35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:dobry makijaz i oswietlenie potrafi zdzialac cuda, uwierz mi Aga. W rzeczywistosci galy mam niejsze a poliki puculowte, makijazem mozna wyrzezbic wiele
i to jest to, czego nie umiem ;( Ktoś mnie nauczy??? Do makijażu jestem antytalencieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bliska dawaj fotę
Bliska 77, mysza1975, Myszonek, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:nie nie, to nie jest tak jak myslisz, foty jednak przeklamuja, deformuja, nie widac defektow skory, zmarch, a dobry makijaz i oswietlenie potrafi zdzialac cuda, uwierz mi Aga. W rzeczywistosci galy mam niejsze a poliki puculowte, makijazem mozna wyrzezbic wiele
no to prawda, bo ja wlasnie tak robierano po wyjsciu z wyrka to na pewno nie ta sama iwcia77 co w awatarku
inessa, samira, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszonek wrote:i to jest to, czego nie umiem ;( Ktoś mnie nauczy??? Do makijażu jestem antytalencie
Myszonek, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:A rozumiem Myszko ale wiesz od niedawna mam taką odwage jak poznałam obecnego meza wczesniej byłam inna i to bardzoooooooo !!!!!!!!!!
Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no to prawda, bo ja wlasnie tak robie
rano po wyjsciu z wyrka to na pewno nie ta sama iwcia77 co w awatarku
po zmudnym i czasochlonnym rysowaniu twarzy od nowa nalezy sie modlic aby dzielo sztuki za szubko nie splynelo w cieply dzien, a demakijaz jest czynnoscia traumatyczna, potem kiedy patrze do lusta ma Zespol Stresu Pourazowego
Myszonek, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość