35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:coś Ty słabniesz - po dwóch lampkach wczoraj - dziś kac? Hartuj się - bo przy Natanku potrzebne będą siły...
o Natanku narazie nawet ptak nie zaspiewal, wiec chyba troche czasu zejdzie...zanim sie pojawi, o ile w ogole...Bozia3, inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek Dziewczęta
Co tu dzisiaj tak spokojnie i cicho?
Ja od rano wściekła chodzę. Oczywiście przez pracę.
Ale za to urodziła mi się cudna myśl - pojadę do sanatorium
I im dłużej o tym myślę tym bardziej mi się podoba.
Sanatorium samo w sobie to mnie raczej nie podnieca ale mam ochotę spróbowac kąpieli borowinowych. Podobno są rewelacyjne.
Nic tak nie uskrzydla jak taplanie się w błotkuiwcia77, mysza1975, inessa, peppapig, Żanet, ania.g, malgos741, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ty wez no! teraz to sie nazywa SPA
a nie SANATORIUM
, sanatorium to mi sie zle kojarzy
Niuta wrote:Dzieńdoberek Dziewczęta
Co tu dzisiaj tak spokojnie i cicho?
Ja od rano wściekła chodzę. Oczywiście przez pracę.
Ale za to urodziła mi się cudna myśl - pojadę do sanatorium
I im dłużej o tym myślę tym bardziej mi się podoba.
Sanatorium samo w sobie to mnie raczej nie podnieca ale mam ochotę spróbowac kąpieli borowinowych. Podobno są rewelacyjne.
Nic tak nie uskrzydla jak taplanie się w błotkuNiuta, mysza1975, Mango, Simba, malgos741, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty wez no! teraz to sie nazywa SPA
a nie SANATORIUM
, sanatorium to mi sie zle kojarzy
O ja głupia! No fakt - SPAOd razu lepiej
Ale z drugiej strony w sanatorium są słynne "fajfy"....
Wiesz jakie branie bym tam miała ?iwcia77, mysza1975, inessa, Mango, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Forum usnelo :)czesc to rozumiem bo:
Bursztyn ma globusa i nasluchuje ptakow
Simba nic nie pila a kreci sie jej w glowie
Pusurek na audiencji u Eli w UK
Reni chyba pracuje..
Andzej chyba je obiad
ale gdzie reszta?????inessa, peppapig, Mango, Simba, malgos741, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
oj domyslam sie , bylabys tam jak wisienka na torcie
a ile zawalow dookola by bylo
a to bylby kiepski PR dla tego SPA
Niuta wrote:O ja głupia! No fakt - SPAOd razu piej
Ale z drugiej strony w sanatorium są słynne "fajfy"....
Wiesz jakie branie bym tam miała ?mysza1975, Niuta, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
zapomnialam dodac, ze malgos741 jest na dzialce i zasluzenie odpoczywa po wesellach
i moze nie miec zasiegu
iwcia77 wrote:Forum usnelo :)czesc to rozumiem bo:
Bursztyn ma globusa i nasluchuje ptakow
Simba nic nie pila a kreci sie jej w glowie
Pusurek na audiencji u Eli w UK
Reni chyba pracuje..
Andzej chyba je obiad
ale gdzie reszta?????inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej my po obiedzie wybieamy sie na rowery bo unas cudna pogoda normalnie lato.
A ja mam zły humor przez moją mamę ale to już dłuższa historia - jedno tylko powiem,ze rozmawiała z moją koleżanką i jej powiedziała,ze ja nie powinnam wogóle sie starać o dziecko,ze powinnimsy z meżem być sami,bo ja za stara jestem za dzieci. No nie spodziewałam sie po niej tego zamiast mnie wspierać!!!!
DObra zdrówka życze,zielonosci i wiele radoscispokojnego wieczoru!!
peppapig, malgos741, Kate 75, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
oj no rzeczywiscie troszke nieladnie sie zachowala ...przykro mi...
no ale cale forum masz po swojej stronie
inessa wrote:Hej my po obiedzie wybieamy sie na rowery bo unas cudna pogoda normalnie lato.
A ja mam zły humor przez moją mamę ale to już dłuższa historia - jedno tylko powiem,ze rozmawiała z moją koleżanką i jej powiedziała,ze ja nie powinnam wogóle sie starać o dziecko,ze powinnimsy z meżem być sami,bo ja za stara jestem za dzieci. No nie spodziewałam sie po niej tego zamiast mnie wspierać!!!!
DObra zdrówka życze,zielonosci i wiele radoscispokojnego wieczoru!!
peppapig, inessa, Żanet, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
fajnie
pomachaj malenstwu od cioci z owu
a jak dadza ci fotki to koniecznie nam pokaz
mysza1975 wrote:Podczytuje Was, ale nie mam weny do pisania.
Jutro kolejna wizyta u gina. Już się cieszę na spotkanie z maleństwem.inessa, mysza1975, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Może walczą z chwastami na grządce?
Jakie chwastyzwyczajnie komara cięłam, jak jest tak ciepło to nie daje rady i muszę oko przymknąć,
dziś jak tylko wstałam to o tym myślałam
Inessa, takie czasy, że to my wspieramy starsze pokolenie, a nie na odwrót, mamą się nie przejmuj, pewnie trochę się boi, że nie będziesz miała czasu dla niej ... Rób jak Ci serce podpowiada
iwcia77, Niuta, mysza1975, Mango, Kate 75, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
no widzisz , jak nie walka z chwastami to z insektami
zawsze cos
Żanet wrote:Jakie chwastyzwyczajnie komara cięłam, jak jest tak ciepło to nie daje rady i muszę oko przymknąć,
dziś jak tylko wstałam to o tym myślałam
Inessa, takie czasy, że to my wspieramy starsze pokolenie, a nie na odwrót, mamą się nie przejmuj, pewnie trochę się boi, że nie będziesz miała czasu dla niej ... Rób jak Ci serce podpowiadaŻanet, malgos741, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oooo!!!!!!!! wedlug prognoz ovulajkow to powinnam niedlugo zaciazyc
uzbieralo sie juz ponad 1000
jestescie boskie!
Iwcia, przesz do przodu, uważaj, bo jak sie wyrwiesz przed szereg lub bez kolejki to będzie dymNiuta, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Iwcia, przesz do przodu, uważaj, bo jak sie wyrwiesz przed szereg lub bez kolejki to będzie dym
O to to właśnie
Proszę się nie wpychać , kolejka obowiązujeŻanet, iwcia77, malgos741, inessa, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards