35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o to dobry znak, trzymajmy się tego, a tak przy okazji to w jakim dniu cyklu jesteś ?
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
o! moge jeszcze kawaly opowiadac
i grac w kalambury
- to jest dopiero moc jak jest odpowiednie towarzystwo wyskokowe
malgos741 wrote:dawajprzyda mi się towarzystwo bo na razie nudy dopiero schodzą się, jeszcze obiad z trzech dań no godzinka zleci i nic się nie dzieje.
malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj lubilam tanczyc, jak weszlam na parkiet to ostatnia z niego schodzilam
mialam tez chlopaka co mnie wozil po tych wszystkich knajpach, bo sam lubil balety
wiec razem szalelismy
no ale od tego ma sie tez nascie lat , zeby troche poszalec
Pusurek wrote:To Ty gruba baletowiczka bylas!Ja raczej Kwadratowa, Sfinx, Spatif, Infinium, raczej blizej dzielni. No i Sopot, bo 10 min od domu
Pusurek, malgos741, inessa, Żanet, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak, jestem za
kto sie spolecznie udziela powinien byc nagradzany ciaza
a mi to dzisiaj sie snilo ze bylam w sklepie i na polkach siedzialy male dzieci na sprzedaz za...50 euro, chcialam sobie kupic takiego blondaska malego ale przy kasie okazalo sie ze kosztuja 5 tys euro..i odlozylam dziecko z powrotem na polke...z wielkim zalem...niestety...
ale fantazja co? musialo mi cos wczoraj zaszkodzic
ze takie durne sny mialam
O dzizasie, jak ja bym tak chciala... Zadnych zachodzen, hormonow, stresow, ciaz, wielkich brzuchow i strasznych porodow. By sie szlo do sklepu i wybieralo najbardziej podobne do siebie o okreslonej plci, oczywiscie z pakietem zdrowotnych atestow.Na pewno musialo by to kosztowac, ale to jak kazda inwestycja w zyciu, zawsze sie na cos zbiera, wiec po mieszkaniu i aucie, zbieralalo by sie na dziecko.
Byloby milo...
iwcia77, malgos741, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
Mama zaciskam kciuki.
Ja zaczęłam od tego cyklu soję zobaczymy rezultaty, moja kumpela dzięki niej zaszła.
Ps. jak wam podoba się mój awatarek?iwcia77, mama78, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:no nie do konca taki mial byc, ale daje sobie jeszcze miesiac na zarcie mleczka i innych, bo dokladnie za miesiac mam wizyte w klinice leczenia nieplodnosci
Może i wymarzyłaś sobie inny ale zauważ że na tym forum zachodzi się w ciążę w cyklach bezowulacyjnych więc im gorszy tym lepszyBursztyn, iwcia77, malgos741, inessa, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Może i wymarzyłaś sobie inny ale zauważ że na tym forum zachodzi się w ciążę w cyklach bezowulacyjnych więc im gorszy tym lepszy
iwcia77, Niuta, malgos741, inessa, Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:awatarek super-kikusi
to twoj?
Bursztyn, iwcia77, Niuta, inessa, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017