35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:Ciekawa pozycja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 19:59
iwcia77, Niuta, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
zadzwonili znajomi i zapraszaja na " probe choru"
Kawal:
Maz ubiera sie do wyjscia w sobote wieczorem, zona pyta sie:
-a ty dokad?
- a na probe choru...
- tak? a co wy tam robicie na tych probach?-pyta zona
-a no graMY W pokera i chlejemy gorzalke...
- a kiedy spiewacie?
- kiedy? kiedy? ...jak wracamy do domu.Niuta, malgos741, inessa, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
To i coś ode mnie
Przychodzi blondynka - nastolatka do mamy i mowi:
- Mamo, czy to prawda, że dzieci rodząc się wychodzą z tego samego miejsca w które chłopcy wkładają ich członki?
Matka zadowolona, że nie musi poruszać tego tematu sama mówi:
- Tak córeczko, tak.
Na to blondynka:
- A czy przy porodzie nie powybija mi zębów?iwcia77, malgos741, inessa, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyA u mnie zaczyna sie szalenstwo bialych nocy. Znaczy noce jeszcze nie sa biale, beda za jakis miesiac, ale juz teraz slonce zachodzi pozno. W tym momencie jest jeszcze wysoko na niebie, dzis zajdzie ok. 21.30. A za chwilke bedzie zachodzilo na pol godziny...
iwcia77, EwaT, malgos741, Niuta, Bursztyn, inessa, samira, Sabina, Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
wow, to jakies zorze polarne sie szykujaPusurek wrote:A u mnie zaczyna sie szalenstwo bialych nocy. Znaczy noce jeszcze nie sa biale, beda za jakis miesiac, ale juz teraz slonce zachodzi pozno. W tym momencie jest jeszcze wysoko na niebie, dzis zajdzie ok. 21.30. A za chwilke bedzie zachodzilo na pol godziny...
inessa lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u mnie zaczyna sie szalenstwo bialych nocy. Znaczy noce jeszcze nie sa biale, beda za jakis miesiac, ale juz teraz slonce zachodzi pozno. W tym momencie jest jeszcze wysoko na niebie, dzis zajdzie ok. 21.30. A za chwilke bedzie zachodzilo na pol godziny...
niezla jazda
Pusurek, iwcia77, inessa, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Przezylam to zjawisko w Archangielsku, super,czlowiek chodzi nakrecony jak maszynka z turbodoladowaniem. Tylko ze ja bylam tydzien, ale podejrzewam ze gdybym zostala dluzej to mogloby zaczac meczyc. Dzien prawie przez 24 h
niezla jazda
Przez pierwsze 2 lata w wakacje przestawial mi sie cykl, z 28 na 36 nawet, potem wracal do normy. Organizm dostawal swira przy tak duzej dawce dnia. Teraz juz jest normalnie, ale sprobujcie wytlumaczyc dzieciom, ze jest godzina 23.30 i trzeba isc spac! Wrzask i pretensje, ze przeciez jeszcze slonce swieci! Moja corka tez potrzebowala troche czasu, zeby sie przestawic... W koncu w Polsce bylo przyzwoicie, dzien w dzien, a noc w nocy, a nie jakies brewerie.iwcia77, inessa, EwaT, Bursztyn, samira, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my wróicliśmy z wyprawy rowerowej po lesie po burzy poprostu bajka ciepło,ptaki śpiewały jak szalone,dziecioł stukał w drzewo a nad mokradłami unosi sie lekka mgiełka łał
Teraz jeżdzimy codziennie wieczorkiem z meżem
Niuta witaj
Mama podziwiam ze wytrzymałosc bez testusamira, Sabina, mama78, peppapig, mysza1975, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ineska ale ci fajnie było i jakie dotlenienie przed spaniem.
inessa, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Iwcia, a ja dopiero teraz doczytalam, ze Ty z Moreny! Ja z Przymorza! Podz w me ramiona!
A gdzie mieszkalas wczesniej? Bo jak dziecieciem bylas, to Morena jeszcze nie istniala.
Dziewczyny Kochane - Krajanki,
Wychowałam się na Zaspie, moja mama nadal tam mieszkateraz okupuję Gdynię
inessa, malgos741, Pusurek, iwcia77, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:A my wróicliśmy z wyprawy rowerowej po lesie po burzy poprostu bajka ciepło,ptaki śpiewały jak szalone,dziecioł stukał w drzewo a nad mokradłami unosi sie lekka mgiełka łał
Teraz jeżdzimy codziennie wieczorkiem z meżem
Niuta witaj
Mama podziwiam ze wytrzymałosc bez testurewelacja
ania.g, inessa lubią tę wiadomość
-
A ja cała sobotę w pracy spędziłam niestety. Ale pogoda do bani, lało okropnie. Jutro mam wolne wiec przydałoby sie jakieś słoneczko
inessa lubi tę wiadomość
-
kto dobranoc to dobranoc ja jeszcze 3 godzinki w pracy a później lulu, a w niedzielę to też bym chciała słoneczko bo lecim z mamką na działeczkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 01:09
ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017