X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas pochmurno ale nie pada i jest w miare ciepło za pół godziny przychodzą goscie obiad gotowy i ciasto też :)
    A Sabinko sił dla Ciebie i córki zycze <3
    Iwonko i Samirko wiecie troche Was rozumiem bo ja tez zastanawiam sie jak podołam z dzieckiem i moim zdrowiem ( mamy jednak nadzieje na adopcje a my jak dostaniemy dziecko to już powyżej roku ale zawsze dźwiganie bedzie) jak zaczeliśmy walke o ciaze to musiałam mieć zgodę od neurochirurga no dał ale niezbyt zadowolony hihi
    ALe czas szybko leci i dzieci dorastają :)
    Mama78 i jak??????????
    Kochane dla każdej wiele sił i spokojnego dnia życze <3

Iwone, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bez dolegliwości się zastanawiam, czy podołam....ALe bądźmy dobrej myśli...

U nas dziś pięknie, słonecznie i wiosennie. Kraków zapchany z powodu kanonizacji, ale i tak idziemy na jakiś dłuższy spacer do miasta i na obiad ...może do meksykańskiej Taco?

Miłego dnia Dziewuszki...:)

inessa, Iwone, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Simba, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko gdybym dzieci nie miała, to pewnie tak szybko bym nie odpuściła, a na pewno bym rozważyła tak jak Ty adopcję,bo życie bez dzieci jest takie puste, przynajmniej z mojego punktu widzenia, ale ja już mam dwoje 17 i 5 letnie dzieci i niekoniecznie musze się starać.
    W naszym wieku trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę, nawet to najgorsze że dziecko może być chore i nie mam na myśli jakiś wad wrodzonych, ale np jak ma teraz nasza Sabinka, zwykły rotawirus i już trzeba częściej dziecko nosić.
    Jakoś tak mam coraz większe obawy :(

inessa, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!! :-D jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ :-D :-D :-D

samira, Mega, Mango, szczęśliwa 2, ania.g, Viv78, Iwone, mysza1975, peppapig, Kate 75, Panda, anna maria, Simba, megan8, iwcia77, inessa, Sabina, anek42, Niuta, Żanet, Lucky, polarmiś, EwaT, Bozia3, malgos741, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość

• maja35 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 gratuluje i cieszę się razem z Tobą :-)

mama78, peppapig, inessa lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!! :-D jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ :-D :-D :-D
    to ja pierwsza GRATULUJĘ <3

no i właśnie takie wieści napawają mnie optymizmem :D
    wzruszyłam się :D

mama78, peppapig, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nie byłam pierwsza hehe :P

Mega, Iwone, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Super, gratulacje! Wszystkiego dobrego i rosnijcie zdrowo!

mama78, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie optymistyczna informacja!

mama78, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :))))))))))))))))

mama78, peppapig lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    ale fajnie :-) wchodze poczytać a tu taka info :-)
    gratulacje :-)

mama78, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama78, super wieści, aż mi się micha ucieszyła od ucha do ucha :)

mama78, Mango, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni jeszcze doszły do tego dodatkowe komplikacje z tarczycą...
    Sabina zdrowia dla córki
    mama78 - gratuluję z całego serca
    miłego popołudnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 15:31

ania.g, Iwone, mysza1975, peppapig, samira, Simba, mama78, inessa, Mega, Sabina, Żanet, EwaT, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd

Bliska 77, mysza1975, samira, megan8, inessa, Dorka71, Mega, Sabina, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie,
    nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni
    Sabina zdrowia dla córki
    mama78 - gratuluję z całego serca
    miłego popołudnia
    Aga, dobrze że się odezwałaś. Dbaj o siebie, staraj się odpoczywać. Przytulam <3

Bliska 77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd
    tym się nie przejmuj, najważniejsze żebyście Wy byli szczęśliwi i żyli w zgodzie ze sobą

peppapig, mama78, ania.g, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    A po co przejmujesz się ludźmi, to Twoja sprawa i Twoja rodzina. Rodzina na pewno się ucieszy i prawdziwi przyjaciele również a reszta niech spada.

Bliska 77, peppapig, samira, mama78, iwcia77, Mega, Sabina, EwaT, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Aga, dobrze że się odezwałaś. Dbaj o siebie, staraj się odpoczywać. Przytulam <3
    dzięki za dobre słowo

ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Gratuluję i życzę spokojnych 9 m-c

mama78, Mega lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

cudnie!
    jakie miałaś objawy?

‹‹ 3010 3011 3012 3013 3014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ