X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze - skurcze od 13 tygodnia to faktycznie niewesoło... ja na razie spokój ze wszystkim i zaczęłam uskuteczniać spacery dłuższe...cieszę się, że nie muszę leżeć - leżałam 4 miesiące w poprzedniej i to była masakra. Zacznę w przyszłym tygodniu basen, a na Boże Ciało wybieram się nawet na Węgry - na baseny termalne. Do gorących wchodzić nie będę, ale w zwykłym wypływam się na maksa...:)

Pusurek, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hihi, ja googlam czasami swoich ex-ow ;) ciekawe o czym to swiadczy ;)
    ze masz taka potrzebe :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hihi, ja googlam czasami swoich ex-ow ;) ciekawe o czym to swiadczy ;)

Ze mamy cos pod czapka! :P Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto sie nigdy nie zainteresowal, co sie dzieje u ex! Sa tacy? :P

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ze mamy cos pod czapka! :P Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto sie nigdy nie zainteresowal, co sie dzieje u ex! Sa tacy? :P
    raz mozna, googlasz, wiesz i ta wiedza Ci wystarczy, ale caly czas sledzic i to jak niektorzy ;) sie deklaruja do usranej smierci? :) no, wtedy nalezaloby sie zastanowic po sie tak NAPRAWDE taka "aktywnosc" uprawia....

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    raz mozna, googlasz, wiesz i ta wiedza Ci wystarczy, ale caly czas sledzic i to jak niektorzy ;) sie deklaruja do usranej smierci? :) no, wtedy nalezaloby sie zastanowic po sie tak NAPRAWDE taka "aktywnosc" uprawia....

Aaa, wiec i Bursztyn googla exow! ;) :P
    Do smierci to dzolk byl, no! Taka riposta na pytanie. Ja tam nie wiem, jak sie nam losy potocza, przez chwile, niestety, musimy sie z nia jeszcze kontaktowac, ale zakladam, ze kiedys zniknie na dobre z naszego zycia i juz. Wtedy wiedza o niej przestanie byc mi potrzebna. :)

megan8 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

ja
    mam kompletnie w dupie moich ex oraz jestem zadowolona że sie tak szczęśliwie skończyło....tzn że sie ich pozbyłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcinam wlasnie focaccie prosto w piekarnika. Tak sie jej pieknie brzezki zarumienily... Poezja! :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaa, wiec i Bursztyn googla exow! ;) :P
    Do smierci to dzolk byl, no! Taka riposta na pytanie. Ja tam nie wiem, jak sie nam losy potocza, przez chwile, niestety, musimy sie z nia jeszcze kontaktowac, ale zakladam, ze kiedys zniknie na dobre z naszego zycia i juz. Wtedy wiedza o niej przestanie byc mi potrzebna. :)
    bledny wniosek, nigdzie nie napisalam ze googlam exow, jakos nie mam takiej potrzeby, ale rozumialabym jesli ktos to zrobi raz, dowie sie czego ma sie dowiedziec i koniec, ale zycie przeszloscia nie jest zdrowe, wiec jesli tak sie dzieje to nalezaloby sie dowiedzic z jakiego powodu...
    Rozne sa uklady rodzinne, i jesli sa np. wspolne dzieci z poprzeniego zwiazku to wiadomo ze kontak z ex jest nie do unikniecia. Ale jesli nie ma nic co laczy to nie wiem po sie w tym grzebac...ale za ludzmi sie nie trafi ;)

samira, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co innego sprawdzić byłego - ja czasem na facie sprawdzę, czy gdzieś tam, ale to raz na kilka lat - z ciekawości co u nich - tak po ludzku....Nie przyszłoby mi do głowy tropić ex kobiety mojego partnera - bo co mnie one obchodzą??? No chyba, że jakoś zatruwałyby nam życie - to wtedy bym nie śledziła, tylko poszukała innych, bardziej skutecznych metod. Takie tropienie i porównywanie się tylko by mnie niszczyło - a nie ją.....

Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wcinam wlasnie focaccie prosto w piekarnika. Tak sie jej pieknie brzezki zarumienily... Poezja! :)
    a ja zjadłam barszcz czerwony z jajkiem i sałatkę grecką i też mi dobrze :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zaczęły się zachcianki.
    Wczoraj nosiło mnie na kremówkę, niestety w najbliższej okolicy nie znalazłam, a potem ta moja niezaspokojona potrzeba mi się śniła. Całą noc łaziłam po jakimś miasteczku i szukałam cukierni.

A dzisiaj miałam ochotę na słono. Byłam w sklepie i kupiłam paczuszkę chipsów. Wiem jestem ch..ową matką, ale paczuszka najmniejsza z możliwych i naprawdę nie mogłam się oprzeć.

EwaT, Bozia3, moremi, Mango, Iwone, Simba, gosia7122, iwcia77, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

A dzisiaj miałam ochotę na słono. Byłam w sklepie i kupiłam paczuszkę chipsów. Wiem jestem ch..ową matką, ale paczuszka najmniejsza z możliwych i naprawdę nie mogłam się oprzeć.
    A cóż dziecku zaszkodzą chipsy - jedz ile masz ochotę - to częsta przypadłość w ciąży - smak na fast foody. Tylko ograniczaj jeśli chcesz ze względu na sama siebie - bo dupsko rośnie, a dziecku chipsami nic nie zrobisz...

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Witam,

a ja głodna i zastanawiam się co zjeść ale w piecu mam wrzucony do wyrastania chlebek :P

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    :)

Witam,

a ja głodna i zastanawiam się co zjeść ale w piecu mam wrzucony do wyrastania chlebek :P
    o jaki ambitny plan - 14 kg :)

Myszonek, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam miłego popołudnia :)

Myszonek, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

To prawda - ambitny - ale czasu jeszcze nie określiłam ;) mam nadzieję, że się uda

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam ambitniejszy bo 15kg :P

moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To prawda - ambitny - ale czasu jeszcze nie określiłam ;) mam nadzieję, że się uda
    widzę że wzięłaś przykład ze mnie i też zapodałaś tu suwaczka strażnika wagi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 16:53

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    widzę że wzięłaś przykład z przykład ze mnie i też zapodałaś tu suwaczka strażnika wagi :D

cieszę się, że "wzięłam przykład" a nie zgapiłam. Szczerze mówiąc, zainspirowałaś mnie ;)

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam ambitniejszy bo 15kg :P
    tylko kiedy ruszy do przodu? ;)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2800 2801 2802 2803 2804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ