X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po pierwsze ma się ją na oku
    po drugie.. jakoś tak lepiej na sercu jak jej się nie wiedzie hahah
    Reni, chyba jestes moja siostra! :D

Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale po co tracic energie na monitorowanie BYLEJ baby?
    przeciez to nawet nie Twoj byly facet, tylko obca baba zupelnie...to co to za roznica czy jej sie wiedzie czy nie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale po co tracic energie na monitorowanie BYLEJ baby?
    przeciez to nawet nie Twoj byly facet, tylko obca baba zupelnie...to co to za roznica czy jej sie wiedzie czy nie?

Juz to Reni pieknie wytlumaczyla :D Poza tym, jaka tam obca? Jak moj facet kiedys ja bzykal, to taka troche mniej obca, co? :P ;)

Bursztyn, Reni, Mango, samira, iwcia77, moremi, mama78 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekajcie jeszcze 10 latek i będziecie sie cieszyc że was ktoś namierza ;)

Reni, Iwone, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sama nie wiem? :D Bardziej chyba na zasadzie, ze trzeba znac kroki wroga, zanim zaatakuje. Bo ona z tych atakujacych, niestety... Ale tez lubie wiedziec, co u niej, nie dlatego, ze za nia przepadam, wrecz przeciwnie. A juz doswiadczylismy, ze jak u niej dobrze ( ma faceta, prace ) to mniej nas neka, a to cenne... ;)
    to musi jednak pochlaniac energie emocjonalna oczywiscie, takie sledzenie i raczej uniemozliwia odciecie sie....i tak bedziesz juz do smierci ja monitorowac?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Juz to Reni pieknie wytlumaczyla :D Poza tym, jaka tam obca? Jak moj facet kiedys ja bzykal, to taka troche mniej obca, co? :P ;)
    straszne....no ale kazdy lubi co innego

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Ty tez kiedyś możesz być byłą....

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chociażby taka, że mamy działki obok siebie..
    i musi być namierzona..
    bo co moze zrobic? obawiasz sie czegos z jej strony?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ale lubię od czasu do czasu luknąć co u niej słychać..
    laska jest młodsza prawie o 8 lat a zaczyna wyglądać starzej ode mnie..
    serce rośnie
    w sumie to mam ją w dupie..
    Bursztyn wrote:
    bo co moze zrobic? obawiasz sie czegos z jej strony?

Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ale lubię od czasu do czasu luknąć co u niej słychać..
    laska jest młodsza prawie o 8 lat a zaczyna wyglądać starzej ode mnie..
    serce rośnie
    w sumie to mam ją w dupie..
    jesli ja monitorujesz to nie masz jej w dupie... :) ale zlosc do niej masz duza.... :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee tam... nie mam złości do niej żadnej ..
    w sumie to powinnam jej podziękować ale dzięki temu, że zerwali ja miałam okazję go poznać.. ja jej nawet na oczy nie widziałam
    Bursztyn wrote:
    jesli ja monitorujesz to nie masz jej w dupie... :) ale zlosc do niej masz duza.... :)

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to musi jednak pochlaniac energie emocjonalna oczywiscie, takie sledzenie i raczej uniemozliwia odciecie sie....i tak bedziesz juz do smierci ja monitorowac?

Do samiuskiej smierci ;) Moze kiedys w jednym domu starcow wyladujamy, bo mieszka w miescie obok :D
    A energii to mam tyle, ze by jeszcze na 2 takie wytarczylo :P

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eee tam... nie mam złości do niej żadnej ..
    w sumie to powinnam jej podziękować ale dzięki temu, że zerwali ja miałam okazję go poznać.. ja jej nawet na oczy nie widziałam
    no to tym bardziej! myslalam ze cos Ci zrobila....To Po co dalej to ciagnac za soba jak smrod za wojskiem? i cieszyc sie z tego ze staro wyglada i jej sie nie wiedzie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to juz nawet nie chodzi o wrogow, moze byc np. niechciany wielbiciel, opcji jest wiele
    Ty masz do czynienia z wariatami to jeszcze jestem to w stanie jakoś zrozumiec, ale innych przypadków naprawdę nie kumam.

A już obserwowanie byłej obecnego - to już czad :). Co też w tych ludziach siedzi... - i to taka poczciwa Reni - a wciąż czuje się zagrożona jakąś byłą....jaja

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Do samiuskiej smierci ;) Moze kiedys w jednym domu starcow wyladujamy, bo mieszka w miescie obok :D
    A energii to mam tyle, ze by jeszcze na 2 takie wytarczylo :P
    zdrowe to nie jest i higienie psychicznej nie sluzy, ale jesli nie szkoda Ci trwonic na to czas i power to Twoja sprawa :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie umiem Ci tego wytłumaczyć.. taka ciekawość ludzka..
    a cieszę się, że staro wygląda, bo ona komentowała mój rocznik..że mój m wziął sobie starszą
    Bursztyn wrote:
    no to tym bardziej! myslalam ze cos Ci zrobila....To Po co dalej to ciagnac za soba jak smrod za wojskiem? i cieszyc sie z tego ze staro wyglada i jej sie nie wiedzie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek - w 19 tygodniu 2 kilo - to ja bym się martwiła, że za mało mi waga rośnie - ciekawe co na to Twój lekarz....

A czemu jesteś na L4? Masz jakieś zagrożenie ciąży - bo już mi się tu trochę wszyscy mylą i ich przypadłości...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty masz do czynienia z wariatami to jeszcze jestem to w stanie jakoś zrozumiec, ale innych przypadków naprawdę nie kumam.
    niestety...
    Bozia3 wrote:
    A już obserwowanie byłej obecnego - to już czad :). Co też w tych ludziach siedzi... - i to taka poczciwa Reni - a wciąż czuje się zagrożona jakąś byłą....jaja
    ma to cos na celu....kontrola zazwyczaj ma wyeliminowac zagrozenie...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie umiem Ci tego wytłumaczyć.. taka ciekawość ludzka..
    a cieszę się, że staro wygląda, bo ona komentowała mój rocznik..że mój m wziął sobie starszą
    aaa....no to Cie jednak podkurwila :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusurek - w 19 tygodniu 2 kilo - to ja bym się martwiła, że za mało mi waga rośnie - ciekawe co na to Twój lekarz....

A czemu jesteś na L4? Masz jakieś zagrożenie ciąży - bo już mi się tu trochę wszyscy mylą i ich przypadłości...

Ja mialam skurcze od 13 tygodnia ciazy. W poprzedniej ciazy dokladnie to samo, leki + lezenie prawie 4 miesiace, bo sie znacznie skrocila szyjka. Teraz nikt tego nie sprawdzil, no bo jak, wiec lekarz od razu kazal zmienic tryb zycia i przestac pracowac. A lekarz moj na wage nic nie mowi, bo mnie nie widzial od stycznia ;), wszystko zalatwiamy na telefon. Oglada i bada mnie polozna, ale mierzac macice zawsze jej sie wszystko podobalo, ruchy plody sa, tetno jest, na usg w 13 tygodniu bylo wszystko ok. a w srode kolejne usg...

Andzia33 lubi tę wiadomość

‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ