X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas pochmurno ale nie pada i jest w miare ciepło za pół godziny przychodzą goscie obiad gotowy i ciasto też :)
    A Sabinko sił dla Ciebie i córki zycze <3
    Iwonko i Samirko wiecie troche Was rozumiem bo ja tez zastanawiam sie jak podołam z dzieckiem i moim zdrowiem ( mamy jednak nadzieje na adopcje a my jak dostaniemy dziecko to już powyżej roku ale zawsze dźwiganie bedzie) jak zaczeliśmy walke o ciaze to musiałam mieć zgodę od neurochirurga no dał ale niezbyt zadowolony hihi
    ALe czas szybko leci i dzieci dorastają :)
    Mama78 i jak??????????
    Kochane dla każdej wiele sił i spokojnego dnia życze <3

Iwone, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bez dolegliwości się zastanawiam, czy podołam....ALe bądźmy dobrej myśli...

U nas dziś pięknie, słonecznie i wiosennie. Kraków zapchany z powodu kanonizacji, ale i tak idziemy na jakiś dłuższy spacer do miasta i na obiad ...może do meksykańskiej Taco?

Miłego dnia Dziewuszki...:)

inessa, Iwone, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Simba, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko gdybym dzieci nie miała, to pewnie tak szybko bym nie odpuściła, a na pewno bym rozważyła tak jak Ty adopcję,bo życie bez dzieci jest takie puste, przynajmniej z mojego punktu widzenia, ale ja już mam dwoje 17 i 5 letnie dzieci i niekoniecznie musze się starać.
    W naszym wieku trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę, nawet to najgorsze że dziecko może być chore i nie mam na myśli jakiś wad wrodzonych, ale np jak ma teraz nasza Sabinka, zwykły rotawirus i już trzeba częściej dziecko nosić.
    Jakoś tak mam coraz większe obawy :(

inessa, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!! :-D jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ :-D :-D :-D

samira, Mega, Mango, szczęśliwa 2, ania.g, Viv78, Iwone, mysza1975, peppapig, Kate 75, Panda, anna maria, Simba, megan8, iwcia77, inessa, Sabina, anek42, Niuta, Żanet, Lucky, polarmiś, EwaT, Bozia3, malgos741, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość

• maja35 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 gratuluje i cieszę się razem z Tobą :-)

mama78, peppapig, inessa lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Hej! Dziewczyny kupiłam test. nie wytrzymałam. zrobiłam. SĄ DWIE KRESKI!!! :-D jeszcze nie wierze... druga co prawda jasniejsza ale widoczna... O BOŻE UDAŁO SIĘ :-D :-D :-D
    to ja pierwsza GRATULUJĘ <3

no i właśnie takie wieści napawają mnie optymizmem :D
    wzruszyłam się :D

mama78, peppapig, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nie byłam pierwsza hehe :P

Mega, Iwone, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Super, gratulacje! Wszystkiego dobrego i rosnijcie zdrowo!

mama78, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie optymistyczna informacja!

mama78, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :))))))))))))))))

mama78, peppapig lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    ale fajnie :-) wchodze poczytać a tu taka info :-)
    gratulacje :-)

mama78, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama78, super wieści, aż mi się micha ucieszyła od ucha do ucha :)

mama78, Mango, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni jeszcze doszły do tego dodatkowe komplikacje z tarczycą...
    Sabina zdrowia dla córki
    mama78 - gratuluję z całego serca
    miłego popołudnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 15:31

ania.g, Iwone, mysza1975, peppapig, samira, Simba, mama78, inessa, Mega, Sabina, Żanet, EwaT, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd

Bliska 77, mysza1975, samira, megan8, inessa, Dorka71, Mega, Sabina, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie,
    nie było mnie przez pewien czas, nie chciałam pisać o smutkach ale mimo urodzin córki męża i moich imienin, ostatni czas był dla mnie dość trudny pod względem psychiczno-emocjonalnym (problemy rodzinne) a oprócz tego (chyba m.in. skutek stresu, macica zaczęła się trochę "stawiać"), zdecydowanie muszę zwolnić tempo. lekarz mówi żebym wytrzymała chociaż ok 8 tygodni
    Sabina zdrowia dla córki
    mama78 - gratuluję z całego serca
    miłego popołudnia
    Aga, dobrze że się odezwałaś. Dbaj o siebie, staraj się odpoczywać. Przytulam <3

Bliska 77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Dzięki dziewczyny:-D ale teraz zamiast się cieszyć to się boję... o wszystko o to co na to powiedzą dzieci zwłaszcza najstarsza o ludziach już nie wspomnę...potrafią być bardzo 'uprzejmi' wiecie O BOŻE PIĄTE DZIECKO?itd
    tym się nie przejmuj, najważniejsze żebyście Wy byli szczęśliwi i żyli w zgodzie ze sobą

peppapig, mama78, ania.g, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    A po co przejmujesz się ludźmi, to Twoja sprawa i Twoja rodzina. Rodzina na pewno się ucieszy i prawdziwi przyjaciele również a reszta niech spada.

Bliska 77, peppapig, samira, mama78, iwcia77, Mega, Sabina, EwaT, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Aga, dobrze że się odezwałaś. Dbaj o siebie, staraj się odpoczywać. Przytulam <3
    dzięki za dobre słowo

ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Gratuluję i życzę spokojnych 9 m-c

mama78, Mega lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

cudnie!
    jakie miałaś objawy?

‹‹ 3010 3011 3012 3013 3014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ