35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ja myslalam o tym czasie tak za 20 lat...to ja bede pod 60, maz +7 lat i moze sie jakies chorobsko przypaletac- tfu, tfu, odpukac , i taki nastolatek zamiast latac z rowiesnikami to bedzie sie czul zobowiazany opiekowac sie starszymi rodzicami...wydaje mi sie ze jestem dosc wyluzowana , ale czasmi takie mysli mnie nachodzaszczęśliwa 2 wrote:iwcia daj na luz jaka staruszka
a na serio ,zabraknąć to może każdego bez wzgledu na wiek , tego sie nie przewidzi ...szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:wiesz i teraz byłoby ok , ale czym dłuzej tym lepiej
chyba ,że cos się dzieje i trzeba wczesniej
wazne ,że u Ciebie wszystko dobrze
tak się ciesze ,że te ciąże sie nam tu kręcą , pamietam sama jak się bałam w swojej
trzymajcie sie wszystkie i dbajcie o siebieiwcia77, Bliska 77, mama78, samira, Mega, Sabina, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:cholera i tak wysoko celujesz mój mały miał 2700 jak sie urodził , kurcze jak doszedł do 3500 to nie wiem jakbym go miała urodzić
megan8, Bliska 77, Mega, Sabina, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja myslalam o tym czasie tak za 20 lat...to ja bede pod 60, maz +7 lat i moze sie jakies chorobsko przypaletac- tfu, tfu, odpukac , i taki nastolatek zamiast latac z rowiesnikami to bedzie sie czul zobowiazany opiekowac sie starszymi rodzicami...wydaje mi sie ze jestem dosc wyluzowana , ale czasmi takie mysli mnie nachodza
Owszem ciągle mam schizy że zaraz zachoruje i nie wychowam córki, ale staram się myśleć że jak moja córka dorosnie i sama będzie mieć dzieci, to ją akurat będę na emeryturze i będę mogła rozpieszczac moje wnuki
plan może naiwny ale guzik mnie to obchodzi
Simba, iwcia77, samira, Mega, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinko, zdrówka dla małej, dla Ciebie wytrwałości,
Mama78 - gratulacje, trzymajcie się w pakiecie
Aga, problemy emocjonalne, miną, spokoju życzę...
Ostatnio tez miewam różne wahania nastrojów, niewiele mi się chce, mój facet przechodzi syndrom kuwady, trudno z nim wytrzymać, a to ja przecież jestem w ciąży !
Bliska 77, Sabina, Mango, iwcia77, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
kurcze Caffe, to coraz bliżej, fajnie, cholera ja też muszę zabrać sie za jakiekolwiek przygotowania, bo póki co nie mam nic naszykowanego, kupionego czy ze nawet strychu przejrzanego...
jedynie wczoraj moja córcia w sklepie wybrała skarpetki, i 3sztuki bodziaków dla dzidzi a poszłyśmy po rajstopki dla niejcaffe, megan8, Sabina, Mango, iwcia77, samira, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe moja miała 3700 i bez nacięcia było ,więc i ty dasz radę
to już niedługo , torba spakowana ??
Gin powiedział, że po długim weekendzie mogę torbę spakować.
Będę ją woziła do pracy, bo stamtąd mam bliżej do szpitalamegan8, Sabina, Mango, iwcia77, Bliska 77, samira, Żanet, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość
-
mama78 gratulacje!! może twoja ciąża zapoczątkuje wysyp zielonych tak jak to było końcem roku?
mówiłam że słońce zaczyna działacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:04
Sabina, iwcia77, Bliska 77, mama78, samira, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:kurcze Caffe, to coraz bliżej, fajnie, cholera ja też muszę zabrać sie za jakiekolwiek przygotowania, bo póki co nie mam nic naszykowanego, kupionego czy ze nawet strychu przejrzanego...
jedynie wczoraj moja córcia w sklepie wybrała skarpetki, i 3sztuki bodziaków dla dzidzi a poszłyśmy po rajstopki dla niejmegan8, Sabina, Mango, iwcia77, Bliska 77, Simba, Mega, Żanet lubią tę wiadomość