35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa
wam kobiety powiem jak patrzę na nasze cudne zdjęcie ze ślubu...buuu... to uwierzyć Nie mogę jacy byliśmy piękni normalnie do żurnala na pierwszą stronę! No i minęło 15 lat... ale kocham mojego chłopa dalej jak kiedyś i jest ciacho nadalgorzej ze mną te 15 lat dołożyło mi 15kg
Bursztyn, ania.g, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:40 minut w pracy i juz NIC nie bede robic, bo mi mozg wyparowal..
wiec na fali tematu urody chcialam powiedziec, ze moja kolezanka uwaza, ze ten pan jest przystojny
Wasz typ rowniez?
Z drugiej strony, moj facet wg mnie, nie jest typem z zurnala. Ale oprocz niewatpliwych zalet duchowych, po prostu dobrze wyglada. Jest zadbany, zawsze pachnacy, wlosy ma zawsze fajnie zrobione ( tu juz obsesyjka mala ), nosi dobre ciuchy.
Oszalalabym, gdyby nagle przytyl 30 kg, sflaczal i powiedzial, ze przeciez kiedys mi sie podobal, wiec powinnam go kochac mimo wszystko... Pewnie bym go jeszcze troche kochala, w koncu dobry czlowiek z niego, ale czy to byloby to samo?Jednak milo jest miec na czym oko zawiesic.
peppapig, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:do uzycia dopuszcza sie wiele chemii ktora zabija a koncerny farmaceutyczne kosza kase
No wiesz, idac krok dalej zabijamy sie zarciem, ktore jemy i powietrzem, ktorym oddychamy. Nie trzeba do tego lekow brac, zeby marnie skonczyc...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, glupoty gadasz moja droga.. fakt, ze ja Cie w makijazu widzialam, ale najlepszy makijaz nie ukrylby tego co nam tu opisujesz moja droga
Paszczak dzięki, tylko wiesz, my dotychczas widziałyśmy sie zawsze przy lekko przygaszonym świetlezobaczysz na grillu
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:to baby byly
tak zesmy rozwazaly, bo jednak wikszosc z nas byla zdania, ze jak twarz faceta nie "zaiskrzy", to ladne dlonie i zgrabny tylek nic nie pomoga.. to, ze ladne oznaczalo co innego u kazdej z nas to juz inna sprawa
Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.Bursztyn, Mango, Reni, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Spytałam M - on twierdzi ze nawet jak twarz nie teges, to i tak patrzą dalej i jak reszta ok, to czesc punktacji da sie odrobić.
No raczej! Na cycki patrza! Potem na nogi i tylek! A nastepnie twierdza, ze lubia inteligentne i uczuciowe kobiety!
Simba, Mango, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:a jakby tak ktoś o Tobie powiedział? tez by było super?
i wy mowicie ze nie bylo nawrocenia....
no ja nie wiem kogo tu powinnie kanonizowac w niedziele
Simba, EwaT, Reni, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to zalezy, niektorzy patrza najpierw na tylek, nog, a potem dopiero na cycki
A to juz chyba tylko ci odwazni!Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy
) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A to juz chyba tylko ci odwazni!
Chyba, ze nie stoja naprzeciwko kobiety i zaczynaja od tylu ( ogladanie znaczy
) i jak sa zainteresowani, to leca ogladac facjate. Bo jak stoja fejs tu fejs, to ciezko jest z nog podniesc wzrok na cycki bedac niezauwazonym.
ale z przodu, niektorzy taksujac sylwetke leca od nog w gorei maja gdzies czy to bedzie zauwazone lub nie
-
EwaT wrote:tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersjaEwaT, Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4