X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he lekko rozdeptana jaszczurka!!..super! :-D :-) :-P :-D

Mega lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    He he he lekko rozdeptana jaszczurka!!..super! :-D :-) :-P :-D

a jakby tak ktoś o Tobie powiedział? tez by było super?

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja
    wam kobiety powiem jak patrzę na nasze cudne zdjęcie ze ślubu...buuu... to uwierzyć Nie mogę jacy byliśmy piękni normalnie do żurnala na pierwszą stronę! No i minęło 15 lat... ale kocham mojego chłopa dalej jak kiedyś i jest ciacho nadal ;-) gorzej ze mną te 15 lat dołożyło mi 15kg :-P

Bursztyn, ania.g, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa kurcze pewnie nie raz powiedział :-P. ...ale taki tekst że nie mogłam się powstrzymać :-) :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 16:30

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    40 minut w pracy i juz NIC nie bede robic, bo mi mozg wyparowal..
    wiec na fali tematu urody chcialam powiedziec, ze moja kolezanka uwaza, ze ten pan jest przystojny ;)
    Wasz typ rowniez? ;)
    Podobno o gustach sie nie dystkutuje, ale.... RATUNKU!!!! :D

Z drugiej strony, moj facet wg mnie, nie jest typem z zurnala. Ale oprocz niewatpliwych zalet duchowych, po prostu dobrze wyglada. Jest zadbany, zawsze pachnacy, wlosy ma zawsze fajnie zrobione ( tu juz obsesyjka mala ), nosi dobre ciuchy.
    Oszalalabym, gdyby nagle przytyl 30 kg, sflaczal i powiedzial, ze przeciez kiedys mi sie podobal, wiec powinnam go kochac mimo wszystko... Pewnie bym go jeszcze troche kochala, w koncu dobry czlowiek z niego, ale czy to byloby to samo? :) Jednak milo jest miec na czym oko zawiesic. :)

peppapig, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    do uzycia dopuszcza sie wiele chemii ktora zabija a koncerny farmaceutyczne kosza kase

No wiesz, idac krok dalej zabijamy sie zarciem, ktore jemy i powietrzem, ktorym oddychamy. Nie trzeba do tego lekow brac, zeby marnie skonczyc...

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, glupoty gadasz moja droga.. fakt, ze ja Cie w makijazu widzialam, ale najlepszy makijaz nie ukrylby tego co nam tu opisujesz moja droga ;)

Paszczak dzięki, tylko wiesz, my dotychczas widziałyśmy sie zawsze przy lekko przygaszonym świetle ;) zobaczysz na grillu :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paszczak dzięki, tylko wiesz, my dotychczas widziałyśmy sie zawsze przy lekko przygaszonym świetle ;) zobaczysz na grillu :)

To moze grill wieczorowa pora? ;)

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma takiej opcji.. Nie wygladam jak jaszczur.. Sorry taką mam urodę...

Simba, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to baby byly ;) tak zesmy rozwazaly, bo jednak wikszosc z nas byla zdania, ze jak twarz faceta nie "zaiskrzy", to ladne dlonie i zgrabny tylek nic nie pomoga.. to, ze ladne oznaczalo co innego u kazdej z nas to juz inna sprawa ;)

Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.

Bursztyn, Mango, Reni, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.

No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety! :P

Simba, Mango, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To moze grill wieczorowa pora? ;)

O! To dobre :)

Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wiesz, idac krok dalej zabijamy sie zarciem, ktore jemy i powietrzem, ktorym oddychamy. Nie trzeba do tego lekow brac, zeby marnie skonczyc...
    pewnie, taka jest smutna prawda

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety! :P
    to zalezy, niektorzy patrza najpierw na tylek, nog, a potem dopiero na cycki :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie, taka jest smutna prawda

Mozna wiec rownie dobrze marnie skonczyc majac olsniewacacy pyszczek, czyz nie? ;) :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jakby tak ktoś o Tobie powiedział? tez by było super?
    Andrzejowi naszemu poszlo w druga strone, swiety sie stal :) i wy mowicie ze nie bylo nawrocenia.... ;) no ja nie wiem kogo tu powinnie kanonizowac w niedziele ;)

Simba, EwaT, Reni, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to zalezy, niektorzy patrza najpierw na tylek, nog, a potem dopiero na cycki :)

A to juz chyba tylko ci odwazni! :D Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy :P ) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym. :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mozna wiec rownie dobrze marnie skonczyc majac olsniewacacy pyszczek, czyz nie? ;) :D
    niestety....

0cray.gif

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A to juz chyba tylko ci odwazni! :D Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy :P ) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym. :D
    no tak, z tylkiem to byla wersja od tylu ;)
    ale z przodu, niektorzy taksujac sylwetke leca od nog w gore :) i maja gdzies czy to bedzie zauwazone lub nie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
    skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersja :)
    Ja lubię dbać o siebie dla swojej własnej satysfakcji. Paznokcie u nóg mam pomalowane nawet zimą choć ich nie widać.

EwaT, Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3001 3002 3003 3004 3005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ