35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Tak może tylko mówić osoba z taką figurą jak Ty...Widocznie masz super spalanie - większość wciąż się musi ograniczać...
obecnie nie mam żadnej figury i jestem turlakiem
żeby taka gałązka jak Bursztyn musiała sie ograniczać? eeee
z tą twarza też przesadza moim zdaniem, zapytaj może męża o zdanieBursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ma chyba termin dopiero w lipcu ale też sie martwie czy coś sie nie dzieje!
Bursztyn wpisałam przepis i nie powinien za dużo wpłynąć na cere bo nie ma w nim maki wogóle
A z ta dieta niestety niektórzy muszą ja nawet wciazy trzymać bo jak sie ma skłonnosci do tycia to jak sobie raz pozwola to potem nie tak łatwo schudnać albo wogóle. Moja bratowa przytała 30 kg i do dzisiaj po 10 latach od porodu zrzuciła może z 20 kg ale raz ma wiecej a za chwile znó tyje i sie wkurza ale ona ma skłonosć do tycia i lubi jeść
Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:obecnie nie mam żadnej figury i jestem turlakiem
żeby taka gałązka jak Bursztyn musiała sie ograniczać? eeee
z tą twarza też przesadza moim zdaniem, zapytaj może męża o zdanie
Pusurek, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aga ma chyba termin dopiero w lipcu ale też sie martwie czy coś sie nie dzieje!
Bursztyn wpisałam przepis i nie powinien za dużo wpłynąć na cere bo nie ma w nim maki wogóle
A z ta dieta niestety niektórzy muszą ja nawet wciazy trzymać bo jak sie ma skłonnosci do tycia to jak sobie raz pozwola to potem nie tak łatwo schudnać albo wogóle. Moja bratowa przytała 30 kg i do dzisiaj po 10 latach od porodu zrzuciła może z 20 kg ale raz ma wiecej a za chwile znó tyje i sie wkurza ale ona ma skłonosć do tycia i lubi jeść
ale ma duzo cukruno trudno...
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:maz nie narazilby mi sie
Moj chlop mowi, ze wygladam pieknie w ciazy. Ja sie pytam: A kaczy kuper? No to on na to: masz piekniusi tyleczek.
Dobrze, ze lustro mam w domu.
inessa, iwcia77, Bursztyn, malgos741, megan8, samira, Sabina, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
naprawde! wow! ale ten swiat jest maly
, kochana jak mialam 2 latka to przeprowadzilismy sie na Morene z Zaroslaka
i tak bytowalam sobie do 25 roku zycia na Morence :)pamietam dyskoteke na Przymorzu "Tropikana" , tak sie balowalao
Pusurek wrote:Iwcia, a ja dopiero teraz doczytalam, ze Ty z Moreny! Ja z Przymorza! Podz w me ramiona!
A gdzie mieszkalas wczesniej? Bo jak dziecieciem bylas, to Morena jeszcze nie istniala.inessa, Pusurek, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurku! ale arbuzy sie gryzie a nie polyka w calosci
:D , fajny ten brzusio z Adasiem w srodku :)staszek rozowy tez ladny- rozowy to moj ulubiony kolor
Pusurek wrote:Zmiana awataru! KIedys obiecalam fotke w rozowym staniku, no i voila!inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek super brzuchol
Wlasnie skonczylam pisac raport!!! Bosz...jak sie ciesze. Przy ostatnich rodzialach zaczelam sie wspomagac whisky i jakos poszlo. Mam nadzieje, ze jak jutro przeczytam to nie bedzie straszny belkot
Kawal mam dla Was
Przychodzi facet do lekarza z potwornie gruba zona
- Panie doktorze, no niech Pan popatrzy jak ona sie roztyla!!!! Ja nie wiem czy jeszcze da sie cos z tym zrobic???!!!!
- No juz juz, niech sie Pan uspokoi...A teraz dawaj! Obejdziemy ja razem dookola!
iwcia77, inessa, Pusurek, Bursztyn, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurku ja nie pochwaliłam brzusia jest sliczny
pozazdroscić tylko
Bozia dawaj brzuszek
Simba super kawał
Bursztynku zapomniałam powiedzieć,ze z tym cukrem to mozesz go mniej wsypać zależy co kto lubi zwłaszcza do masy jabłkowej,tu zalezy od jabłek jakie są czy mocno kwaśne czy nie!!!!!!Pusurek, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pusurek super brzuchol
Wlasnie skonczylam pisac raport!!! Bosz...jak sie ciesze. Przy ostatnich rodzialach zaczelam sie wspomagac whisky i jakos poszlo. Mam nadzieje, ze jak jutro przeczytam to nie bedzie straszny belkot
Kawal mam dla Was
Przychodzi facet do lekarza z potwornie gruba zona
- Panie doktorze, no niech Pan popatrzy jak ona sie roztyla!!!! Ja nie wiem czy jeszcze da sie cos z tym zrobic???!!!!
- No juz juz, niech sie Pan uspokoi...A teraz dawaj! Obejdziemy ja razem dookola!
Simba, umarlamI naplulam mandarynka na klawiature tym razem
inessa, malgos741, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość