X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    naprawde! wow! ale ten swiat jest maly :), kochana jak mialam 2 latka to przeprowadzilismy sie na Morene z Zaroslaka :) i tak bytowalam sobie do 25 roku zycia na Morence :)pamietam dyskoteke na Przymorzu "Tropikana" , tak sie balowalao ;D

Haa, Tropikana! :D
    Ja sie najczesciej bawilam w "Tropsie" przy AWF- ie :) Eh, lza sie w oku kreci. :)

iwcia77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty mas zracje Trops tez byl zajebisty! zapomnialam juz o nim :) tyle lat minelo :)
    Pusurek wrote:
    Haa, Tropikana! :D
    Ja sie najczesciej bawilam w "Tropsie" przy AWF- ie :) Eh, lza sie w oku kreci. :)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trops, Bungalowa, Fantom, Non Stop, Rondo , Lido, Morenka, Kwadratowa, Sfinx, Viva..ech to byly balety :) i moje ukochne lata 90', beztroskie lata :)

Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje Panie ;-)
    Wróciłam!
    Nie to ze gdzieś poszłam ale jeżeli mnie nie było a jestem więc chyba wróciłam ;-)
    I żeby było jasne - jeszcze nic nie piłam i jeszcze nie bredzę ....
    No może trochę :-D
    W każdym razie moja abstynencja forumowa mnie już znudziła i wracam do świata wszelakiej wiedzy.
    I przypomniało mi się jak kiedyś pisałyście, że jak się osiągnie 1000 polubień to ciąża murowana.
    No to ja poproszę :-P

iwcia77, inessa, malgos741, EwaT, Pusurek, Viv78, megan8, Simba, samira, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Bozia3, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mi brakuje jeszcze 127 lajkow :D do ciazy :)

Niuta, EwaT, Pusurek, Viv78, megan8, Simba, inessa, Sabina, mysza1975, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale żeście się rozmarzyły o latach 90tych, a ja kwitnę do 4.00 rano.
    Kawały przednie. :-)

iwcia77, Pusurek, inessa, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Witam moje Panie ;-)
    Wróciłam!
    Nie to ze gdzieś poszłam ale jeżeli mnie nie było a jestem więc chyba wróciłam ;-)
    I żeby było jasne - jeszcze nic nie piłam i jeszcze nie bredzę ....
    No może trochę :-D
    W każdym razie moja abstynencja forumowa mnie już znudziła i wracam do świata wszelakiej wiedzy.
    I przypomniało mi się jak kiedyś pisałyście, że jak się osiągnie 1000 polubień to ciąża murowana.
    No to ja poproszę :-P
    witaj znowu :)
    to znaczy ze ja juz powinnam byc 19 razy w ciazy......

iwcia77, Simba, Mega, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi lajkami to było by za proste trzeba więcej popisać np.postów ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 19:14

iwcia77, inessa, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    witaj znowu :)
    to znaczy ze ja juz powinnam byc 19 razy w ciazy......

Ale przy każdym tysiącu się zeruje :-P
    A jak tak efekty po mleczku pszczelim?
    Dobrze pamiętam że też je wcinasz?

inessa lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas leje cały dzień :-(ja na razie nie plamie... :-) więc nadzieja rośnie ale mam jeszcze dobre 2dni...zobaczymy

iwcia77, malgos741, inessa, samira, Sabina, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to sentymentalna strasznie jestem :):D do 4 rano na weselu :) fajnie, ja to bym mogla na polskie wesela chodzic co tydzien :) oczywiscie jako gosc ;D. wloskie wesela to takie nudy...:( ziewanie do makaronu :)
    malgos741 wrote:
    ale żeście się rozmarzyły o latach 90tych, a ja kwitnę do 4.00 rano.
    Kawały przednie. :-)

Bursztyn, Simba, inessa, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, oj to jest moc i sa emocje :) kciukam :)
    mama78 wrote:
    Hej u nas leje cały dzień :-(ja na razie nie plamie... :-) więc nadzieja rośnie ale mam jeszcze dobre 2dni...zobaczymy

mama78, inessa, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że nie mam testu w domu bo bym chyba jutro zrobiła a tak jutro kupie i zrobię w poniedziałek:-) o ile nie przyjdzie @ wcześniej

iwcia77, malgos741, inessa, samira, Sabina, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, jestem za ;) kto sie spolecznie udziela powinien byc nagradzany ciaza :D
    a mi to dzisiaj sie snilo ze bylam w sklepie i na polkach siedzialy male dzieci na sprzedaz za...50 euro :), chcialam sobie kupic takiego blondaska malego ale przy kasie okazalo sie ze kosztuja 5 tys euro..i odlozylam dziecko z powrotem na polke...z wielkim zalem...niestety... :D ale fantazja co? musialo mi cos wczoraj zaszkodzic :) ze takie durne sny mialam :)
    malgos741 wrote:
    Z tymi lajkami to było by za proste trzeba więcej popisać np.postów ;-)

Niuta, Simba, inessa, Sabina, mysza1975, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja to sentymentalna strasznie jestem :):D do 4 rano na weselu :) fajnie, ja to bym mogla na polskie wesela chodzic co tydzien :) oczywiscie jako gosc ;D. wloskie wesela to takie nudy...:( ziewanie do makaronu :)
    kochanie gramy dziś bal magisterski w hotelu, ale żarcie mają zajebiste :-)

inessa, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie chyba zatrudnie u was jako tancerka :D ewentualnie moge robic sztuczny tlum :D:D
    malgos741 wrote:
    kochanie gramy dziś bal magisterski w hotelu, ale żarcie mają zajebiste :-)

inessa, Sabina, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak, jestem za ;) kto sie spolecznie udziela powinien byc nagradzany ciaza :D
    a mi to dzisiaj sie snilo ze bylam w sklepie i na polkach siedzialy male dzieci na sprzedaz za...50 euro :), chcialam sobie kupic takiego blondaska malego ale przy kasie okazalo sie ze kosztuja 5 tys euro..i odlozylam dziecko z powrotem na polke...z wielkim zalem...niestety... :D ale fantazja co? musialo mi cos wczoraj zaszkodzic :) ze takie durne sny mialam :)
    oj mi od czasu do czasu też się śni bobasek, a ostatnio koleżanka wróżyła mi z obrączki (koleżankom się ziściło) że będę miała córusie, zobaczymy czy się spełni. :-)

iwcia77, inessa, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to sie chyba zatrudnie u was jako tancerka :D ewentualnie moge robic sztuczny tlum :D:D
    dawaj ;-) przyda mi się towarzystwo bo na razie nudy dopiero schodzą się, jeszcze obiad z trzech dań no godzinka zleci i nic się nie dzieje.

iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie wczoraj dzwonila kolezanka z Norge i pytala czy przypadkiem nie zaciazylam juz bo jej sie snilo ze blizniaki mialam :);D
    malgos741 wrote:
    oj mi od czasu do czasu też się śni bobasek, a ostatnio koleżanka wróżyła mi z obrączki (koleżankom się ziściło) że będę miała córusie, zobaczymy czy się spełni. :-)

Pusurek, inessa, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Trops, Bungalowa, Fantom, Non Stop, Rondo , Lido, Morenka, Kwadratowa, Sfinx, Viva..ech to byly balety :) i moje ukochne lata 90', beztroskie lata :)

To Ty gruba baletowiczka bylas! :D Ja raczej Kwadratowa, Sfinx, Spatif, Infinium, raczej blizej dzielni. No i Sopot, bo 10 min od domu :)

iwcia77, inessa, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3006 3007 3008 3009 3010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ