X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pięknie. Kurcze Simba - obstawiałam Cię jakoś na zielono. No nic. Każdy ma swoją drogę - może faktycznie pisane CI bliźniaki :)

Biorę się za prasowanie, bo mam zaległości chyba z 10 prań. Nie bardzo przepadam za tym zajęciem, ale jak już zacznę, to jadę z koksem przez pół dnia. A potem idziemy ze znajomymi na obiad przy stadninie koni - zielono, kolorowo i ciepło....:)

samira, Bursztyn, Pusurek, moremi, Lucky, caffe, iwcia77, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - końcówa jest koszmarna - pamiętam przecież jak było...Ciesz się, że ominą Cie upały - urodzisz w dobrym momencie....:) Wrzucaj fotę brzucha - bo za chwilę będzie za późno...

Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - wyglądasz teraz super - dużo lepiej Ci w ciemnych włosach :) A na tle lasu jeszcze lepiej...:)

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U nas niezbyt slonecznie ale cieplo, drzewa kwitna i powietrze pachnie wiosna wiec nie jest zle :)
    Udanej niedzieli :)

AsiaPoli, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, miłej, spokojnej i udanej niedzieli :)

inessa lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z cieplej w koncu Anglii,u nas dzis Dzien Mamy,rano prezenty i sniadanko a teraz kawka z corcia,mam nadzieje ze w przyszlym roku juz bede obchodzic podwojnie to swieto z corcia i synusiem...moze:).Wszystkim mamom Najlepszego i tym przyszlym tez ,a co tam :)

inessa, Bozia3, Pusurek, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Witam z cieplej w koncu Anglii,u nas dzis Dzien Mamy,rano prezenty i sniadanko a teraz kawka z corcia,mam nadzieje ze w przyszlym roku juz bede obchodzic podwojnie to swieto z corcia i synusiem...moze:).Wszystkim mamom Najlepszego i tym przyszlym tez ,a co tam :)
    jakos tak nie moge sie przyzwyczaic do tego ze tubylcy obchodza Dzien Matki dzisiaj a nie 26 maja :)

moremi, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u nas 20 stopni :) życze spokojnej słonecznej niedzieli :)
    Ja robie obiadek a potem wybieramy sie mimo mojego przeziebienia na spacer :) ( to przeziebienie to raczej duża alergia!!!)
    Dziekuje za komplementy aż sie zawstydziłam bo Wy wszystkie takie ładniutkie i młodziutkie :D :D :D

grosza, samira, megan8, caffe, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

U nas niezbyt slonecznie ale cieplo, drzewa kwitna i powietrze pachnie wiosna wiec nie jest zle :)
    Udanej niedzieli :)
    a wiewiórki-wariatki się uspokoiły? Czy znów jesteś zasmucona ich losem? ;)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a wiewiórki-wariatki się uspokoiły? Czy znów jesteś zasmucona ich losem? ;)
    dzis widzialam jedna w ogrodzie i wygladalo na to ze wyszla z depresji, wiec albo wiosna albo bierze leki ;)

moremi, inessa, samira, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie tez super pogoda .milej niedzieli zycze

inessa, Bursztyn, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jesli chodzi o restauracje i stadnine jedziecie do Paczoltowic? Jezdzilam tam strzelac, super sprawa, maja tez klub golfowy- mojego chlopa to bardzo cieszy :) fajne miejsce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:50

grosza, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakos tak nie moge sie przyzwyczaic do tego ze tubylcy obchodza Dzien Matki dzisiaj a nie 26 maja :)

To tak jak ja! To Dzien Matki jest swietem ruchomym, tzn, nie ma stalej daty, a obchodzi sie go w 2 niedziele lutego. Dzien ojca obchodzi sie w 2 niedziele listopada.
    Ale my obchodzimy polskie dni, tak corka ma zakorzenione, ale kto wie, moze za chwile bedziemy obchodzic je podwojnie? ;) Z polskich nie zrezygnujemy, ale moze dolaczymy i norweskie? ;) Zawsze to wiecej prezentow dla mamusi! ;)
    I na pewno zawsze bedziemy obchodzic Dzien Dziecka - tu go nie ma...

Bursztyn, samira, inessa, AsiaPoli, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dzis widzialam jedna w ogrodzie i wygladalo na to ze wyszla z depresji, wiec albo wiosna albo bierze leki ;)

Moze sobie faceta znalazla? ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze sobie faceta znalazla? ;)
    calkiem mozliwe :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu zostalam uszczesliwiona jajkami prosto z dupki! ;) Znaczy z kurzej dupki, nie mowie o owulacji ;) Kochamy jajka, ale moze macie jakies fajne propozycje na wykorzystanie ich? Byle nie mialo to 1000 kalorii ;)

moremi, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    to te 1000 kalorii:
    ser żółty (doskonałe źródło wapnia) ścieram na tarce z grubymi oczkami, jajka na twardo kroję w drobną kosteczkę, daję do tego mnóstwo szczypiorku i troszkę majonezu. Takie coś później na chlebek zdrowotny z Hajnówki. Pycha :)

Ja lubie tez takie cuda! :) I mowisz, ze to moze miec 1000 kalorii? ;) Ja bym pomyslala, ze max 300, jak zjesz z 6 kromek ;)
    Ja w koncu poprzestane na jajkach faszerowanych wedzonym lososiem, akurat mam maly kawalek, to sie pieknie wykorzysta. Jajka gotowane na pol ( wzdluz ), wyciagam zoltka, siekam je i mieszam z drobno posiekanym lososiem i wpycham z powrotem do jajka. Mozna wymieszac z majonezem, ja lubie bez. Na gore szczypiorek i pycha! Tej pasty zawsze zostanie wiecej, wiec reszta na kanapki :)
    To u nas jedno z ulubionych dan Wielkanocnych, dzis sobie zafunduje mala Wielkanoc zatem. :)

moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, wszystko juz masz kupione? Nie mowie o ciuszkach i zabawkach, ale sprzetach, wozkach, mebelkach?

Łóżeczko kupione, pewnie jutro lub we wtorek przywiozą. Wózek wybrany, ale nie kupiony, może zrobię to w tygodniu. Szafę zrobi mój m, jest na etapie projektu :P Sumując wszystko: jesteśmy w rozsypce :)

Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy zacząć sprzątać, a skończyło się na tym, że założyliśmy panele w jednym pokoju, stwierdziliśmy, że demontujemy szafkę i coś tam jeszcze. Po demontażu w ścianach zostały dziury, więc trzeba było je zaszpachlować. A skoro już coś szpachlujemy, to wszystko co się da.... Efekt taki, że będzie malowanie... Nie mówiąc już o tym ile pyłu się osadziło po tym wszystkiem. Także u mnie plac budowy :P

moremi, Pusurek, samira, inessa, malgos741, iwcia77, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - końcówa jest koszmarna - pamiętam przecież jak było...Ciesz się, że ominą Cie upały - urodzisz w dobrym momencie....:) Wrzucaj fotę brzucha - bo za chwilę będzie za późno...
    Jak tylko zrobimy foty to wrzucę, bo sama nie mam nawet jednej :) jak już pewnie przeczytałaś, u mnie w domu burdel. Postaram się jednak wrzucić swoje zdjęcie żeby było wiadomo o kogo chodzi, tak jak zrobiłyście to Wy :)

Co do mojego samopoczucia, to fakt, gdyby były takie upały jak rok temu, to można się przekręcić. Jednak mnie jest coraz ciężej i kręgosłup napiernicza od ciężaru. Nie cały czas, ale jak już przeholuję z siedzeniem lub staniem. Wczoraj czułam się strasznie. W sklepie robiło mi się lekko słabo, w domu było mi źle i większość dnia przeleżałam. Dzisiaj jest lepiej i coś tam robię, ale ogólnie to w pierwszej ciąży nawet o połowę nie było mi tak ciężko.

Pusurek, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2793 2794 2795 2796 2797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ