35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:yye, czemu na konsultacje w czerwcu? bedziesz w drugim miesiacu juz nie?
Jasne ze będę
Niby późno a z drugiej strony o czym wcześniej gadać. Uda sie - ok. Nie uda sie - i tak trzeba odczekać przed kolejna próba.
No chyba ze mrozaki.
Nastawiam sie na pierwszy, udany strzał
iwcia77, mysza1975, Niuta, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
aa !!!ja myslalm, ze tobie w glowie sie kreci a ty za motylkiem sie puscilasSimba wrote:Jasne ze będę
Niby późno a z drugiej strony o czym wcześniej gadać. Uda sie - ok. Nie uda sie - i tak trzeba odczekać przed kolejna próba.
No chyba ze mrozaki.
Nastawiam sie na pierwszy, udany strzałSimba lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:mam
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3246bc037aa062a.html
A taka była ładna... Amerykańska....iwcia77, mysza1975, malgos741, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
tu moja mamka pieli
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25bcbeba7c06872b.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:01
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wcześniejsze nie działało, te powinno działać poprawiłam
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:no ja myslalam o tym czasie tak za 20 lat...to ja bede pod 60, maz +7 lat i moze sie jakies chorobsko przypaletac- tfu, tfu, odpukac , i taki nastolatek zamiast latac z rowiesnikami to bedzie sie czul zobowiazany opiekowac sie starszymi rodzicami...wydaje mi sie ze jestem dosc wyluzowana , ale czasmi takie mysli mnie nachodza
po za tym 60 lat to w tych czasach to nie starość a my wszystkie młode jesteśmy przecież
iwcia77, malgos741, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Właśnie w tygodniu miałam takie dwa dni ze skurczami, że myślałam, że będzie wszystko szybciej, stąd też wczoraj zabrałam się za pranie. Ale badanie wykazało, że wszystko jeszcze jest tam pozamykane i nic nie wskazuje na wcześniejszy (przynajmniej na ten moment) poród. Wiadomo jednak, że to są rzeczy, które mogą się zmienić szybko, ale tak jak piszesz, im dłużej tym lepiej
caffe lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ją inaczej podchodzę
Owszem ciągle mam schizy że zaraz zachoruje i nie wychowam córki, ale staram się myśleć że jak moja córka dorosnie i sama będzie mieć dzieci, to ją akurat będę na emeryturze i będę mogła rozpieszczac moje wnuki
plan może naiwny ale guzik mnie to obchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:40
iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgosiu mi pkazuje,ze strona nie istnieje
A my przed chwila wróciliśmy z wycieczki rowerowej i tak przy schodzeniu z roweru uderzyłam sie w kolano,ze popłakałam sie a potem smiałąm z własnej głupoty żeby uderzyć sie w kolano przy schodzeniu z roweru
Ale jest pieknie u nas w puszczy dziś byliśmy w lesie nad jezioremiwcia77, szczęśliwa 2, samira, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jasne ze będę
No chyba ze mrozaki.
Nastawiam sie na pierwszy, udany strzał
bende cie goronco fspierał
A.iwcia77, inessa, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość