X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pytam, gdzie jest Aga - nie ma już jej dłuższy czas...aż się zaczynam martwić...:)

Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie też jakąś fotę nową zapodam, bo już mam bęben większy...U nas się wypogodziło wreszcie - jest słonecznie i ładnie, a mnie się nie chce ruszyć dupy z domu....

peppapig, inessa, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pierdziel diety, jedz na co masz ochote :)
    Tak może tylko mówić osoba z taką figurą jak Ty...Widocznie masz super spalanie - większość wciąż się musi ograniczać...

Sabina lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pierdziel diety, jedz na co masz ochote :)
    tak wlasnnnie robilam od Wielkanocy, i teraz mam na gebie "Krajobraz po bitwie"...

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja się pytam, gdzie jest Aga - nie ma już jej dłuższy czas...aż się zaczynam martwić...:)
    tez sie nad tym zastanawiam. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku. Na kiedy Aga miala termin?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak może tylko mówić osoba z taką figurą jak Ty...Widocznie masz super spalanie - większość wciąż się musi ograniczać...
    i z ladna cera- jak Andrzej....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

obecnie nie mam żadnej figury i jestem turlakiem
    żeby taka gałązka jak Bursztyn musiała sie ograniczać? eeee
    z tą twarza też przesadza moim zdaniem, zapytaj może męża o zdanie

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczeć :-)

Zadne z Was nie bedzie mialo czasu rodzic, bedziecie zajeci wzruszaniem sie! ;) Jakas polozna chociaz zamowcie do roboty :P

inessa, Simba, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak coś mi się wydaje, że Aga miała termin na czerwiec?Ale do końca pewna nie jestem...

inessa, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ma chyba termin dopiero w lipcu ale też sie martwie czy coś sie nie dzieje!
    Bursztyn wpisałam przepis i nie powinien za dużo wpłynąć na cere bo nie ma w nim maki wogóle :)
    A z ta dieta niestety niektórzy muszą ja nawet wciazy trzymać bo jak sie ma skłonnosci do tycia to jak sobie raz pozwola to potem nie tak łatwo schudnać albo wogóle. Moja bratowa przytała 30 kg i do dzisiaj po 10 latach od porodu zrzuciła może z 20 kg ale raz ma wiecej a za chwile znó tyje i sie wkurza ale ona ma skłonosć do tycia i lubi jeść :P

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    obecnie nie mam żadnej figury i jestem turlakiem
    żeby taka gałązka jak Bursztyn musiała sie ograniczać? eeee
    z tą twarza też przesadza moim zdaniem, zapytaj może męża o zdanie
    maz nie narazilby mi sie :)

Pusurek, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga ma chyba termin dopiero w lipcu ale też sie martwie czy coś sie nie dzieje!
    Bursztyn wpisałam przepis i nie powinien za dużo wpłynąć na cere bo nie ma w nim maki wogóle :)
    A z ta dieta niestety niektórzy muszą ja nawet wciazy trzymać bo jak sie ma skłonnosci do tycia to jak sobie raz pozwola to potem nie tak łatwo schudnać albo wogóle. Moja bratowa przytała 30 kg i do dzisiaj po 10 latach od porodu zrzuciła może z 20 kg ale raz ma wiecej a za chwile znó tyje i sie wkurza ale ona ma skłonosć do tycia i lubi jeść :P
    dzieki :)
    ale ma duzo cukru :) no trudno...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    maz nie narazilby mi sie :)
    Chyba, ze bylby idiota! Ktory facet powie swojej kobiecie, jesli ja bardzo kocha, ze jest cos nie tak? Moze jakos dookola, ostrozniutko, zeby nie bylo, ze powiedzial glosno. ;)
    Moj chlop mowi, ze wygladam pieknie w ciazy. Ja sie pytam: A kaczy kuper? No to on na to: masz piekniusi tyleczek. ;)
    Dobrze, ze lustro mam w domu. :P

inessa, iwcia77, Bursztyn, malgos741, megan8, samira, Sabina, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz bo musi być bo te jabłka są kwaskowate dosyć a ciasto orzechyowe to jak snicers! W całosci ciasto jest w sam raz :)
    ten ostatni raz sobie pozwolicie :P

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde! wow! ale ten swiat jest maly :), kochana jak mialam 2 latka to przeprowadzilismy sie na Morene z Zaroslaka :) i tak bytowalam sobie do 25 roku zycia na Morence :)pamietam dyskoteke na Przymorzu "Tropikana" , tak sie balowalao ;D
    Pusurek wrote:
    Iwcia, a ja dopiero teraz doczytalam, ze Ty z Moreny! Ja z Przymorza! Podz w me ramiona! :D
    A gdzie mieszkalas wczesniej? Bo jak dziecieciem bylas, to Morena jeszcze nie istniala. ;)

inessa, Pusurek, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku! ale arbuzy sie gryzie a nie polyka w calosci :D:D , fajny ten brzusio z Adasiem w srodku :)staszek rozowy tez ladny- rozowy to moj ulubiony kolor :)
    Pusurek wrote:
    Zmiana awataru! KIedys obiecalam fotke w rozowym staniku, no i voila! ;)

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek super brzuchol :)

Wlasnie skonczylam pisac raport!!! Bosz...jak sie ciesze. Przy ostatnich rodzialach zaczelam sie wspomagac whisky i jakos poszlo. Mam nadzieje, ze jak jutro przeczytam to nie bedzie straszny belkot ;)
    Kawal mam dla Was

Przychodzi facet do lekarza z potwornie gruba zona
    - Panie doktorze, no niech Pan popatrzy jak ona sie roztyla!!!! Ja nie wiem czy jeszcze da sie cos z tym zrobic???!!!!
    - No juz juz, niech sie Pan uspokoi...A teraz dawaj! Obejdziemy ja razem dookola!
    :)

iwcia77, inessa, Pusurek, Bursztyn, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku ja nie pochwaliłam brzusia jest sliczny :) pozazdroscić tylko :P
    Bozia dawaj brzuszek :D
    Simba super kawał :P
    Bursztynku zapomniałam powiedzieć,ze z tym cukrem to mozesz go mniej wsypać zależy co kto lubi zwłaszcza do masy jabłkowej,tu zalezy od jabłek jakie są czy mocno kwaśne czy nie!!!!!!

Pusurek, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pusurek super brzuchol :)

Wlasnie skonczylam pisac raport!!! Bosz...jak sie ciesze. Przy ostatnich rodzialach zaczelam sie wspomagac whisky i jakos poszlo. Mam nadzieje, ze jak jutro przeczytam to nie bedzie straszny belkot ;)
    Kawal mam dla Was

Przychodzi facet do lekarza z potwornie gruba zona
    - Panie doktorze, no niech Pan popatrzy jak ona sie roztyla!!!! Ja nie wiem czy jeszcze da sie cos z tym zrobic???!!!!
    - No juz juz, niech sie Pan uspokoi...A teraz dawaj! Obejdziemy ja razem dookola!
    :)

Simba, umarlam :D I naplulam mandarynka na klawiature tym razem :D

inessa, malgos741, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie sa 3 fazy otylosci meskiej?:
    1-nie widac jak wisi
    2-nie widac jak stoi
    3-nie widac kto "ciagnie"

inessa, Niuta, malgos741, mama78, Pusurek, megan8, samira, Sabina, Żanet, mysza1975, Mega, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 3005 3006 3007 3008 3009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ