35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba ten mój cykl to na straty spisany będzie, temperatura jakby w miejscu - no dzisiaj o dwie kreski poszła do góry, testy owulacyjne cały czas ujemne, chłop narzeka na ból kręgosłupa no totalna katastrofa
-
Dziękuję za uwagi na temat mojego brzucha, ale jak się tak przyglądnęłam swojej focie - to widzę, że mi równo przyrasta z przodu i z tyłu
żeby tylko tak się nie ciągnęło do końca...
paszczakin - zrób może testa - jeśli Ci niedobrze - to dobry znak. Od progesteronu nie jest raczej niedobrze....I on Ci @ nie zahamuje - co najwyżej może opóźnić...ale nie powstrzymaŻanet, peppapig, Mega, caffe, samira, malgos741, ania.g, Bursztyn, Alis, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziękuję za uwagi na temat mojego brzucha, ale jak się tak przyglądnęłam swojej focie - to widzę, że mi równo przyrasta z przodu i z tyłu
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziękuję za uwagi na temat mojego brzucha, ale jak się tak przyglądnęłam swojej focie - to widzę, że mi równo przyrasta z przodu i z tyłu
paszczakin - zrób może testa - jeśli Ci niedobrze - to dobry znak. Od progesteronu nie jest raczej niedobrze....I on Ci @ nie zahamuje - co najwyżej może opóźnić...ale nie powstrzyma
Boziuchna dobrze jest, oby tylko rosło dalej, mnie tez nie było niedobrze po progesteronie..Bozia3, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
dzindybry, ja biore dowcipnisia
okres jak ma przyjsc to przyjdzie przy jego stosowaniu.
paszczakin wrote:no wykluczyc nie moge
wszystko sie wyjasni w sobote, bo tak czy inaczej musze krew zbadac..
wie moze ktoras jak to dziala z tym progesteronem dowcipnym? dopoki go nie odstawie to @ nie przyjdzie, nie?
bo biore pod uwage tylko 2 opcje- albo jestem w ciazy, albo moge miec malpe dopiero w niedziele, inaczej caly harmonogram kolejnych inseminacji mi sie rozwala.. -
witam w klubie straconych cykli
mi tez cos testy owulacyjne ujemne wychodza...
Mega wrote:Chyba ten mój cykl to na straty spisany będzie, temperatura jakby w miejscu - no dzisiaj o dwie kreski poszła do góry, testy owulacyjne cały czas ujemne, chłop narzeka na ból kręgosłupa no totalna katastrofaMega, inessa, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam w klubie straconych cykli
mi tez cos testy owulacyjne ujemne wychodza...
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nie sadze
ale na forum jest taka " swiecka nowa tradycja" ze laski zachodza nawet w tych bezowulacyjnych , czyli cyc do przodu i do boju !
Mega wrote:Może jakieś trefne sąMega, samira, malgos741, ania.g, Bursztyn, Mango, inessa, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie sadze
ale na forum jest taka " swiecka nowa tradycja" ze laski zachodza nawet w tych bezowulacyjnych , czyli cyc do przodu i do boju !
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT, Bozia3, malgos741, Lucky, Mega, Sabina, Alis, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mi sie cykl wydluzyl z 26 dni na 32...czyli o 6 dnipaszczakin wrote:w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior
krew mam w sobote tak czy inaczej..
z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!Lucky lubi tę wiadomość