X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he lekko rozdeptana jaszczurka!!..super! :-D :-) :-P :-D

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    He he he lekko rozdeptana jaszczurka!!..super! :-D :-) :-P :-D

a jakby tak ktoś o Tobie powiedział? tez by było super?

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja
    wam kobiety powiem jak patrzę na nasze cudne zdjęcie ze ślubu...buuu... to uwierzyć Nie mogę jacy byliśmy piękni normalnie do żurnala na pierwszą stronę! No i minęło 15 lat... ale kocham mojego chłopa dalej jak kiedyś i jest ciacho nadal ;-) gorzej ze mną te 15 lat dołożyło mi 15kg :-P

Bursztyn, ania.g, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa kurcze pewnie nie raz powiedział :-P. ...ale taki tekst że nie mogłam się powstrzymać :-) :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 16:30

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    40 minut w pracy i juz NIC nie bede robic, bo mi mozg wyparowal..
    wiec na fali tematu urody chcialam powiedziec, ze moja kolezanka uwaza, ze ten pan jest przystojny ;)
    Wasz typ rowniez? ;)
    Podobno o gustach sie nie dystkutuje, ale.... RATUNKU!!!! :D

Z drugiej strony, moj facet wg mnie, nie jest typem z zurnala. Ale oprocz niewatpliwych zalet duchowych, po prostu dobrze wyglada. Jest zadbany, zawsze pachnacy, wlosy ma zawsze fajnie zrobione ( tu juz obsesyjka mala ), nosi dobre ciuchy.
    Oszalalabym, gdyby nagle przytyl 30 kg, sflaczal i powiedzial, ze przeciez kiedys mi sie podobal, wiec powinnam go kochac mimo wszystko... Pewnie bym go jeszcze troche kochala, w koncu dobry czlowiek z niego, ale czy to byloby to samo? :) Jednak milo jest miec na czym oko zawiesic. :)

peppapig, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    do uzycia dopuszcza sie wiele chemii ktora zabija a koncerny farmaceutyczne kosza kase

No wiesz, idac krok dalej zabijamy sie zarciem, ktore jemy i powietrzem, ktorym oddychamy. Nie trzeba do tego lekow brac, zeby marnie skonczyc...

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, glupoty gadasz moja droga.. fakt, ze ja Cie w makijazu widzialam, ale najlepszy makijaz nie ukrylby tego co nam tu opisujesz moja droga ;)

Paszczak dzięki, tylko wiesz, my dotychczas widziałyśmy sie zawsze przy lekko przygaszonym świetle ;) zobaczysz na grillu :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paszczak dzięki, tylko wiesz, my dotychczas widziałyśmy sie zawsze przy lekko przygaszonym świetle ;) zobaczysz na grillu :)

To moze grill wieczorowa pora? ;)

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma takiej opcji.. Nie wygladam jak jaszczur.. Sorry taką mam urodę...

Simba, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to baby byly ;) tak zesmy rozwazaly, bo jednak wikszosc z nas byla zdania, ze jak twarz faceta nie "zaiskrzy", to ladne dlonie i zgrabny tylek nic nie pomoga.. to, ze ladne oznaczalo co innego u kazdej z nas to juz inna sprawa ;)

Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.

Bursztyn, Mango, Reni, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.

No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety! :P

Simba, Mango, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To moze grill wieczorowa pora? ;)

O! To dobre :)

Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wiesz, idac krok dalej zabijamy sie zarciem, ktore jemy i powietrzem, ktorym oddychamy. Nie trzeba do tego lekow brac, zeby marnie skonczyc...
    pewnie, taka jest smutna prawda

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety! :P
    to zalezy, niektorzy patrza najpierw na tylek, nog, a potem dopiero na cycki :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie, taka jest smutna prawda

Mozna wiec rownie dobrze marnie skonczyc majac olsniewacacy pyszczek, czyz nie? ;) :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jakby tak ktoś o Tobie powiedział? tez by było super?
    Andrzejowi naszemu poszlo w druga strone, swiety sie stal :) i wy mowicie ze nie bylo nawrocenia.... ;) no ja nie wiem kogo tu powinnie kanonizowac w niedziele ;)

Simba, EwaT, Reni, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to zalezy, niektorzy patrza najpierw na tylek, nog, a potem dopiero na cycki :)

A to juz chyba tylko ci odwazni! :D Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy :P ) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym. :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mozna wiec rownie dobrze marnie skonczyc majac olsniewacacy pyszczek, czyz nie? ;) :D
    niestety....

0cray.gif

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A to juz chyba tylko ci odwazni! :D Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy :P ) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym. :D
    no tak, z tylkiem to byla wersja od tylu ;)
    ale z przodu, niektorzy taksujac sylwetke leca od nog w gore :) i maja gdzies czy to bedzie zauwazone lub nie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
    skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersja :)
    Ja lubię dbać o siebie dla swojej własnej satysfakcji. Paznokcie u nóg mam pomalowane nawet zimą choć ich nie widać.

EwaT, Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3001 3002 3003 3004 3005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ