X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    my weekendowo siedzimy u rodzinki na działce więc nie ma kiedy pisać ale zaglądam
    piękne jesteście, czyżby to forum przyciągało same fajne babki ;)

Cafe współczuję trudów końcówki, trzymaj się dzielnie
    Boziu piękny brzuszek
    Aga, jak Tata? życzę Mu dużo zdrowia
    Reni kiedy ruszacie z przeglądem? fajnie brzmi ta klinika

wszystkim ciężarówkom życzę zdrowia, a staraczkom ciąży
    niech nam bociany przyniosą przychówek

bliska77, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardzie zaskoczyla Reni. Wyobrazalam sobie Reńka tzn. Chlopczyce a tu drobna blindynka z dlugimi wlosami! Duze zaskoczenie.

Gdzie jest Aga?

moremi, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka dala czadu! Miss fitness na deptaku w Cannes! Tez zaskoczenie , choc w przyblizeniu wyobrazalam sobie Ewe jako zylete!

moremi, inessa, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brudztyna tez wyobrazalam sobie ciut bardziej "mocniej" choc pisaka ze jest eteryczna blondynka. Ale dzien z sesja zdjeciowa byl ekscytujacy, to fakt:-)

moremi, Bursztyn, inessa, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to Bursztyn pachniesz mi ciażą:-)

moremi, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, miałam robić dzisiaj badania, ale zapomniałam nasikać do pojemniczka o.O

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    ale mnie ominęło, matko!!! jak tak można :-)
    dwa dni miałam praktycznie wyjęte z życia przez pieprzony ból głowy, wczoraj było ok ale cześć dnia spędziłam na "pracach ziemnych" a drugą część u znajomych :-)
    Lucky dzięki, Tata różnie raz lepiej raz gorzej ale to już raczej tak będzie i po prostu wszyscy musimy nauczyć sie z tym żyć
    dziewczyny ale laski jesteście, w sumie dobrze, ze mnie nie było bo i tak pewnie bym się nie ujawniła ;-)
    Caffe, rozumiem Twój stan, u nas też wszystko w rozsypce, no my teoretycznie mamy miesiąc czasu więcej ale też już chyba czas zacząć sie ogarniać, po poniedziałkowej wizycie biorę się za cokolwiek związanego z dzieckiem :-)
    dzi ą, dla rozprostowania kości po wczorajszych pracach zaplanowałam sobie spacer 4km po dziecko czyli w sumie 8km chyba że mąż nas odbierze ale potem polowanie na buty dla niego.
    miłego dnia laski

Bursztyn, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mnie najbardzie zaskoczyla Reni. Wyobrazalam sobie Reńka tzn. Chlopczyce a tu drobna blindynka z dlugimi wlosami! Duze zaskoczenie.

Gdzie jest Aga?
    Może nie pamiętasz początków tu Reni, ale ona miała przecież wstawiony avatar ze swoim zdjęciem. Miała tam trochę krótsze włosy, ale poza tym to ta sama Reni :)

bliska77, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam to samo odczucie...

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku zameldowałam się
    Bursztynku, Ty wiesz &&&&&&&&&&

Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kuźwa, miałam robić dzisiaj badania, ale zapomniałam nasikać do pojemniczka o.O
    Zrobisz jutro ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    no to niestety nosy Was myla....musze Ciebie i Bozie rozczarowac, bo dzis tradycyjny spadek, jak zawsze rowne 0,2 i jak zawsze w 10 dniu po owul. I w KAZDYM cyklu tak jest, temp. zaczyna spadac zawsze w 10 lub 11 dpo. Szwajcarska precyzja.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzien dobry :)
    Po cholera ta zmiana czasu byla? Zeby ludzie nie mogli sie wyspac,co za dziadostwo!
    I jak tu dzien ma byc mily skoro czlowiek z samego rana sie denerwuje? ;)

bliska77, malgos741, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to niestety nosy Was myla....musze Ciebie i Bozie rozczarowac, bo dzis tradycyjny spadek, jak zawsze rowne 0,2 i jak zawsze w 10 dniu po owul. I w KAZDYM cyklu tak jest, temp. zaczyna spadac zawsze w 10 lub 11 dpo. Szwajcarska precyzja.
    ale Ty nie bądź w gorącej wodzie kąpana :). Pachnie ciążą - to nie znaczy już natychmiast...tylko w najbliższym kwartale na przykład..:) Chciałabyś, żeby CI tak łatwo poszło - a pospaceruj sobie trochę po klinikach, mąż niech się zabawi w izolatce, może przetkaj rury - a nie tak - hop siup i już...myślisz, że tak łatwo się robi dzieci? ;)

Bursztyn, bliska77, malgos741, Simba, Pusurek, moremi, Reni, inessa, iwcia77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi mój chłop też pływa na takich rejsach - ja nie biorę w tym udziału - może się kiedyś skuszę :) Też mam takie filmiki w domu - fajna sprawa :)

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, czas niebawem pokaże, wiadomo, ze nie ma co się nakręcać ale dobrej myśli trzeba byc <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    ale mnie ominęło, matko!!! jak tak można :-)
    dwa dni miałam praktycznie wyjęte z życia przez pieprzony ból głowy, wczoraj było
    dziewczyny ale laski jesteście, w sumie dobrze, ze mnie nie było bo i tak pewnie bym się nie ujawniła ;-)
    a dlaczego nie? Czy my robimy tu coś złego - żeby się aż tak mocno ukrywać - jakbyśmy były co najmniej na jakimś morderczym czy mordowniczym (?!)forum...;)

Bursztyn, bliska77, moremi, Iwone, inessa, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Ty nie bądź w gorącej wodzie kąpana :). Pachnie ciążą - to nie znaczy już natychmiast...tylko w najbliższym kwartale na przykład..:)
    aaaa....no chyba ze tak :)
    Bozia3 wrote:
    Chciałabyś, żeby CI tak łatwo poszło - a pospaceruj sobie trochę po klinikach, mąż niech się zabawi w izolatce, może przetkaj rury - a nie tak - hop siup i już...myślisz, że tak łatwo się robi dzieci? ;)
    no wiem wiem, musze wydreptac swoje... ;)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, czas niebawem pokaże, wiadomo, ze nie ma co się nakręcać ale dobrej myśli trzeba byc <3
    czas i hsg przypuszczam ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja kawką, fakt te przestawianie godziny pomieszało mi wstawanie, trzeba powoli się przestawić. :-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 2795 2796 2797 2798 2799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ