35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no cycki to juz grubszy kaliber ingerencji w cialo
ale jakbym miala kase to tez bym se strzelila jaks fajna 3
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mango wrote:Sabina bądź dzielna! Ucałuj córcię i powiedz, że ciotki z ovu przesyłają buziaki
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
co nas nie zabije to nas wzmocni ...trzymaj sie dzielnieSabina wrote:Ewa mala jest cały czas na kroplowce
.
Mango i reszta ciotek dzięki
Wiecie tą bezradność jest straszna. Mała ciągle prosi o wodę, a jak jej dam to wymiotuje. MasakraSabina lubi tę wiadomość
-
jest taki kawal :
Zona do meza:
-kochanie jakie kobiety podobaja ci sie najbardziej: inteligentne czy piekne?
-ani piekne ani inteligentne, tylko ty mi sie podobasz..Pusurek wrote:No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety!inessa, anek42, Sabina, Pusurek, peppapig, mysza1975, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witam się pierwsza, bo do roboty trzeba wcześniej i jeszcze dziś imprezę gramy.
Iwcia kawał przedni.inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzień dobry pochmurny
Sabina, jak noc w szpitalu i jak się czuje Twoja córka?
Ja mam chyba adhd, poszłam spać o 2 a już nie mogę spać od 6:30.
Dziś idziemy na urodziny naszych przyjaciół, nic nie wiedzą o mojej ciąży. Ostatnio jak się widzieliśmy to byłam w 7 tyg. i udawałam że biorę antybiotyk dlatego nie piję z nimi wina.Sabina, Pusurek, peppapig, inessa, anna maria, samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja. Nocki ostatnio jakies ciezkie, kulam sie z boku na bok, a jak juz sie uloze i przysne, to Adamek sie budzi i zaczyna trening.
No i po spaniu. A tyle sie pisze, ze przyszla matka ma wypoczywac i korzystac z tego czasu, zanim sie dziecko urodzi. Ja sie pytam: jak? Jeszcze go nie ma,a juz spac nie daje.
Milego dnia!
Sabina, trzymaj sie, moze po biegunce bedzie juz dobrze!ania.g, Sabina, peppapig, Simba, Alis, inessa, iwcia77, EwaT, malgos741, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja również się witam. Dziś niby dzień wolny, ale przygotowuję się do pracy na jutro...
Właśnie się zważyłam i okazuje się, że przytyłam zdaniem kalkulatorów wagi w ciąży ok 1 kg za dużo. Odbijają sie czipsy i McDonald. Trzeba teraz uważać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że wyjeżdżałam na 3 dni i nie było za bardzo jak zorganizować sobie normalnych posiłków.inessa, peppapig, ania.g, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dobrego weekendu
u nas piekna słoneczna pogoda ale ponoć mają przejsc burze
Ja sprzątam,robie grilla oraz pieke ciasto orzechowo-jabłkowe
A dziewczyny chyba coś w powietru nie tak jest bo u nas wszyscy od kilku nocy mamy problem ze spaniem przewracamy sie z boku na bok i nie mozemy spać ja ostatnio chyba o 4 zasnełam a trzeba było wstać po ok 7.30 wiec współczuje Wam również.
Sabinku wiele sił Wam obu zycze
Buziaki ide dalej pracować
Bursztyn, Sabina, Pusurek, peppapig, ania.g, samira, malgos741, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Laski
U nas dzien jak co dzien, raz slonce raz deszcz.
Sabina, oby juz bylo tylko lepiej
Inessa, Twoje ciasto mnie podnieca
Ania.g, powiesz juz znajomym czy udajesz do porodu?
Slonca Wam i sobie zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 11:09
Sabina, ania.g, inessa, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny u mnie tez zmiana pogody ,wczoraj przepieknie goraco 26 stopni ,a dzis chmury i deszczowo.Ja od dluzszego czasu tez sie nie wysypiam do 1 w nocy biegam co 15 min siku ,potem z boku na bok .Najlepszy sen mam od 6 do 10 i to wykorzystuje(cala spolecznosc ma zabronione dzwonic do mnie ).Milego dnia
Pusurek, Bursztyn, Alis, ania.g, mysza1975, samira, inessa, malgos741, iwcia77, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my sie szykujemy do wielkiej majowkowej wyprawy do Londynu. No i zaczynaja sie schody, bo kazdy oczywiscie chce zwiedzac cos innego.
Dziecko chce wlasciwie to samo co ja ( nigdy nie bylysmy w Londynie ), czyli klasyki dla turystow plus Baker Street codziennie, bo ma swira na punkcie Sherlocka. Za to chlop, fan muzyki i motoryzacji, chce pojechac na tor Top Gear ( 70 km od Londynu) , odwiedzic studio BBC, gdzie kreca Top Gear i cyknac sobie slit focie na pasach na Abbey Road, gdzie The Beatles przechodzili przez pasy.
No i co zrobic z takim?iwcia77, anna maria, Simba, ania.g, mysza1975, samira, inessa, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny u mnie tez zmiana pogody ,wczoraj przepieknie goraco 26 stopni ,a dzis chmury i deszczowo.Ja od dluzszego czasu tez sie nie wysypiam do 1 w nocy biegam co 15 min siku ,potem z boku na bok .Najlepszy sen mam od 6 do 10 i to wykorzystuje(cala spolecznosc ma zabronione dzwonic do mnie ).Milego dnia
U mnie identycznie. Aż mi tak głupio, jak się po nocy tłukę drzwiami do łazienki, spuszczam wodę itd...
A na wyjeździe sie podziębiłam i teraz siedzę i smarkam, oczy załzawione, chrypka...anna maria lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Laski
U nas dzien jak co dzien, raz slonce raz deszcz.
Sabina, oby juz bylo tylko lepiej
Inessa, Twoje ciasto mnie podnieca
Ania.g, powiesz juz znajomym czy udajesz do porodu?
Slonca Wam i sobie zyczeiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4