SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze - skurcze od 13 tygodnia to faktycznie niewesoło... ja na razie spokój ze wszystkim i zaczęłam uskuteczniać spacery dłuższe...cieszę się, że nie muszę leżeć - leżałam 4 miesiące w poprzedniej i to była masakra. Zacznę w przyszłym tygodniu basen, a na Boże Ciało wybieram się nawet na Węgry - na baseny termalne. Do gorących wchodzić nie będę, ale w zwykłym wypływam się na maksa...:)

Pusurek, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hihi, ja googlam czasami swoich ex-ow ;) ciekawe o czym to swiadczy ;)
    ze masz taka potrzebe :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hihi, ja googlam czasami swoich ex-ow ;) ciekawe o czym to swiadczy ;)

Ze mamy cos pod czapka! :P Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto sie nigdy nie zainteresowal, co sie dzieje u ex! Sa tacy? :P

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ze mamy cos pod czapka! :P Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto sie nigdy nie zainteresowal, co sie dzieje u ex! Sa tacy? :P
    raz mozna, googlasz, wiesz i ta wiedza Ci wystarczy, ale caly czas sledzic i to jak niektorzy ;) sie deklaruja do usranej smierci? :) no, wtedy nalezaloby sie zastanowic po sie tak NAPRAWDE taka "aktywnosc" uprawia....

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    raz mozna, googlasz, wiesz i ta wiedza Ci wystarczy, ale caly czas sledzic i to jak niektorzy ;) sie deklaruja do usranej smierci? :) no, wtedy nalezaloby sie zastanowic po sie tak NAPRAWDE taka "aktywnosc" uprawia....

Aaa, wiec i Bursztyn googla exow! ;) :P
    Do smierci to dzolk byl, no! Taka riposta na pytanie. Ja tam nie wiem, jak sie nam losy potocza, przez chwile, niestety, musimy sie z nia jeszcze kontaktowac, ale zakladam, ze kiedys zniknie na dobre z naszego zycia i juz. Wtedy wiedza o niej przestanie byc mi potrzebna. :)

megan8 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

ja
    mam kompletnie w dupie moich ex oraz jestem zadowolona że sie tak szczęśliwie skończyło....tzn że sie ich pozbyłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcinam wlasnie focaccie prosto w piekarnika. Tak sie jej pieknie brzezki zarumienily... Poezja! :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaa, wiec i Bursztyn googla exow! ;) :P
    Do smierci to dzolk byl, no! Taka riposta na pytanie. Ja tam nie wiem, jak sie nam losy potocza, przez chwile, niestety, musimy sie z nia jeszcze kontaktowac, ale zakladam, ze kiedys zniknie na dobre z naszego zycia i juz. Wtedy wiedza o niej przestanie byc mi potrzebna. :)
    bledny wniosek, nigdzie nie napisalam ze googlam exow, jakos nie mam takiej potrzeby, ale rozumialabym jesli ktos to zrobi raz, dowie sie czego ma sie dowiedziec i koniec, ale zycie przeszloscia nie jest zdrowe, wiec jesli tak sie dzieje to nalezaloby sie dowiedzic z jakiego powodu...
    Rozne sa uklady rodzinne, i jesli sa np. wspolne dzieci z poprzeniego zwiazku to wiadomo ze kontak z ex jest nie do unikniecia. Ale jesli nie ma nic co laczy to nie wiem po sie w tym grzebac...ale za ludzmi sie nie trafi ;)

samira, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co innego sprawdzić byłego - ja czasem na facie sprawdzę, czy gdzieś tam, ale to raz na kilka lat - z ciekawości co u nich - tak po ludzku....Nie przyszłoby mi do głowy tropić ex kobiety mojego partnera - bo co mnie one obchodzą??? No chyba, że jakoś zatruwałyby nam życie - to wtedy bym nie śledziła, tylko poszukała innych, bardziej skutecznych metod. Takie tropienie i porównywanie się tylko by mnie niszczyło - a nie ją.....

Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wcinam wlasnie focaccie prosto w piekarnika. Tak sie jej pieknie brzezki zarumienily... Poezja! :)
    a ja zjadłam barszcz czerwony z jajkiem i sałatkę grecką i też mi dobrze :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zaczęły się zachcianki.
    Wczoraj nosiło mnie na kremówkę, niestety w najbliższej okolicy nie znalazłam, a potem ta moja niezaspokojona potrzeba mi się śniła. Całą noc łaziłam po jakimś miasteczku i szukałam cukierni.

A dzisiaj miałam ochotę na słono. Byłam w sklepie i kupiłam paczuszkę chipsów. Wiem jestem ch..ową matką, ale paczuszka najmniejsza z możliwych i naprawdę nie mogłam się oprzeć.

EwaT, Bozia3, moremi, Mango, Iwone, Simba, gosia7122, iwcia77, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

A dzisiaj miałam ochotę na słono. Byłam w sklepie i kupiłam paczuszkę chipsów. Wiem jestem ch..ową matką, ale paczuszka najmniejsza z możliwych i naprawdę nie mogłam się oprzeć.
    A cóż dziecku zaszkodzą chipsy - jedz ile masz ochotę - to częsta przypadłość w ciąży - smak na fast foody. Tylko ograniczaj jeśli chcesz ze względu na sama siebie - bo dupsko rośnie, a dziecku chipsami nic nie zrobisz...

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Witam,

a ja głodna i zastanawiam się co zjeść ale w piecu mam wrzucony do wyrastania chlebek :P

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    :)

Witam,

a ja głodna i zastanawiam się co zjeść ale w piecu mam wrzucony do wyrastania chlebek :P
    o jaki ambitny plan - 14 kg :)

Myszonek, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam miłego popołudnia :)

Myszonek, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

To prawda - ambitny - ale czasu jeszcze nie określiłam ;) mam nadzieję, że się uda

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam ambitniejszy bo 15kg :P

moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To prawda - ambitny - ale czasu jeszcze nie określiłam ;) mam nadzieję, że się uda
    widzę że wzięłaś przykład ze mnie i też zapodałaś tu suwaczka strażnika wagi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 16:53

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    widzę że wzięłaś przykład z przykład ze mnie i też zapodałaś tu suwaczka strażnika wagi :D

cieszę się, że "wzięłam przykład" a nie zgapiłam. Szczerze mówiąc, zainspirowałaś mnie ;)

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam ambitniejszy bo 15kg :P
    tylko kiedy ruszy do przodu? ;)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2800 2801 2802 2803 2804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ