SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pięknie. Kurcze Simba - obstawiałam Cię jakoś na zielono. No nic. Każdy ma swoją drogę - może faktycznie pisane CI bliźniaki :)

Biorę się za prasowanie, bo mam zaległości chyba z 10 prań. Nie bardzo przepadam za tym zajęciem, ale jak już zacznę, to jadę z koksem przez pół dnia. A potem idziemy ze znajomymi na obiad przy stadninie koni - zielono, kolorowo i ciepło....:)

samira, Bursztyn, Pusurek, moremi, Lucky, caffe, iwcia77, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - końcówa jest koszmarna - pamiętam przecież jak było...Ciesz się, że ominą Cie upały - urodzisz w dobrym momencie....:) Wrzucaj fotę brzucha - bo za chwilę będzie za późno...

Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - wyglądasz teraz super - dużo lepiej Ci w ciemnych włosach :) A na tle lasu jeszcze lepiej...:)

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U nas niezbyt slonecznie ale cieplo, drzewa kwitna i powietrze pachnie wiosna wiec nie jest zle :)
    Udanej niedzieli :)

AsiaPoli, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, miłej, spokojnej i udanej niedzieli :)

inessa lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z cieplej w koncu Anglii,u nas dzis Dzien Mamy,rano prezenty i sniadanko a teraz kawka z corcia,mam nadzieje ze w przyszlym roku juz bede obchodzic podwojnie to swieto z corcia i synusiem...moze:).Wszystkim mamom Najlepszego i tym przyszlym tez ,a co tam :)

inessa, Bozia3, Pusurek, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Witam z cieplej w koncu Anglii,u nas dzis Dzien Mamy,rano prezenty i sniadanko a teraz kawka z corcia,mam nadzieje ze w przyszlym roku juz bede obchodzic podwojnie to swieto z corcia i synusiem...moze:).Wszystkim mamom Najlepszego i tym przyszlym tez ,a co tam :)
    jakos tak nie moge sie przyzwyczaic do tego ze tubylcy obchodza Dzien Matki dzisiaj a nie 26 maja :)

moremi, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u nas 20 stopni :) życze spokojnej słonecznej niedzieli :)
    Ja robie obiadek a potem wybieramy sie mimo mojego przeziebienia na spacer :) ( to przeziebienie to raczej duża alergia!!!)
    Dziekuje za komplementy aż sie zawstydziłam bo Wy wszystkie takie ładniutkie i młodziutkie :D :D :D

grosza, samira, megan8, caffe, malgos741, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

U nas niezbyt slonecznie ale cieplo, drzewa kwitna i powietrze pachnie wiosna wiec nie jest zle :)
    Udanej niedzieli :)
    a wiewiórki-wariatki się uspokoiły? Czy znów jesteś zasmucona ich losem? ;)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a wiewiórki-wariatki się uspokoiły? Czy znów jesteś zasmucona ich losem? ;)
    dzis widzialam jedna w ogrodzie i wygladalo na to ze wyszla z depresji, wiec albo wiosna albo bierze leki ;)

moremi, inessa, samira, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie tez super pogoda .milej niedzieli zycze

inessa, Bursztyn, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jesli chodzi o restauracje i stadnine jedziecie do Paczoltowic? Jezdzilam tam strzelac, super sprawa, maja tez klub golfowy- mojego chlopa to bardzo cieszy :) fajne miejsce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:50

grosza, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakos tak nie moge sie przyzwyczaic do tego ze tubylcy obchodza Dzien Matki dzisiaj a nie 26 maja :)

To tak jak ja! To Dzien Matki jest swietem ruchomym, tzn, nie ma stalej daty, a obchodzi sie go w 2 niedziele lutego. Dzien ojca obchodzi sie w 2 niedziele listopada.
    Ale my obchodzimy polskie dni, tak corka ma zakorzenione, ale kto wie, moze za chwile bedziemy obchodzic je podwojnie? ;) Z polskich nie zrezygnujemy, ale moze dolaczymy i norweskie? ;) Zawsze to wiecej prezentow dla mamusi! ;)
    I na pewno zawsze bedziemy obchodzic Dzien Dziecka - tu go nie ma...

Bursztyn, samira, inessa, AsiaPoli, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dzis widzialam jedna w ogrodzie i wygladalo na to ze wyszla z depresji, wiec albo wiosna albo bierze leki ;)

Moze sobie faceta znalazla? ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze sobie faceta znalazla? ;)
    calkiem mozliwe :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu zostalam uszczesliwiona jajkami prosto z dupki! ;) Znaczy z kurzej dupki, nie mowie o owulacji ;) Kochamy jajka, ale moze macie jakies fajne propozycje na wykorzystanie ich? Byle nie mialo to 1000 kalorii ;)

moremi, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    to te 1000 kalorii:
    ser żółty (doskonałe źródło wapnia) ścieram na tarce z grubymi oczkami, jajka na twardo kroję w drobną kosteczkę, daję do tego mnóstwo szczypiorku i troszkę majonezu. Takie coś później na chlebek zdrowotny z Hajnówki. Pycha :)

Ja lubie tez takie cuda! :) I mowisz, ze to moze miec 1000 kalorii? ;) Ja bym pomyslala, ze max 300, jak zjesz z 6 kromek ;)
    Ja w koncu poprzestane na jajkach faszerowanych wedzonym lososiem, akurat mam maly kawalek, to sie pieknie wykorzysta. Jajka gotowane na pol ( wzdluz ), wyciagam zoltka, siekam je i mieszam z drobno posiekanym lososiem i wpycham z powrotem do jajka. Mozna wymieszac z majonezem, ja lubie bez. Na gore szczypiorek i pycha! Tej pasty zawsze zostanie wiecej, wiec reszta na kanapki :)
    To u nas jedno z ulubionych dan Wielkanocnych, dzis sobie zafunduje mala Wielkanoc zatem. :)

moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, wszystko juz masz kupione? Nie mowie o ciuszkach i zabawkach, ale sprzetach, wozkach, mebelkach?

Łóżeczko kupione, pewnie jutro lub we wtorek przywiozą. Wózek wybrany, ale nie kupiony, może zrobię to w tygodniu. Szafę zrobi mój m, jest na etapie projektu :P Sumując wszystko: jesteśmy w rozsypce :)

Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy zacząć sprzątać, a skończyło się na tym, że założyliśmy panele w jednym pokoju, stwierdziliśmy, że demontujemy szafkę i coś tam jeszcze. Po demontażu w ścianach zostały dziury, więc trzeba było je zaszpachlować. A skoro już coś szpachlujemy, to wszystko co się da.... Efekt taki, że będzie malowanie... Nie mówiąc już o tym ile pyłu się osadziło po tym wszystkiem. Także u mnie plac budowy :P

moremi, Pusurek, samira, inessa, malgos741, iwcia77, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - końcówa jest koszmarna - pamiętam przecież jak było...Ciesz się, że ominą Cie upały - urodzisz w dobrym momencie....:) Wrzucaj fotę brzucha - bo za chwilę będzie za późno...
    Jak tylko zrobimy foty to wrzucę, bo sama nie mam nawet jednej :) jak już pewnie przeczytałaś, u mnie w domu burdel. Postaram się jednak wrzucić swoje zdjęcie żeby było wiadomo o kogo chodzi, tak jak zrobiłyście to Wy :)

Co do mojego samopoczucia, to fakt, gdyby były takie upały jak rok temu, to można się przekręcić. Jednak mnie jest coraz ciężej i kręgosłup napiernicza od ciężaru. Nie cały czas, ale jak już przeholuję z siedzeniem lub staniem. Wczoraj czułam się strasznie. W sklepie robiło mi się lekko słabo, w domu było mi źle i większość dnia przeleżałam. Dzisiaj jest lepiej i coś tam robię, ale ogólnie to w pierwszej ciąży nawet o połowę nie było mi tak ciężko.

Pusurek, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2793 2794 2795 2796 2797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ