X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie wiem co to za cudo ten caly Barley.
    Ja mialam dobry efekt po antyku - Tetracyklinie. Ale tylko przez 2 lata. Potem przestalo dzialac :(
    Wysilek fizyczny nie dziala na moich obcych. Natomiast cos mi sie wydaje ze siemie lniane bylo niezle, ale wtedy tez byla dietka.
    chodzi o zielone zdzbla jeczmienia:

http://www.purehealingfoods.com/barleyGrassInfo.php

albo tutaj:
    http://www.era-zdrowia.pl/suplementy-zdrowia/mlody-jeczmien/trawa-jeczmienna-zalety-i-wlasciwosci-zdrowotne.html

Simba, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest taka dziennikarka, straciła męża w Smolensku, blondynka krotko obcięta, uważam że powinna byc ostrzeżeniem dla kobiet ktore majstrują przy twarzy, wyglada jak monstrum z innej planety, a taka urodziwa babka z niej była pzred zabiegami

Lucky, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam kumpele, ktorej twarz wygladala jak jeden wielki krater, dostala kuracje z Izotretynoiny ( syntetyczna pochodna witaminy A). Genialny lek, kuracja prawie rok, ale efekty olsniewajace. Nic jej juz potem nie wrocilo, dalej blyszczy cera jak nastolatka, a kuracje miala 8 lat temu.
    Jest jedno ale... Jako, ze witamina A w nadmiarze uszkadza plod, nie moze byc stosowana przez czlonkinie naszego forum, przynajmniej w trakcie staran i ciazy.
    Kumpela musiala podpisac oswiadczenie, ze nie zajdzie w ciaze przez okres trwania kuracji i bedzie zabezpieczac sie skutecznymi 2 metodami. Jej to akurat pasilo, a zmiana twarzy byla dla niej kwestia zycia i smierci.
    Tu link o tym:
    http://www.antytradzik.pl/izotretynoina/
    pisalam o tym pare postow wczesniej
    lata temu prosilam dermatologa zeby mi to przepisal, ale powiedzial ze to jest zabojczy lek a wplyw ma ewentualna ciaze moze utrzymywac sie do 5 lat po leczeniu. mnie skutki uboczne przerazily, dwie znajome braly i musialy przestac wlasnie z powodu side effects.
    Ale wiadomo- jesli jest bardzo strasznie na twarzy, to czlowiek chwyta sie wszystkiego

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To nie dla nich. Dla wlasnego lepszego samopoczucia.
    Syty glodnego nie zrozumie :( Ty masz pewnie super cere i duze cycki, Andzej.
    na pewno, potwierdzam, widzialam na focie, Andrzej swietnie wyglada

Simba, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej, prowadzilam wlasnie ostatnio taka dyskusje ze znajomymi- czy jak babka jest strasznie brzydka (tam masakralnie) i facet zobaczy najpierw twarz, to dalej jeszcze reszte ciala oblooka? ja wiem, ze to srednio ladnie takie tematy rozwazac, ale na swoje usprawiedliwienie dodam, ze zaczelo sie od tematu na co babka najpierw paczy jak paczy na faceta ;)
    no ale co odpowiedzieli na to pytanie???

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co ty z tym facetem tak ciagle?
    Stajesz przed lustrem i widzisz, ze cycki wisza do ziemi. I myslisz sobie: pieprze to, przeciez on mnie kocha? :P
    Ja wtedy sobie mysle: Fuck, gdzie moje fajne cycki, chce je z powrotem! :P

Ale pewnie pogadamy o tym, kiedy po porodzie falda z brzucha bedzie wisiala do kolan. ;) I zapewnienia faceta o swojej milosci niewiele tu pomoga. ;)

BTW, nigdy nie mialam cyckow do ziemi, ale wszystko sie moze zdarzyc! :P

pewnie że lepiej jest fajnie wygladać niż nie wyglądać ale to są wszystko sprawy drugorzędne, jak patrze na mojego faceta to widze człowieka , nie mysle o jego fizyczności, a dla niego obojętnie jak piękna bym nie była to i tak sie opatrze pewnie juz dawno sie opatrzyłam zresztą, jak to sie mówi że cudza zawsze lepsza....
    no ale jak jest kasa , zdrowie i brak innych zmartwien z dziecmi na przyklad to można pomysleć o poprawkach, czemu nie..

Simba, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam kumpele, ktorej twarz wygladala jak jeden wielki krater, dostala kuracje z Izotretynoiny ( syntetyczna pochodna witaminy A). Genialny lek, kuracja prawie rok, ale efekty olsniewajace. Nic jej juz potem nie wrocilo, dalej blyszczy cera jak nastolatka, a kuracje miala 8 lat temu.
    Jest jedno ale... Jako, ze witamina A w nadmiarze uszkadza plod, nie moze byc stosowana przez czlonkinie naszego forum, przynajmniej w trakcie staran i ciazy.
    Kumpela musiala podpisac oswiadczenie, ze nie zajdzie w ciaze przez okres trwania kuracji i bedzie zabezpieczac sie skutecznymi 2 metodami. Jej to akurat pasilo, a zmiana twarzy byla dla niej kwestia zycia i smierci.
    Tu link o tym:
    http://www.antytradzik.pl/izotretynoina/

No to wlasnie ten Izotek. Mnie juz ktorys lekarz probowal wcisnac ten lek jak mialam 20 lat, ale to jest jednak hardcore i chyba cos bliskiego chemioterapii :-/ Nie podobalo mi sie to i nadal nie podoba...Moze juz po prostu troche do tego tradu przywyklam

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pisalam o tym pare postow wczesniej
    lata temu prosilam dermatologa zeby mi to przepisal, ale powiedzial ze to jest zabojczy lek a wplyw ma ewentualna ciaze moze utrzymywac sie do 5 lat po leczeniu. mnie skutki uboczne przerazily, dwie znajome braly i musialy przestac wlasnie z powodu side effects.
    Ale wiadomo- jesli jest bardzo strasznie na twarzy, to czlowiek chwyta sie wszystkiego

No tak, doczytalam teraz, nie zajarzylam, ze podalas nazwe leku, a nie substancje.
    Ja chyba nie bardzo wierze, ze cos sie moze utrzymac w organizmie przez 5 lat. Nawet po chemii nie ma az takich skutkow ubocznych, gdyby jakis lek dzialal jeszcze przez 5 lat od zakonczenia kuracji, to bylby lekiem genialnym.

Lucky lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ale co odpowiedzieli na to pytanie???

myśle że to zalezy ile kobieta ma lat i co przeżyła, przez pryzmat doswiadczen patrzy sie na faceta, np ja nigdy bym nawet nie spojrzała na dupków za którymi sie oglądałam jeszcze 10 lat temu

Lucky, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pewnie że lepiej jest fajnie wygladać niż nie wyglądać ale to są wszystko sprawy drugorzędne, jak patrze na mojego faceta to widze człowieka , nie mysle o jego fizyczności, a dla niego obojętnie jak piękna bym nie była to i tak sie opatrze pewnie juz dawno sie opatrzyłam zresztą, jak to sie mówi że cudza zawsze lepsza....
    no ale jak jest kasa , zdrowie i brak innych zmartwien z dziecmi na przyklad to można pomysleć o poprawkach, czemu nie..

A ja jak patrze na mojego to jednak widze faceta i ciesze sie, ze on mi sie nadal bardzo podoba i robi wszystko (dba o diete, uprawia sport) zeby mi sie podobac. Ja robie to samo. Natomiast jesli pojde na laser anty-tradowy albo powieksze sobie cycki to na pewno zrobie to glownie dla siebie.

Lucky, Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chodzi o zielone zdzbla jeczmienia:

http://www.purehealingfoods.com/barleyGrassInfo.php

albo tutaj:
    http://www.era-zdrowia.pl/suplementy-zdrowia/mlody-jeczmien/trawa-jeczmienna-zalety-i-wlasciwosci-zdrowotne.html

Dzieki. Moze sprobuje. A co tam! :)

Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to wlasnie ten Izotek. Mnie juz ktorys lekarz probowal wcisnac ten lek jak mialam 20 lat, ale to jest jednak hardcore i chyba cos bliskiego chemioterapii :-/ Nie podobalo mi sie to i nadal nie podoba...Moze juz po prostu troche do tego tradu przywyklam

Jest to mozliwe, ze to mega chemia jest, ale skoro dopuszczono go do uzycia, to nie moze chyba zabijac? ;)
    Ale wszystko zalezy od stopnia zdeterminowania, moja kumpela sprobowala naprawde wszystkiego przed tym i tylko to pomoglo. I naprawde odmienilo jej zycie.
    Tonacy brzytwy sie chwyta, czyz nie? ;)

Simba, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jest to mozliwe, ze to mega chemia jest, ale skoro dopuszczono go do uzycia, to nie moze chyba zabijac? ;)
    Ale wszystko zalezy od stopnia zdeterminowania, moja kumpela sprobowala naprawde wszystkiego przed tym i tylko to pomoglo. I naprawde odmienilo jej zycie.

Moze sie skusze po karmieniu ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja jak patrze na mojego to jednak widze faceta i ciesze sie, ze on mi sie nadal bardzo podoba i robi wszystko (dba o diete, uprawia sport) zeby mi sie podobac. Ja robie to samo. Natomiast jesli pojde na laser anty-tradowy albo powieksze sobie cycki to na pewno zrobie to glownie dla siebie.
    to oczywiste, chciałam tylko powiedzieć że z czasem to podobanie traci na znaczeniu, bo przychodza lata że ludzie zaczynaja chorować, siwiec, tracic zeby i włosy, ogólnie sprawność, czasami pozostają przykuci do łózka i wymagają opieki, czasami tracą piersi na przykład czy erekcje..samo życie
    wtedy najbardziej liczy sie ten człowiek w środku a nie powierzchowność, równiez dzieci

Bursztyn, samira, Simba, Sabina, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze sie skusze po karmieniu ;)

No no! Ale pomysl, jakie to easy! Tableteczki i juz. Zadnych diet, wyrzeczen... Gdyby byly takie na wzrost cyckow, to bylo by fantastycznie! :D

Simba, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No tak, doczytalam teraz, nie zajarzylam, ze podalas nazwe leku, a nie substancje.
    Ja chyba nie bardzo wierze, ze cos sie moze utrzymac w organizmie przez 5 lat. Nawet po chemii nie ma az takich skutkow ubocznych, gdyby jakis lek dzialal jeszcze przez 5 lat od zakonczenia kuracji, to bylby lekiem genialnym.
    to nie chodzi o to ze on dziala przez 5 lat po zakonczeniu kuracji, ale skutki uboczne moga byc dlugofalowe. zastanawia rowniez fakt ze kiedy wprowadzono ten lek na rynek "zakaz~" zachodzenia w ciaze wynosil 5 lat po skonczeniu kuracji. Dewastujacy wplyw izoteku stwierdzono rowniez na sperme.
    ponoc molekuly LSD moga utrzymywac sie w mozgu przez kilka lat, wiec cholera wie co izotretynoina moze uszkodzic i na jak dlugo

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    podzielam Twoje zdanie calkowicie

Simba, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    40 minut w pracy i juz NIC nie bede robic, bo mi mozg wyparowal..
    wiec na fali tematu urody chcialam powiedziec, ze moja kolezanka uwaza, ze ten pan jest przystojny ;)
    Wasz typ rowniez? ;)
    OMG!!! o.O

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    do uzycia dopuszcza sie wiele chemii ktora zabija a koncerny farmaceutyczne kosza kase

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka lekko rozdeptana jaszczurka..
    paszczakin wrote:
    40 minut w pracy i juz NIC nie bede robic, bo mi mozg wyparowal..
    wiec na fali tematu urody chcialam powiedziec, ze moja kolezanka uwaza, ze ten pan jest przystojny ;)
    Wasz typ rowniez? ;)

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 3000 3001 3002 3003 3004 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ