35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:mama78 gratulacje!! może twoja ciąża zapoczątkuje wysyp zielonych tak jak to było końcem roku?
mówiłam że słońce zaczyna działacEwaT, mama78, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:gdzie Bursztyn i Kot Sajmona? kanonizacja sie już skończyła dawno
Jestem jestem...
Mam zaczac zastrzyki do stymulacji przed IVF i dopadly mnie jakies cholerne watpliwosci nie wiadomo jakiej natury..
Moze jakies glosowanko na forum?EwaT, Sabina, iwcia77, caffe, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ją inaczej podchodzę
Owszem ciągle mam schizy że zaraz zachoruje i nie wychowam córki, ale staram się myśleć że jak moja córka dorosnie i sama będzie mieć dzieci, to ją akurat będę na emeryturze i będę mogła rozpieszczac moje wnuki
plan może naiwny ale guzik mnie to obchodzi
Sabina lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem jestem...
Mam zaczac zastrzyki do stymulacji przed IVF i dopadly mnie jakies cholerne watpliwosci nie wiadomo jakiej natury..
Moze jakies glosowanko na forum?
Wojtek, ja głosuje że powinienies mieć bliżniaki
bendziemy sie nimi zajmować razem
Andżejmama78, Simba, Sabina, iwcia77, Mega, caffe, Bursztyn, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mama moje gratulacje, ja tam już wczoraj wiedziałam że u ciebie fasolka
Sabina, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc Dziewczynki
Wypilam wczoraj 2 lampki wina i leb mnie boli, tylko 2 lampki... masakra
dodatkowo popieprzyly mi sie dni i zamiast ewentualnie jutri to zatestowalam dzis, oczywiscie negatyw.
Wiec tym optymistycznym akcentem zaczynamy nowy tydzien
Mama, gratuluje!
Simba, jak poszedl pierwszy zastrzyk?
Sabina, mam nadzieje ze jest juz lepiejSimba, Bliska 77, ania.g, Mega, Mango, inessa, mama78, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mysmy wczoraj z Simba stwierdzily, ze ona moze miec czworaczki
I ja Simba przemyslalam sprawe, ze ja to moge 2 od ciebie wziac, jak nie chcesz 4Beda ladne i madre na bank, a jak rude to najwyzej bede farbowac
U mnie 10 dzien brania progesteronu i lepiej by bylo, zebym byla w ciazy, bo nie wiem, jak ja to zniose przez kilka cykli. Po przeskanowaniu ulotki wyszlo, ze tak pieknie sie czuje przez te male dowcipki- dzisaj w pociagu malo pawia nie puscilam, a we lbie samoloty. Normalnie obwiescilabym, ze to przecie ciaza, ale niestety sa to objawy brania tego cuda..Simba, odpal mi chciaz jedno
a jak rude to nie przefarbuje bo mi sie podoba i moze nawet uchodzic za moje wlasne, nikt sie nie zorientuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 09:13
Mega, Mango, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki.
Paszczakin takie objawy to na pewno ciąża ale fajniekciukuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 09:34
Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
paszczakin wrote:U mnie 10 dzien brania progesteronu i lepiej by bylo, zebym byla w ciazy, bo nie wiem, jak ja to zniose przez kilka cykli. Po przeskanowaniu ulotki wyszlo, ze tak pieknie sie czuje przez te male dowcipki- dzisaj w pociagu malo pawia nie puscilam, a we lbie samoloty. Normalnie obwiescilabym, ze to przecie ciaza, ale niestety sa to objawy brania tego cuda..
Simba, Mango, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja jak brałam lutkę to jak miała przyjść to miałam brązowy śluz i przychodziła jak w zegarku.
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
paszczakin wrote:Mysmy wczoraj z Simba stwierdzily, ze ona moze miec czworaczki
I ja Simba przemyslalam sprawe, ze ja to moge 2 od ciebie wziac, jak nie chcesz 4Beda ladne i madre na bank, a jak rude to najwyzej bede farbowac
U mnie 10 dzien brania progesteronu i lepiej by bylo, zebym byla w ciazy, bo nie wiem, jak ja to zniose przez kilka cykli. Po przeskanowaniu ulotki wyszlo, ze tak pieknie sie czuje przez te male dowcipki- dzisaj w pociagu malo pawia nie puscilam, a we lbie samoloty. Normalnie obwiescilabym, ze to przecie ciaza, ale niestety sa to objawy brania tego cuda..
Dzien dobry,
przezylam zastrzyk - Paszczak mialas racje - nic nie boli.
Natomiast ze skutkow ubocznych mam na razie kompletny "wszystkowdupizm"
Nie zapisuj sie na moje dzieci, bo tu sie zaraz okaze ze za chwile bedziesz swoje rozdzielacJakby co, to ja na Twoje tez sie pisze.
Mango, inessa, Mega, malgos741, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to nie ladnie tak miedzy siebie tylko rozdzielac te czworaczki...normalnie prywata i probstwo
Simba, odpal mi chciaz jedno
a jak rude to nie przefarbuje bo mi sie podoba i moze nawet uchodzic za moje wlasne, nikt sie nie zorientuje
Moze byc czarne?iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość