35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas pochmurno ale nie pada i jest w miare ciepło za pół godziny przychodzą goscie obiad gotowy i ciasto też
A Sabinko sił dla Ciebie i córki zycze
Iwonko i Samirko wiecie troche Was rozumiem bo ja tez zastanawiam sie jak podołam z dzieckiem i moim zdrowiem ( mamy jednak nadzieje na adopcje a my jak dostaniemy dziecko to już powyżej roku ale zawsze dźwiganie bedzie) jak zaczeliśmy walke o ciaze to musiałam mieć zgodę od neurochirurga no dał ale niezbyt zadowolony hihi
ALe czas szybko leci i dzieci dorastają
Mama78 i jak??????????
Kochane dla każdej wiele sił i spokojnego dnia życzeIwone, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Ja to bez dolegliwości się zastanawiam, czy podołam....ALe bądźmy dobrej myśli...
U nas dziś pięknie, słonecznie i wiosennie. Kraków zapchany z powodu kanonizacji, ale i tak idziemy na jakiś dłuższy spacer do miasta i na obiad ...może do meksykańskiej Taco?
Miłego dnia Dziewuszki...inessa, Iwone, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Simba, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Inesko gdybym dzieci nie miała, to pewnie tak szybko bym nie odpuściła, a na pewno bym rozważyła tak jak Ty adopcję,bo życie bez dzieci jest takie puste, przynajmniej z mojego punktu widzenia, ale ja już mam dwoje 17 i 5 letnie dzieci i niekoniecznie musze się starać.
W naszym wieku trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę, nawet to najgorsze że dziecko może być chore i nie mam na myśli jakiś wad wrodzonych, ale np jak ma teraz nasza Sabinka, zwykły rotawirus i już trzeba częściej dziecko nosić.
Jakoś tak mam coraz większe obawy
inessa, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!!
jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ
samira, Mega, Mango, szczęśliwa 2, ania.g, Viv78, Iwone, mysza1975, peppapig, Kate 75, Panda, anna maria, Simba, megan8, iwcia77, inessa, Sabina, anek42, Niuta, Żanet, Lucky, polarmiś, EwaT, Bozia3, malgos741, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!!
jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ
no i właśnie takie wieści napawają mnie optymizmem
wzruszyłam sięmama78, peppapig, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama78 wrote:Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!!
mama78, peppapig lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!!
wchodze poczytać a tu taka info
gratulacjemama78, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie,
nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni jeszcze doszły do tego dodatkowe komplikacje z tarczycą...
Sabina zdrowia dla córki
mama78 - gratuluję z całego serca
miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 15:31
ania.g, Iwone, mysza1975, peppapig, samira, Simba, mama78, inessa, Mega, Sabina, Żanet, EwaT, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd
Bliska 77, mysza1975, samira, megan8, inessa, Dorka71, Mega, Sabina, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie,
nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni
Sabina zdrowia dla córki
mama78 - gratuluję z całego serca
miłego popołudniaBliska 77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mama78 wrote:Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd
peppapig, mama78, ania.g, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd
Bliska 77, peppapig, samira, mama78, iwcia77, Mega, Sabina, EwaT, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4