wstawanie, trzeba powoli się przestawić.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017