35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe u Ciebie co raz bliżej konca
waga sie nie przejmujja miałam na plusie z 17 kilo
gin nic nie mówiła na toszczęśliwa 2, megan8, caffe, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ja mam 37 lat i tez takie mysli, bo ze zdrowiem wiadomo jak jest, problem polega na tym, ze ja nie mam jeszcze wogole zadnego potomstwa i czasem mysle ze moze mnie zabraknac , gdy moje dziecko bedzie mnie najbardziej potrzebowalo a matka okaze sie zniedolezniala staruszka...taki lajf ...Iwone wrote:Iwcia ja staram się myśleć o przyszłości,że mając takie dolegliwości jak ja się będę zajmować maluchem. Przy dziecku nie ma że boli.
megan8, Iwone, samira, Simba, szczęśliwa 2, Sabina, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe u Ciebie co raz bliżej konca
waga sie nie przejmujja miałam na plusie z 17 kilo
gin nic nie mówiła na toania.g, samira, szczęśliwa 2, Sabina, megan8, EwaT, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe ma cudowną wagę, może przybierać na wadze ile chce, co z tego, ze ja mam teraz w 29 tygodniu 5 kg na plusie a ważę już 84!!!!!!!!! nic dodać nic ująć
szczęśliwa 2, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie do zaciazonych dziewczyn-jestem dziś w 29dc i już mam mdłości nie miałam tak w poprzednich ciążach objawy zaczynały się ok 6tyg.no i spać mi się chce ciągle ziewam też tak miałyscie tak wcześnie? WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA DOBRE SŁOWO
caffe, samira, Viv78, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mój mały waży 2320, gin przewiduje, ze jeśli urodzi się w terminie to jego waga będzie oscylowała 3400-3600. Oby tylko tyle, bo więcej nie chcę.
ania.g, szczęśliwa 2, mama78, peppapig, Mega, Sabina, megan8, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Mam pytanie do zaciazonych dziewczyn-jestem dziś w 29dc i już mam mdłości nie miałam tak w poprzednich ciążach objawy zaczynały się ok 6tyg.no i spać mi się chce ciągle ziewam też tak miałyscie tak wcześnie? WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA DOBRE SŁOWO
szczęśliwa 2, mama78, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jakby nie patrzeć, to już 34 tydzień. Lekarz powiedział, że jeszcze ze 2 tygodnie i mogę się czuć bezpiecznie (oczywiście wiadomo, że teoretycznie).
chyba ,że cos się dzieje i trzeba wczesniej
wazne ,że u Ciebie wszystko dobrze
tak się ciesze ,że te ciąże sie nam tu kręcąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:39
Simba, caffe, Sabina, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój mały waży 2320, gin przewiduje, ze jeśli urodzi się w terminie to jego waga będzie oscylowała 3400-3600. Oby tylko tyle, bo więcej nie chcę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:39
iwcia77, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mam 37 lat i tez takie mysli, bo ze zdrowiem wiadomo jak jest, problem polega na tym, ze ja nie mam jeszcze wogole zadnego potomstwa i czasem mysle ze moze mnie zabraknac , gdy moje dziecko bedzie mnie najbardziej potrzebowalo a matka okaze sie zniedolezniala staruszka...taki lajf ...
a na serio ,zabraknąć to może każdego bez wzgledu na wiek , tego sie nie przewidzi ...iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość