35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:po pierwsze ma się ją na oku
po drugie.. jakoś tak lepiej na sercu jak jej się nie wiedzie hahah
przeciez to nawet nie Twoj byly facet, tylko obca baba zupelnie...to co to za roznica czy jej sie wiedzie czy nie? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale po co tracic energie na monitorowanie BYLEJ baby?
przeciez to nawet nie Twoj byly facet, tylko obca baba zupelnie...to co to za roznica czy jej sie wiedzie czy nie?
Juz to Reni pieknie wytlumaczylaPoza tym, jaka tam obca? Jak moj facet kiedys ja bzykal, to taka troche mniej obca, co?
Bursztyn, Reni, Mango, samira, iwcia77, moremi, mama78 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sama nie wiem?
Bardziej chyba na zasadzie, ze trzeba znac kroki wroga, zanim zaatakuje. Bo ona z tych atakujacych, niestety... Ale tez lubie wiedziec, co u niej, nie dlatego, ze za nia przepadam, wrecz przeciwnie. A juz doswiadczylismy, ze jak u niej dobrze ( ma faceta, prace ) to mniej nas neka, a to cenne...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nie ale lubię od czasu do czasu luknąć co u niej słychać..
laska jest młodsza prawie o 8 lat a zaczyna wyglądać starzej ode mnie..
serce rośnie
w sumie to mam ją w dupie..Bursztyn wrote:bo co moze zrobic? obawiasz sie czegos z jej strony?Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie ale lubię od czasu do czasu luknąć co u niej słychać..
laska jest młodsza prawie o 8 lat a zaczyna wyglądać starzej ode mnie..
serce rośnie
w sumie to mam ją w dupie..ale zlosc do niej masz duza....
-
eee tam... nie mam złości do niej żadnej ..
w sumie to powinnam jej podziękować ale dzięki temu, że zerwali ja miałam okazję go poznać.. ja jej nawet na oczy nie widziałam
Bursztyn wrote:jesli ja monitorujesz to nie masz jej w dupie...ale zlosc do niej masz duza....
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to musi jednak pochlaniac energie emocjonalna oczywiscie, takie sledzenie i raczej uniemozliwia odciecie sie....i tak bedziesz juz do smierci ja monitorowac?
Do samiuskiej smierciMoze kiedys w jednym domu starcow wyladujamy, bo mieszka w miescie obok
A energii to mam tyle, ze by jeszcze na 2 takie wytarczyloReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eee tam... nie mam złości do niej żadnej ..
w sumie to powinnam jej podziękować ale dzięki temu, że zerwali ja miałam okazję go poznać.. ja jej nawet na oczy nie widziałam -
Bursztyn wrote:to juz nawet nie chodzi o wrogow, moze byc np. niechciany wielbiciel, opcji jest wiele
A już obserwowanie byłej obecnego - to już czad. Co też w tych ludziach siedzi... - i to taka poczciwa Reni - a wciąż czuje się zagrożona jakąś byłą....jaja
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Do samiuskiej smierci
Moze kiedys w jednym domu starcow wyladujamy, bo mieszka w miescie obok
A energii to mam tyle, ze by jeszcze na 2 takie wytarczylo -
nie umiem Ci tego wytłumaczyć.. taka ciekawość ludzka..
a cieszę się, że staro wygląda, bo ona komentowała mój rocznik..że mój m wziął sobie starszą
Bursztyn wrote:no to tym bardziej! myslalam ze cos Ci zrobila....To Po co dalej to ciagnac za soba jak smrod za wojskiem? i cieszyc sie z tego ze staro wyglada i jej sie nie wiedzie?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty masz do czynienia z wariatami to jeszcze jestem to w stanie jakoś zrozumiec, ale innych przypadków naprawdę nie kumam.
Bozia3 wrote:A już obserwowanie byłej obecnego - to już czad. Co też w tych ludziach siedzi... - i to taka poczciwa Reni - a wciąż czuje się zagrożona jakąś byłą....jaja
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - w 19 tygodniu 2 kilo - to ja bym się martwiła, że za mało mi waga rośnie - ciekawe co na to Twój lekarz....
A czemu jesteś na L4? Masz jakieś zagrożenie ciąży - bo już mi się tu trochę wszyscy mylą i ich przypadłości...
Ja mialam skurcze od 13 tygodnia ciazy. W poprzedniej ciazy dokladnie to samo, leki + lezenie prawie 4 miesiace, bo sie znacznie skrocila szyjka. Teraz nikt tego nie sprawdzil, no bo jak, wiec lekarz od razu kazal zmienic tryb zycia i przestac pracowac. A lekarz moj na wage nic nie mowi, bo mnie nie widzial od stycznia, wszystko zalatwiamy na telefon. Oglada i bada mnie polozna, ale mierzac macice zawsze jej sie wszystko podobalo, ruchy plody sa, tetno jest, na usg w 13 tygodniu bylo wszystko ok. a w srode kolejne usg...
Andzia33 lubi tę wiadomość