X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie to sie Renek podziewa???

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, najlepiej to zaczac rozmowe i sobie pojsc. Nie no ludzie trzymajcie mnie!!!

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, najlepiej to zaczac rozmowe i sobie pojsc. Nie no ludzie trzymajcie mnie!!!

ok, ja ciebie poczymam
    Andzej

Simba, Żanet, iwcia77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ok, ja ciebie poczymam
    Andzej

Senks Endrju

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ten mój cykl to na straty spisany będzie, temperatura jakby w miejscu - no dzisiaj o dwie kreski poszła do góry, testy owulacyjne cały czas ujemne, chłop narzeka na ból kręgosłupa no totalna katastrofa :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę sie że przynajmniej komuś tutaj sie udaje :)

inessa lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za uwagi na temat mojego brzucha, ale jak się tak przyglądnęłam swojej focie - to widzę, że mi równo przyrasta z przodu i z tyłu :) żeby tylko tak się nie ciągnęło do końca...;)

paszczakin - zrób może testa - jeśli Ci niedobrze - to dobry znak. Od progesteronu nie jest raczej niedobrze....I on Ci @ nie zahamuje - co najwyżej może opóźnić...ale nie powstrzyma

Żanet, peppapig, Mega, caffe, samira, malgos741, ania.g, Bursztyn, Alis, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziękuję za uwagi na temat mojego brzucha, ale jak się tak przyglądnęłam swojej focie - to widzę, że mi równo przyrasta z przodu i z tyłu :) żeby tylko tak się nie ciągnęło do końca...;)
    Oj tam - pięknie rośnie :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

paszczakin - zrób może testa - jeśli Ci niedobrze - to dobry znak. Od progesteronu nie jest raczej niedobrze....I on Ci @ nie zahamuje - co najwyżej może opóźnić...ale nie powstrzyma

Boziuchna dobrze jest, oby tylko rosło dalej, mnie tez nie było niedobrze po progesteronie..

Bozia3, samira, inessa lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzindybry, ja biore dowcipnisia :) okres jak ma przyjsc to przyjdzie przy jego stosowaniu.
    paszczakin wrote:
    no wykluczyc nie moge ;)
    wszystko sie wyjasni w sobote, bo tak czy inaczej musze krew zbadac..

wie moze ktoras jak to dziala z tym progesteronem dowcipnym? dopoki go nie odstawie to @ nie przyjdzie, nie?

bo biore pod uwage tylko 2 opcje- albo jestem w ciazy, albo moge miec malpe dopiero w niedziele, inaczej caly harmonogram kolejnych inseminacji mi sie rozwala..

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w klubie straconych cykli :) mi tez cos testy owulacyjne ujemne wychodza...
    Mega wrote:
    Chyba ten mój cykl to na straty spisany będzie, temperatura jakby w miejscu - no dzisiaj o dwie kreski poszła do góry, testy owulacyjne cały czas ujemne, chłop narzeka na ból kręgosłupa no totalna katastrofa :(

Mega, inessa, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam w klubie straconych cykli :) mi tez cos testy owulacyjne ujemne wychodza...
    Może jakieś trefne są ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sadze :) ale na forum jest taka " swiecka nowa tradycja" ze laski zachodza nawet w tych bezowulacyjnych , czyli cyc do przodu i do boju ! :D
    Mega wrote:
    Może jakieś trefne są ;)

Mega, samira, malgos741, ania.g, Bursztyn, Mango, inessa, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie sadze :) ale na forum jest taka " swiecka nowa tradycja" ze laski zachodza nawet w tych bezowulacyjnych , czyli cyc do przodu i do boju ! :D
    I to mnie pociesza :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakieś takie ciche jesteście dzisiaj ;)

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...

EwaT, Bozia3, malgos741, Lucky, Mega, Sabina, Alis, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rzeczywiscie cichy ten poniedzialek :) ale moze to cisza przed burza :D
    Mega wrote:
    Dziewczyny jakieś takie ciche jesteście dzisiaj ;)

Lucky, Mega, inessa lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja marze o tym zeby tak sobie pokwekac :D
    caffe wrote:
    Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...

Lucky, caffe, Bursztyn, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie cykl wydluzyl z 26 dni na 32...czyli o 6 dni :)
    paszczakin wrote:
    w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior ;) krew mam w sobote tak czy inaczej..

z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mi sie cykl wydluzyl z 26 dni na 32...czyli o 6 dni :)
    paszczakinowi się może wydłuży o jakieś 200 dni..;)

iwcia77, samira, malgos741, ania.g, Lucky, Bursztyn, Sabina, Mango, paszczakin, Żanet, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3015 3016 3017 3018 3019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ